Je hebt je aangemeld voor een call

Wat fijn dat je je hebt aangemeld voor een kennismakingscall.

Ik heb een video voor je opgenomen om je te verwelkomen.Ik stuur je zo direct een e-mail om je aanmelding te bevestigen. In die e-mail staan ook de link naar onze zoom-meeting en de link naar de vragen waarover ik je vertel in de video. 

 

Voor de zekerheid…

Het is belangrijk dat je direct even je inbox checkt of je die e-mail hebt ontvangen. Dat kan tot 10 minuten duren. Soms komt die e-mail namelijk in je spambox terecht en dat willen we niet, want dan mis je de link naar onze meeting en bovendien mis je mijn verdere emails.

 

Zeker als je een Gmail-, hotmail- of outlook-adres hebt, dan gebeurt het wel eens dat mijn e-mail in je spam- of promotiebox terechtkomt. Sleep ‘m handmatig in je inbox, dan zorg je ervoor dat je volgende e-mails wel ontvangt.

 

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te leren kennen.


With love,


Maris van der Meulen