Rita Nieuwenhuis

Ik heb al vroeg besloten om mee te gaan door het enthousiasme van jou, de sfeer van je site, het gevoel dat ik dit gewoon eens moest gaan doen. Voor mezelf. Wat ik wilde bereiken is zeker gelukt! Ik ben mij er veel bewuster van geworden hoe ik voor mezelf kan kiezen en dát ik zelf kan kiezen. Ik spreek wensen meer uit.

Rita Nieuwenhuis – Bloom Communicatie met Zorg

Wat een mooie week voor jezelf! Echt een week om even pas op de plaats te maken, de balans op te maken. Ik ging mee omdat ik wilde leren om met vertrouwen te kunnen kiezen om dat te doen wat ik echt leuk vind om te doen. Ook als ik in eerste instantie denk dat het niet haalbaar is. Toch die keuzes durven maken.

 

Mooi om terug te kijken wat het me op korte, maar ook op iets langere termijn heeft opgeleverd. Het is zeker gelukt. Ik ben mij er veel bewuster van geworden hoe ik voor mezelf kan kiezen en dát ik zelf kan kiezen. Ik spreek wensen meer uit en weet ook dat het mij gaat lukken.

 

Wat ik het meest waardevol vond is dat het een verblijf is van een week, waarbij je gefaseerd aan de slag gaat en elke dag ook tijd hebt om het te verwerken. Het was intensief, maar wel gedoseerd. In een heerlijk ontspannen omgeving.

 

Ik heb al vroeg besloten om mee te gaan door het enthousiasme van jou, de sfeer van je site, het gevoel dat ik dit gewoon eens moest gaan doen. Voor mezelf.

 

Je vroeg me of ik ook gedachten had die me tegenhielden om mee te gaan. Nou, ik zou niet mee zijn gegaan als het te spiritueel zou zijn geweest of als de groep groter dan 7/8 zou zijn. En dat was beide niet het geval. Mooi!

 

Jij als trainer, ‘reisleider’, vind ik inspirerend, enthousiast. Je weet wat mensen nodig hebben, bent verzorgend, lief en prettig in het contact.

 

Lees je dit en twijfel je of je mee zult gaan? Echt doen! Ik vond het een heerlijke week. En het kan nooit tegenvallen want je bent er zelf bij 😉