Lenneke Timmermans

Lenneke Timmermans - Blossom in Spain - Power2Blossom - Vrouwenplatform
Lenneke Timmermans
SoulSearcher / Vrouwenplatform

Was het niet het overvloedige pallet aan handvatten, inzichten en waardevolle wijsheid waarlangs deze bijzondere trainster me de afgelopen week heeft geleid, dan was het alleen al de tijd die ik in haar aanwezigheid heb mogen vertoeven. Dankbaar tot in mijn kleine teen!

Lenneke Timmermans – SoulSearcher / Vrouwenplatform

Ai, die innerlijke stemmetjes waar ik zo graag aan wilde werken lieten goed van zich horen… “Moet ik m’n geld niet anders investeren? Straks heb ik niks meer…”. En toch besloot ik mee te gaan door m’n gesprek met jou en m’n sterke gevoel dat ik erbij moest zijn.

 

Ik wilde werken aan de innerlijke stemmetjes van perfectionisme en m’n neigingen tot controle. En het is gelukt! Ik heb veel inzichten en vooral handvatten om er anders mee om te gaan. Vooral om m’n saboteurs te herkennen en ze om te buigen naar helpende affirmaties.

 

Het meest waardevol vind ik het feit dat je echt een week lang ‘onderduikt’. Je komt alles echt in de praktijk tegen en kunt er niet van weglopen.

 

Mariska als trainer of ‘reisleider’ is echt een feestje om bij te zijn! Positief met humor, maar tegelijkertijd steady en rechtlijnig. Duidelijk, maar tevens met veel compassie en liefde. Veel geduld en voor iedereen evenveel aandacht. Ik merk nooit aan je dat het veel is, of dat je vermoeid bent, telkens weer met evenveel enthousiasme en toewijding.

 

Je weet precies waar je het over hebt en bent spot on. Gaaf hoe je zowel kennis en intuïtie samen laat werken. En wat ik al zei; ik vind het heerlijk om te zien hoe jij dingen kunt laten stromen en je jezelf helemaal mag zijn en jezelf toestaat te genieten van genot.

 

Het Blossom in Spain Retreat in een paar woorden: Inspirerend, genieten, verhelderend, afdalen, gezelligheid, krachtig, gedegen, volledig, gaaf.

Blossom in Spain testimonial Lenneke Timmermans fb