Y.N.

Y.N.
Projectleider, Politie

Ik heb geleerd om bij mezelf te blijven, met meer overtuiging te kiezen. En heb uitgevonden wat ik echt belangrijk vind

Y.N.

Projectleider, Politie

 

“Ik heb geleerd om bij mezelf te blijven, met meer overtuiging te kiezen. En heb uitgevonden wat ik echt belangrijk vind”

 

Het voelde meteen vertrouwd!

Ik kwam bij je omdat ik niet op m’n plek zat en ik wilde uitzoeken wat ik wel wilde doen. Ik vond het zo fijn dat ik ook al m’n privé-dingen met je kon bespreken. Het voelde meteen vertrouwd!

 

Ik wist al best lang dat ik de uitdaging miste. Ik voelde onvrede, het was echt tijd om stappen te zetten!

 

Leren om mensen en situaties te observeren, waar te nemen zoals ze zijn

Ik liep tegen zoveel dingen aan… Ik wilde leren om mensen en situaties te observeren, waar te nemen zoals ze zijn, feitelijk te bekijken. En niet oordelen vantevoren. Maar ook: Wat vind ik belangrijk, wat vind ik leuk? Fijn om uit te vinden wat ik echt belangrijk vind. En ook goed dat je me liet inzien dat het handig is om niet alles in mijn leven tegelijk om te gooien…

 

Ik heb de stap durven zetten, durven kiezen

Voordat ik bij jou kwam had ik al van alles gedaan aan therapie en loopbaantrajecten. Door ons traject heb ik mijn doel bereikt! Ik heb de stap durven zetten. Ik kan nu met meer overtuiging kiezen, je hebt me rust meegegeven om keuzes te maken, geleerd hoe ik dat het beste kan doen vanuit mijn hoofd en mijn hart.

 

Je nam niet zomaar klakkeloos aan wat ik tegen je zei, zonder oordeel

Je hebt me ook een spiegel voorgehouden, niet zomaar klakkeloos aangenomen wat ik tegen je zei. Zonder oordeel. Ik kon steeds weer mijn hart bij je luchten, heerlijk. Wat ik ook van je heb geleerd is om bij mezelf te blijven zonder dat ik dingen projecteer op anderen of alles vanuit de buitenwereld wil halen.

 

Je bent een heel fijn mens om mee te praten, zonder te beoordelen of veroordelen

Mariska, ik vind je een heel fijn mens om mee te praten. Je beoordeelt of veroordeelt niet. Ik hoef niet na te denken of ik je iets wel of niet kan vertellen, het kwam er gewoon allemaal uit… Alles mag en kan. De opdrachten waren ook heel fijn, daardoor bleef ik ermee bezig en maakte ik tijd voor mijn ontwikkeling tussen onze sessies door. Wat je doet, je maakt een mooie combi tussen de lead nemen maar wel van mij laten afhangen wat belangrijk is.

 

Ik ga zeker mensen naar je doorverwijzen, ik ben heel blij met ons traject en wat het me heeft opgeleverd!