Y., Marketing communicatie adviseur

individuele coaching in Spanje - Power to Blossom
Y., Marketing communicatie adviseur

Het geeft me een heel krachtig en rustig gevoel om te weten wie ik echt ben, waar ik voor sta en hiernaar te gaan leven. Investeer in jezelf en ga je weer gelukkig en krachtig voelen!

Y.

Niet lekker in mijn vel, geen voldoening

Al zo’n 1,5 jaar zat ik niet lekker in mijn vel. Ik kon maar geen voldoening vinden in mijn werk en ging steeds meer twijfelen aan mijn eigen kunnen. Dit zorgde ervoor dat ik angstig, onrustig en onzeker werd. Ik kon niet meer optimaal genieten van mijn vrije tijd en kreeg zelfs ook al gekke klachten. Het had niet alleen invloed op mezelf maar ook op de relaties om mij heen. Ik dacht dat het wisselen van baan zou helpen maar je raadt het al… dat deed het niet. Sterker nog, ik voelde me alleen maar slechter. Ik koos weer de verkeerde baan omdat ik niet inzichtelijk had waar ik nou echt goed in was. 

 

Belemmerende gedachten

Ik was het zat om mij zo te voelen en ik wilde op zoek naar wat nou echt bij mij past, waarbij ik mij op mijn gemak voel en wat ik echt leuk vind om te doen. Daarnaast had ik hulp nodig om mijn belemmerende gedachten om te buigen omdat dit mij steeds maar in de weg bleef zitten, voornamelijk in mijn werk. Op internet ben ik op zoek gegaan naar een coach die mij hierbij kon helpen. Bij het lezen van de website van Mariska stond daar precies omschreven wat ik voelde! Dit overtuigde mij om een gesprek met haar in te plannen.

 

Een week lang focussen op mezelf in Spanje, zonder enige afleiding

Het eerste skypegesprek tussen ons voelde meteen heel fijn en vertrouwd. Doordat ze zelf ook jarenlang met mijn vraagstukken heeft rondgelopen wist ik dat ze mij vanuit haar ervaring en coaching skills goed zou kunnen helpen. Na de verschillende coaching opties te hebben besproken heb ik uiteindelijk gekozen voor een (kleine) week 1-op-1 coaching in Spanje. Het sprak mij erg aan dat ik mij een week lang kon focussen op mezelf in Spanje zonder enige afleiding. En dat ik daarnaast tijd voor mezelf had om bij te komen, na te denken, uit te rusten.

 

Leven vanuit liefde, niet meer vanuit angst

In deze week samen met Mariska ben ik door onze gesprekken en de opdrachten elke dag meer tot mezelf gekomen. Ze heeft mij geleerd om belemmerende gedachten om te draaien en te leven vanuit liefde en niet meer vanuit angst. Ik zag dat mijn hoofd veelal aan het werk was, maar nu ontdekte ik dat het veel beter werkt als ik meer mijn intuïtie laat spreken. 

 

Krachtig en rustig gevoel

Ik weet nu wat mijn waarden, kwaliteiten en verlangende gevoelens zijn én hoe ik dit vanaf nu telkens kan gebruiken om te toetsen of keuzes in mijn leven hierbij aansluiten. Het geeft me een heel krachtig en rustig gevoel om te weten wie ik echt ben, waar ik voor sta en hiernaar te gaan leven. Het gebeurt nog wel eens dat ik terugval in oude gedachten, maar door de coaching van Mariska heb ik nu de tools en technieken om hiermee te dealen en het om te draaien. 

 

Investeer in jezelf en ga je weer gelukkig en krachtig voelen!

Mariska is meelevend en neemt alle tijd voor je. Haar vertrouwen in mij en haar betrokkenheid in de slechte en goede momenten, ook na de coaching, vind ik heel prettig. Ze is er echt voor je. Ze is voor mij een voorbeeld. Authentiek, enthousiast en ze leeft en werkt in alle vrijheid vanuit haar kracht en passie. Ik raad iedereen haar coaching aan. Of het nu is aan de Spaanse boulevard of via Skype, je krijgt er geen spijt van. Investeer in jezelf en ga je weer gelukkig en krachtig voelen!