Liesbeth Oosterink

Liesbeth Oosterink
Eigenaar Soep van de Dag (www.soepvddag.nl)

Heel bijzonder vond ik de aandacht die je had voor iedereen in de groep, ieder met zijn geheel eigen achtergrond en vragen

De oefening raakte me direct

We hebben elkaar voor de eerste keer ontmoet bij een workshop tijdens de DDW in oktober 2013. De eerste – heel simpele – oefening tijdens de workshop raakte me direct. Dat vond ik heel bijzonder, als ook de aandacht die je had voor iedereen in de groep waarbij ieder zijn geheel eigen achtergrond en vragen had.

 

Vervolgens zijn we flink aan de slag gegaan om te ontdekken wat ik wilde gaan doen op werkgebied.

 

In mijn eentje kwam ik er niet uit

Mijn carrière in HR had ik enkele jaren daarvoor afgebroken door vertrek naar het buitenland wegens het werk van manlief en de komst van kinderen. Met het oog op dat mijn jongste kind naar school zou gaan in de zomer van 2014, wilde ik me alvast voorbereiden welk pad ik zou inslaan. Ik wist zeker dat ik niet terug het bedrijfsleven in wilde, maar wat dan wel? Ik had allerlei dingen in de tussentijd gedaan, maar was de richting kwijt waarop ik me moest gaan focussen. In mijn eentje kwam ik er niet uit.

 

Je bent iemand die aanzet tot nadenken door gerichte opdrachten

Na de workshop was ik getriggerd om verder met jou aan de slag te gaan. Ik zag het niet zitten om dit in een groep te doen, wel 1 op 1. Ik had met jou direct een klik. Je bent iemand die aanzet tot nadenken door gerichte opdrachten te laten doen.

 

Heel concreet geleid tot inzicht in wat voor mij belangrijk is

Het maken van deze opdrachten en onze gesprekken heeft heel concreet geleid tot inzicht in wat voor mij belangrijk is in mijn werk en gezin. Ik weet nu veel beter wat bij me past en wat mijn passies zijn. Langzamerhand vielen er een aantal puzzelstukjes op hun plaats en ik ben dat verder gaan uitwerken.

 

Mijn doel is bereikt!

Al vrij snel ben ik aan de slag gegaan met het koken van vegetarische maaltijdsoepen vanuit huis en deze aan te bieden voor de buurt waarin ik woon. Maar langzamerhand ook voor bedrijven! Dit geeft me energie, ik heb het gevoel iets nuttigs te doen voor anderen en haal hier veel voldoening uit. Mijn doel is bereikt!

 

Een heel positieve, energieke manier

Wat jij bent blijven doen, is me bevragen en stimuleren om door te gaan. Dat doe je op een heel positieve, energieke manier. Je geeft richting met je opdrachten. Door aan de slag te gaan met diverse opdrachten heb ik inzicht gekregen in de dingen die belangrijk voor mij zijn, wie ik ben en wat mijn passies zijn.

 

Heel plezierig iemand om mee samen te werken

Maris, ik vind je een heel plezierig iemand om mee samen te werken, je laat mensen in hun waarde en haalt het beste uit een mens naar boven. Het is altijd fijn om je te zien! Ik ben van je gaan houden! X Lies