Review Linda Jacobs

Linda Jacobs
Review Linda Jacobs

Mijn grootste uitdaging was dat ik het goede voorbeeld wil geven (aan mijn medewerkers, aan mijn kinderen) maar tegen dingen aanliep die ik niet kon plaatsen. Ik was mezelf voortdurend aan het analyseren, steeds de focus op mezelf waar ik niet blij van werd.

 

Het heeft me heel veel gebracht! Veel inzichten in mezelf. Patronen, ook wie ik wil zijn, dus wie ik daadwerkelijk ben en wat ik wil uitstralen. En vooral hoe ik dat kan doen. Inzichten en handvatten. Ik heb een heel boekje volgeschreven. Je coaching is zowel praktisch als diepgaand. 

 

Jouw manier van coaching zie ik als volgt: je geeft geen oordelen, zegt niks onaardigs maar houdt me voortdurend een spiegel voor. Je voelt me aan, voelt wat bij mij past, waar ik het meeste aan heb. Ik lul je niet onder de tafel. Je ziet me, leest me en stelt de juiste vragen zodat ik me er niet uit kan lullen.

 

Je corrigeert me op een fijne manier, goed, subtiel, duidelijk. Je geeft me het vertrouwen dat ik alles tegen je kan zeggen. Je liet me lachen, zo maakten we het minder zwaar. 

 

Het voelt nu echt als nieuwe start, ik voel me alert, heb weggepoetst waar ik geen tijd en energie meer in wil stoppen. Schoon schip gemaakt, positief. Ik ben nu mezelf!

 

Ook de setting van er even helemaal uit zijn doet het! Nu is het de kunst om het vast te houden. Maar dat kan ik, ik heb voldoende handvatten en alle vertrouwen. 

 

Het is zo’n aanrader om het hier in Spanje te doen, weg van thuis. We hadden hele goede gesprekken, je hebt alle aandacht voor mij en ik voor mezelf, je hebt me ondergedompeld op een fijne manier.

 

Je gaf me concrete voorbeelden, achterhaalde vlijmscherp wat het echte issue was (iets anders dan ik zelf had opgeschreven). Je brengt diepgang in de gesprekken, maakt het ook praktisch door me handvatten te geven. Je maakt het luchtig.

 

Ik kwam bij jou via een vriendin van me. Ik bekeek je website, we maakten online kennis. Normaal denk ik al gauw “ja ja, het zal wel”. Maar jouw positiviteit, je openheid, je vrolijke en gezellige manier van doen gaven de doorslag. Je maakt het luchtig. Ik houd van deze luchtige manier van bespreken van zware stuff. 

 

Natuurlijk vroeg ik me af of ik dit geld aan mezelf zou gaan besteden. Ik vond het heerlijk dat ik het gedaan heb! Eindelijk eens iets in mijn eentje doen. Wat een luxe, wat een vrijheid!

 

Jouw manier van werken zie ik zo: je luistert heel goed, je achterhaalt wat er echt van binnen speelt, wat het echte issue is. Je laat me praten, daar haal je de dingen uit waar je op doorgaat. Je bepaalt hoe je me daarmee kunt helpen en maakt er je plan op.