"Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij"

Annebelle Wijnen

Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij. Ik wilde van mijn faalangst af, wat ‘lichter’ in het leven staan en aan mijn stressbestendigheid werken.

 

Door de coaching in Spanje ben ik gaan geloven in de mogelijkheid dat ik dingen anders zou kunnen aanvliegen en heb daadwerkelijk ervaren dat ik zelf de sleutel in handen heb tot een relaxter en gelukkiger leven.

 

Inmiddels kan ik beter omgaan met druk en geniet niet alleen van mijn vrije tijd maar ook veel meer van mijn werk. Ik haal meer uit mezelf terwijl dat minder moeite lijkt te kosten. Ik leef tegenwoordig volgens het principe van ‘amor fati’; het liefhebben van het lot, ongeacht wat er gebeurt.

 

Waarmee Maris me het meest geholpen heeft en wat ook het meeste indruk maakte in Malaga, was het afscheid nemen van mijn eigen ‘narratief’; van de verhalen die ik mezelf al mijn hele leven vertelde en waarmee ik me identificeerde. Dat letterlijke afscheid van mijn levensverhaal voelde als een nieuwe start vol nieuwe kansen.

 

Waarom ik met Maris wilde werken? Ik hoorde van iemand dat zij heel veel baat had gehad bij de coaching van Power to Blossom. Ik kende Maris al heel lang en er was een soort ‘gut feeling’ dat haar aanpak zou kunnen gaan werken.

 

In onze interactie heb ik continu openheid, vertrouwen en steun ervaren. Een luisterend oor maar tevens liefdevolle confrontatie wanneer nodig. De kracht van de herhaling heeft ook gewerkt; het duurde even vóór ik oude gedachten en gewoonten succesvol kon vervangen door nieuwe, gezondere. Dat blijft overigens oefenen uiteraard!

 

Maris geeft je op allerlei manieren de tijd en mogelijkheid om te ontdekken wat je eigen ‘limiting beliefs’ zijn. Maar ook waar je kracht zit; je creativiteit en je levensenergie. Vervolgens ga je leren hoe je anders naar je persoonlijke uitdagingen kunt kijken. Je gaat ervaren dat je bepaalde (niet helpende) patronen kunt loslaten en daar iets nieuws (en helpends) voor in de plaats kunt zetten.

 

Als je het idee hebt dat je vastloopt, of dat je jezelf ‘in de weg zit’ (wat je eigen geluk ‘in de weg staat’), kan ik de coaching van Maris zeker aanraden. Haar integrale aanpak kan écht het verschil maken.

 

Annebelle Wijnen, Global Communications Manager