Joyce van Haalen

Joyce van Haalen
Managementassistent, Politie

Meteen meer rust, ontspanning, wederzijds begrip en minder het gevoel van alles te moeten. Waardoor al direct meer duren opengaan!

Het overzicht even helemaal kwijt

Toen ik bij Mariska startte met mijn coachingstraject had ik voor mezelf even niet meer duidelijk waar ik precies naar toe aan het werken was zowel zakelijk als privé. De jaren ervoor had ik vele diverse kansen gehad van mijn leidinggevende dmv het volgens van opleidingen, cursussen en trainingen. Maar toch, wat wil ik, wat kan ik, waar liggen mijn krachten, hoe communiceer ik, hoe kom ik over etc etc….. Ik was het overzicht even helemaal kwijt.

 

Luisteren, leren loslaten en ontspannen

Ik heb de afgelopen periode met Mariska geleerd dat luisteren meer is dan ‘horen’… Dat luisteren betekent datgene wat gezegd wordt in je opnemen, de eventuele emotie eruit filteren, wachten met reageren en afhankelijk van de situatie niet altijd direct vanuit je emotie reactie geven.

 

Maar ik ben me er ook van bewust geworden dat mijn waarheid, mening en waarden&normen niet de enige juiste waarheid, mening, waarden&normen zijn… Dat ik daar wel aan mag ‘vast’ houden maar dat er dus meer is en dat ik daar ook in moet leren loslaten en ontspannen.

 

Beter (samen)werken

Wat het me in mijn dagelijks leven nu al meteen heeft opgeleverd zijn meer rust, ontspanning, wederzijds begrip en minder het gevoel van alles te moeten. En op langere termijn weet ik zeker dat het me nog meer begrip, rust en dus beter overdachte ‘acties’/reacties zowel in mijn privé leven als zakelijk gezien gaat geven.

 

Hierdoor kan ik op lange termijn beter (samen)werken, naar een ‘hoger’ interessanter werkdoel. En ook tbv van mijn privéleven verwacht ik dat er hierdoor meer deuren open gaan.

 

Rust, integriteit en interesse, maar vooral je niet oordelende houding

Wat ik mooi vind aan jouw manier van coachen zijn je rust, integriteit en interesse, maar vooral je niet oordelende houding.

 

Ik zou iedereen die zich wil ontwikkelen, zichzelf beter wil leren kennen en ‘handiger’ wil leren communiceren stimuleren om contact met je op te nemen en zeker het gesprek met je aan te gaan.

 

Net als de collega’s die me voorgingen bij jou

Ik zou vol enthousiasme over je rust, ontspanning, begrip, interesse, integriteit en plannen praten (Spanje). Ook zou ik de persoon verwijzen naar je website en vertellen over de collega’s die mij voorgingen bij je en het enthousiasme van hen!