Lieneke Gerzon

Lieneke Gerzon
Trainingsactrice en Begeleider bij rouw

Mariska is een topcoach die er echt voor je is, persoonlijk, confronterend, liefdevol en met respect. Ze dringt door tot de kern.

Mijn verloren zelfvertrouwen terugkrijgen

Ik kwam bij Mariska terecht omdat ik graag wilde onderzoeken wie ik was als beroepskracht en hoe ik mijn ‘verloren’ zelfvertrouwen in mijn werk terug kon krijgen. Ook wilde ik ontdekken wat ik nog meer wilde in mijn werkzame leven. Ik had al vele trainingen/ opleidingen achter de rug en wilde uitzoeken of voor mijzelf beginnen een optie was en zo ja, waar ik mij dan in zou specialiseren en presenteren. Als trainingsactrice of toch niet? Het lukte mij niet om uit mijzelf in actie te komen.

 

Zekerder geworden in zowel mijn beroepsmatig- als persoonlijk leven

Ik merk dat ik door het traject met Mariska duidelijk heb gekregen wat echt belangrijk is voor mij en ben ik zekerder geworden in zowel mijn beroepsmatig- als persoonlijk leven. Daarnaast lukt het mij voor het eerst in mijn leven om dit opgedane gevoel van zekerheid en vertrouwen in mezelf kunnen vast te houden.

 

Werken aan mijn overtuigingen, normen en waarden

Dit is echt te danken aan het feit dat Mariska mij liet werken aan mijn overtuigingen, normen en waarden. Zo leerde ik om mijn oordelen los te koppelen van  mijn feitelijke waarnemingen en gevoelens. Een winst die mij goed van pas komt in mijn werk als begeleider en trainingsactrice.

Op mijn werk ben ik duidelijker mijn eigen koers aan het varen en doe ik (deels) waar ik goed in ben en mijn interesse ligt.

 

Topcoach

Mariska is een topcoach die er echt voor je is, persoonlijk, confronterend en liefdevol, met respect en in staat om altijd tot in de kern van een verhaal te dringen.