Review Winnie Demilt

Review Winnie Demilt

Al een paar jaar liep het met mij niet lekker. Geen grote tegenslagen of andere ellende, maar wel stress en onzekerheid. Ik liep ook al een aantal jaren rond met allerlei fysieke klachten.  Wel wat dingen geprobeerd zoals yoga en hardlopen. En ook verschillende (fysio-)therapie sessies gehad. Maar eigenlijk kwam ik niet echt verder. Ik zat gewoon niet lekker in mijn vel en ook mijn omgeving had hier last van. Tot dit op een dag tot een uitbarsting kwam en ik besefte dat er iets moest gebeuren. Maar wat? 

 

Op aanraden van een goede vriendin kwam ik in contact met Maris. De zaken die zij beschreef op haar website spraken me heel erg aan. Waarom ben ik nou niet gewoon gelukkig? En waarom maak ik me zo druk? En beter nog; wat kan ik hieraan doen?

 

Na een positief kennismakingsgesprek zat ik toch nog steeds in dubio. Ga ik deze sessies nu echt doen? Een personal coach in de hand nemen? Het is nogal wat. Maar kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat ik het gedaan heb. Al na de eerste sessie voelde ik me beter. En na nog een paar weken al sterker.

 

Wat is het geheim? Ik denk dat je nu eens echt kiest voor jezelf. Wie ben ik? Wat wil ik? En wat heb ik nodig? Tijdens onze gesprekken heeft Maris mij meer inzicht gegeven in mijn gedrag en mij concrete handvatten gegeven hoe ik mijn gedachten kan sturen.

 

Verwacht geen medicijn of kuur, maar wel een open gesprek waarin je eerlijk bent naar jezelf. En waarna je de keuze maakt om vooral over je eigen bezwaren heen te stappen. Het heeft mij in ieder geval geholpen, zowel thuis als op mijn werk. Dus als je de kans hebt zou ik ‘m zeker pakken.