Margo van der Put

Margo van der Put
Directeur, ZuidZorg Jeugdgezondheidszorg

De workshops die je gaf zijn als erg plezierig ervaren. De medewerkers hebben aangegeven dat ze het positief en vertrouwd vonden

Directeur, ZuidZorg Jeugdgezondheidszorg

Profilering is een must in deze tijd

Het is op dit moment voor de JGZ van groot belang dat de artsen en verpleegkundigen zich weten te profileren, profilering is een must in deze tijd. We ontdekten dat het echter voor veel medewerkers niet vanzelfsprekend was om dit te kunnen.

 

Positief, vertrouwd en inspirerend

De workshops die je gaf zijn als erg plezierig ervaren. De medewerkers hebben aangegeven dat ze het positief en vertrouwd vonden waardoor ze optimale kansen kregen om hun kwaliteiten te ontdekken en deze nadrukkelijker voor het voetlicht te leren brengen. Het werken in kleine groepjes sprak hen erg aan. Ze hebben je als zeer inspirerend ervaren.

 

Wat ik, maar ook mijn collega’s, het meest waardeer aan de manier waarop we samengewerkt hebben zijn je openheid en betrokkenheid samen met je deskundigheid.

 

 

Workation to Blossom 2 - 7 juni a.s.

Verlang je naar inspiratie, even afstand nemen & ontspannen?

AAN je bedrijf werken in plaats van erIN, afstand nemen voor een frisse blik en opnieuw focussen op wat je écht wilt? Maar ben je ook toe aan ontspanning, even tijd voor jezelf? Dan is de Workation to Blossom echt iets voor jou! Van 2 tot en met 7 juni.
Naar Workation to Blossom
Blossom in Spain Retreat
close-link