Simone Claus

review Simone Claus - individuele coaching Power to Blossom
Simone Claus

Ik stond op een keerpunt in mijn leven. Wilde omscholen, zien wat er nog meer te koop is in de wereld. Een nieuw plan een nieuw begin. Maar waar te starten? Maris wist precies uit te diepen waar ik nog tegenaan liep, privé en qua werk. Dat mocht ik nog verder uitwerken, voordat ik überhaupt aan de slag kon met een nieuwe richting.

Maris wist precies uit te diepen waar ik tegenaan liep, privé en qua werk

Ik stond op een keerpunt in mijn leven. Wilde omscholen, mijn praktijk uitbreiden en zien wat er nog meer te koop is in de wereld.

 

Een nieuw plan een nieuw begin

Een nieuw plan een nieuw begin. Maar waar te starten?? 

Ik heb verschillende mensen gesproken om te kijken of ze richting konden geven aan mijn nieuwe start, die natuurlijk bij mij moest passen. Een combinatie van mijn kunnen, en dat op de juiste manier uit te breiden. 1001 ideeën maar geen passende vorm.

 

Het begon met een telefoongesprek

Ik wist wat Maris doet in Spanje en vond/vind dat super gaaf. Op een avond dacht ik… ‘Ik ga gewoon ’ns een gesprek aanvragen’.

Ze belde me,  en ik miste het telefoontje. Twijfelde ook weer, ook om het kostenplaatje. Toch hebben we elkaar gesproken en er was een klik. In het gesprek gaf ik aan, ‘als ik nou gewoon naar Malaga kom en jou dan in een week een paar uur spreek. Dan combineer ik ’t met een vakantie’. Dat kon… 

 

‘Helaas’ had ze alles zorgvuldig voorbereid…

Ik dacht ‘ik stuur m’n cv en in het kort mijn verhaal, dan maakt ze een mooi plan’. ‘Helaas’ had ze alles zorgvuldig voorbereid en dat liep dus heel anders… Maris wist precies uit te diepen waar ik nog tegenaan liep, privé en qua werk. Dat mocht ik nog verder uitwerken, voordat ik überhaupt aan de slag kon met een nieuwe richting. Pfffff.

‘Daar was ik niet voor gekomen’, dacht ik…

 

Eerst mijn blokkades verder uitgewerkt

Maar haar aanpak en betrokkenheid gaven mij toch ’t gevoel dat ik dat maar wel moest doen… In de eerste 2 gesprekken is mijn loopbaan of omscholing nauwelijks aan bod gekomen. Wel gaf ze een tip, ook gebaseerd op mijn (werk)verleden en mijn plannen die ik haar allemaal maar meteen had voorgelegd.

 

Het enige wat ze zei: “laat het ’ns bezinken en Google er dan eens op”. Ik wist het, ze zit close, maar het was het nog niet voor 1000%. Eerst dan toch mijn blokkades maar verder uitgewerkt en de laatste nacht voor het laatste gesprek met Maris lopen ijsberen…

 

Dit gebeurt er als je echt opruimt en in een andere omgeving de dagelijkse ballast kan laten voor wat ’t is

Weinig geslapen maar het kwartje viel!

 

Ik kreeg een ingeving en dacht dat past! Heel close bij het advies dat ze tussen neus en lippen door had gegeven… Doordat ik dus eerst echt aan alle blokkades heb gewerkt, kwam het ontbrekende puzzelstukje in me op…

 

Ik besprak het en Maris zei met een smile “Ja, dat gebeurt er als je echt opruimt en in een andere omgeving de dagelijkse ballast kan laten voor wat ’t is…”

 

Nu dus sparen voor het gehele Blossom in Spain Retreat van 6 volle dagen! 😉

 

Maris bedankt hiervoor, ben je enorm dankbaar dat je dit hebt kunnen doen… En ik hoop dat je dit met nog velen mag bereiken.

 

Liefs Simone