"Ik voel me compleet op allerlei dimensies en heb ontdekt wat ik nodig heb om dit te kunnen behouden en onderhouden"

Cilly Litamahuputty

Wat was je grootste uitdaging voordat we aan de slag gingen?

Mijn grootste uitdaging was in de eerste plaats om in verbinding te zijn met mij zelf en vervolgens met de ander. Dit betekende dat mezelf openstellen voor jou Maris, en voor wat je mij zou aanreiken, zou laten ervaren enz. en verbinding maken met mijzelf en vervolgens ook met jou, voor aanvang van de sessies spannende uitdagingen voor mij waren.


Wat heeft het Path to Inner Excellence je gebracht?

Door wie je bent, door wat je tijdens de sessies deed, zei, liet zien enz., was het voor mij geen optie om mij niet open te stellen. Zo heeft deze drie daagse het e.e.a. los gemaakt en heb ik bijzondere en waardevolle ervaringen beleefd. Deze ervaringen en inzichten hebben ervoor gezorgd dat ik in verbinding was met mijzelf en met wie ik (allemaal nog meer) ben. Wat dit hele proces samen met jou heeft opgeleverd is dat ik me compleet voel op allerlei dimensies en wat ik nodig heb om dit te kunnen behouden en te kunnen onderhouden.


Hoe voel je je nu, wat is er echt concreet veranderd?

Met net de afronding van deze intense en prachtige drie dagen achter de rug, voel ik hoe mijn kwetsbare tere kant en mijn vrouwelijke energie meer of weer onderdeel van mij zijn en bij mij horen.


Hoe heb ik je geholpen, waar had je het meeste aan?

Door op het juiste moment, mij het juiste te geven / te zeggen / te laten lezen / te (laten) doen / te laten zien / te laten horen, bleef jij dichtbij en in verbinding met mij. Dat voelde enorm prettig, steunend en veilig.


Waarom ben je juist bij mij gekomen, wat gaf de doorslag om met me samen te werken?

De goede positieve ervaringen van mijn partner die enkele maanden geleden het Path to Inner Excellence samen met jou heeft bewandeld, maar ook de informatie op je website hebben mij nieuwsgierig gemaakt en gaven al enig vertrouwen. Doorslaggevend was het allereerste oriënterende kennismakingsgesprek die ik online met je had. Tijdens dat online gesprek voelde ik opnieuw vertrouwen, was het contact prettig en merkte ik je deskundigheid. Daardoor wist en voelde ik dat het klopte.


Wat is het gevoel dat je bij me kreeg, tijdens onze sessies en over het geheel? Met welk gevoel stapte je uit onze sessies?

Wat ik overall gevoeld en gemerkt heb tijdens de sessies waren: je warme present zijn, je toewijding, je feilloze manier van aanvoelen van en aansluiten bij wat ik nodig had. Na afloop van elke sessie voelde ik dat ik weer een stap verder en wijzer was. Na de allerlaatste sessie was er een dieper weten ontstaan waarmee ik de driedaagse op de juiste manier kon afsluiten.


Kun je uitleggen wat mijn werkwijze is?

Met wat je zegt, deelt, laat lezen, laat horen, laat zien en met wat je de deelnemer laat ervaren, raak je op alle ‘lagen’ zowel de gevoelige als de mooie en krachtige plekken aan. Je weet ze a.h.w. ‘wakker’ te maken met steeds de balans tussen hart/buik en hoofd en met een diversiteit en afwisseling van werkvormen. Je geloof in de kracht van het vastleggen (opschrijven), concretiseren en teruglezen en het inprenten van (her)nieuw(d)e inzichten (herhalen), bieden de deelnemer concrete handvatten, als een kompas om op terug te kunnen vallen.


Aan wie zou je mijn aanbod aanraden en waarom?

Aan vrienden en familie die nieuwsgierig zijn naar hun nog onbekende persoonlijke en/of professionele talenten, die al enige zelfkennis hebben en toch in hun persoonlijk en/of professioneel leven (functioneren) vastlopen. Ik denk nl. dat enige mate van zelfkennis en zelfreflectie wel nodig is om het Path to Inner Excellence te kunnen bewandelen.