Download gratis 20 ideeën om je zelfliefde te laten groeien

Veel issues waar je zakelijk of privé tegenaan loopt hebben te maken met (een gebrek aan) zelfliefde. Ontdek wat jou kan helpen, zodat je je ambities kunt realiseren en voluit van je leven kunt genieten.
50%
Download de 20 ideeën voor meer zelfliefde
Waar zal ik de ideeën naar toe sturen? Je kunt ze direct downloaden.
Ja, ik wil meer (zelf)liefde in mijn leven
Hoe krijg je meer zelfliefde

Ik ben Maris

Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik ondernemende vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt, die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven, die belangrijke keuzes willen maken of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Creating change from within.

With love,

Download gratis 20 ideeën om

je zelfliefde te laten groeien

Veel issues waar je zakelijk of privé tegenaan loopt hebben te maken met (een gebrek aan) zelfliefde. Download de 20 ideeën en ontdek wat jou kan helpen, zodat je je ambities kunt realiseren en voluit van je leven kunt genieten.
Hoe krijg je meer zelfliefde