Suzanne van Gool

Suzanne van Gool

"Na m’n eerste Retreat (Blossom in Spain) wist ik dat ik m’n leven nooit meer hetzelfde zou leven, maar ik merkte dat ik nog steeds in bepaalde valkuilen stapte. Thrive in Spain heeft me opnieuw geholpen om nóg sterker te worden en nog duidelijker voor mezelf te kiezen, uit liefde. En ik merk dat m’n twijfels en onzekerheden nu echt naar de achtergrond zijn verdwenen. Steken ze toch de kop op, dan weet ik hoe ik ze zo snel mogelijk kan ombuigen. En wat me echt verrast heeft, het voelt als vervolg op het eerste Retreat maar met een volledig nieuwe inhoud. Zo gaaf!"

Nog sterker

“Na m’n eerste Retreat (Blossom in Spain) wist ik dat ik m’n leven nooit meer hetzelfde zou leven, maar ik merkte dat ik nog steeds in bepaalde valkuilen stapte. Thrive in Spain heeft me opnieuw geholpen om nóg sterker te worden en nog duidelijker voor mezelf te kiezen, uit liefde.

 

Snel ombuigen van twijfels en onzekerheden

Ik merk dat m’n twijfels en onzekerheden nu echt naar de achtergrond zijn verdwenen. Steken ze toch de kop op, dan weet ik hoe ik ze zo snel mogelijk kan ombuigen. En wat me echt verrast heeft, het voelt als vervolg op het eerste Retreat maar met een volledig nieuwe inhoud. Zo gaaf!”