Versterk je (zelf)leiderschap en innerlijke verbinding met de 'Guide to Inner Excellence', download 'm nu gratis

Voel je dat je geleefd wordt, uit verbinding met jezelf bent of stagneert op bepaalde gebieden in je leven? Deze uitgebreide Guide is jouw stappenplan naar inner excellence. Naar de beste, meest authentieke versie van jezelf. Boordevol praktische tools en strategieën.
Guide to inner excellence

Waarom ik de Guide to inner excellence voor jou ontwikkelde

In een wereld die snel evolueert, is het essentieel voor vrouwen op senior- of directieniveau om niet alleen professioneel uit te blinken, maar ook persoonlijk te groeien. De druk om voortdurend te presteren kan leiden tot een gebrek aan verbinding met jezelf, wat uiteindelijk zowel je professionele prestaties als je persoonlijk welzijn beïnvloedt: 

Je loopt jezelf voorbij, voelt je overweldigd, hebt geen tijd voor de mensen die je lief zijn of geen energie meer voor leuke dingen naast je werk. Waarvan je juist zou moeten opladen.
Om écht te blijven excelleren in je werk, vol zelfvertrouwen nieuwe stappen te kunnen zetten en je volledig potentieel te benutten is het belangrijk om ook van binnen te excelleren.

Inner Excellence heb ik ontwikkeld om je te helpen je (zelf)leiderschapskwaliteiten te verfijnen en tegelijkertijd een diepere connectie met jezelf op te bouwen. Door zelfkennis en innerlijke kracht kun je authentiek leiderschap bereiken en de beste, meest authentieke versie van jezelf te worden. Niet door hard te werken, nee, juist vanuit ease en balans.

Met praktische tools en ideeën krijg je in de Guide to inner excellence stap voor stap toegang tot jouw inner excellence.

Herontdek je zuivere potentieel

Authentiek leiderschap vanuit innerlijke kracht.
fundamenten van inner excellence zijn ease, power en connection

Stress verminderen en innerlijke rust vinden

Effectiever handelen onder druk met strategieën.
Beste leiderschapscoach

Geïnspireerde actie nemen richting je doelen

Vernieuwd vertrouwen en helderheid voor groei.

Wat ze zeggen over de guide

"Spot-on!"
“Toen ik de guide las, dacht ik, huh, is dit speciaal voor mij geschreven? Alsof iemand mijn gedachten had gelezen. Echt spot-on, in mijn geval omdat ik weet dat ik soms energie weglek in mijn drukke leven als ondernemer en thuis. En briljante tips! Thanks Maris, voor deze guide, vooral omdat het zo praktisch en toepasbaar is!”
Anneke Drijver - ImproveYourBusinessEnglish.nl
"Dankjewel voor deze heerlijke Maris-Magic!”

“Wat is deze guide van Maris een kadootje!


Een prachtige aanvulling van super effectieve en no-nonsense tools die ik er ieder moment van de dag bij kan pakken. Je helpt me om echt terug naar de essentie te gaan.

Voor mij heerlijke oefeningen om snel en gemakkelijk een nieuwe routine mee op te bouwen en zo steeds weer te vertragen als ik stiekem weer te hard aan het rennen ben.

Dankjewel voor deze heerlijke Maris-Magic!”

Jette van Duijn - Jettevanduijn.nl

Ontdek de kracht van inner excellence

Waarom inner excellence cruciaal is

In onze zoektocht naar succes en erkenning verlies je soms jezelf uit het oog, wat kan leiden tot stagnatie, onzekerheid en uitputting. Inner excellence draait om het herontdekken van je ware potentieel en dit te gebruiken als basis voor verdere groei en succes. Het stelt je in staat om op authentieke wijze te leiden, gebaseerd op zelfkennis en innerlijke kracht.

Wat de guide biedt

De Guide to Inner Excellence biedt praktische tools en ideeën om zelfbewustzijn te ontwikkelen, innerlijke rust te vinden, veerkracht te versterken en geïnspireerde actie te ondernemen.

Wie zou de guide moeten gebruiken?

Deze guide is ideaal voor vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn verloren, vastlopen in bepaalde gebieden van hun leven, onzeker zijn over de volgende stap of willen groeien in hun leiderschap. Wie je voorgingen zijn managers, adviseurs, ondernemers, ZZP-ers, leidinggevenden en CEO's.

Conclusie

Om echt uit te blinken in het leven en gelukkig te zijn is het essentieel om niet alleen extern succes na te streven, maar ook intern evenwicht en voldoening te vinden. De Guide to Inner Excellence biedt praktische oefeningen, reflectievragen en strategieën afgestemd op de unieke uitdagingen van vrouwen op senior en -directieniveau, waardoor obstakels worden weggenomen en ruimte wordt gecreëerd voor groei vanuit innerlijke kracht.


Hier start  jouw reis naar inner excellence!

Ik ben Maris

Als (zelf)leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau die de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt 'op de weg naar boven'. Die stagneren op bepaalde gebieden in hun leven of niet weten wat de volgende stap is. Ik zorg ervoor dat ze toegang krijgen tot hun inner excellence en de meest authentieke, beste versie van zichzelf worden. In balans, veerkrachtig en vanuit hun volledig potentieel.

Écht leiderschap begint met zelfleiderschap: zelfbewustzijn, authenticiteit en een diepe verbinding met jezelf en anderen. Mijn benadering van (zelf)leiderschapscoaching is geworteld in empowerment en transformatie. 

Zelf leid ik mijn leven vanuit de combinatie van mijn intuïtie & intelligentie en mijn vrouwelijke & mannelijke kracht. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de senior coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had. 

In mijn programma Path to Inner Excellence zorg ik ervoor dat ook jij toegang krijgt tot je inner excellence. Geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Creating change from within.

With love,

Download gratis je Guide to

inner excellence

  • Ontdek je innerlijke kracht en volledig potentieel met deze praktische tools en ideeën.

  • Verhoog je zelfvertrouwen en blijf excelleren in je werk, zonder dat het je veel energie kost.

  • Bereik een staat van innerlijke rust en balans, waardoor je vanuit authenticiteit de beste versie van jezelf wordt.

Guide to inner excellence