kerstdiner Power2Blossom

Ja, gelukt!

 

Dank je wel voor je aanmelding! Super dat je de 10 ultieme tips voor relaxte feestdagen hebt aangevraagd. Je krijgt ze zo in je mailbox. Ik weet zeker dat het je helpt om het einde van het jaar op een andere manier te beleven. Vanaf nu ontvang je ook de inspiratiemails met mijn beste tips, ideeën en inspiratie.

 

Gmail

Als je denkt dat er iets niet goed is gegaan, heb je bijvoorbeeld na 15 minuten de email nog niet binnen, check dan je spambox (of promotiebox in GMail). Staat de email daarin, sleep ‘m dan handmatig in je inbox. Dan weet je zeker dat je volgende emails wel direct binnen krijgt.

 

Ook niet? Stuur me dan een email en ik help je zo snel mogelijk.

 

Liefs,
Mariska van der Meulen

 

Ps. Heel leuk als je in de tussentijd ook mijn Facebook-pagina ‘leuk vindt’. Daar ontdek je nog meer korte inspiratie momentjes. Je kunt dat meteen hieronder doen: