Review Ingrid Janssen

Review Ingrid Janssen

Met compassie afscheid genomen van mijn ‘oude ik’

 

Ik ben in Malaga geweest voor drie dagen VIP-coaching onder begeleiding van Maris. Vol verwachting en met een beetje gezonde spanning ben ik dit avontuur aangegaan en in het vliegtuig gestapt. Wat was het een mooie week en wat heeft het me veel gebracht. In een prachtige omgeving aan zee, op terrasjes, nabij het mooie Malaga en met heerlijk weer ben ik aan de slag gegaan met een aantal vraagstukken. Met de warme begeleiding en oprechte interesse van Maris is het me gelukt om rust en ruimte te creëren in mijn leven. Mijn leven is veel fijner geworden, mede doordat ik bewust kies voor me-time (en daar ook geen schuldgevoelens over heb).

 

Wat hebben we veel gedaan in de dagen dat ik in Malaga was. Ik heb (beter) inzicht gekregen in de drijfveren voor mijn handelen, in mijn angsten en in voor mij belangrijke waarden. Ik heb geleerd om te voelen en in mijn lichaam te zijn, onder andere door het gebruik van mijn ademhaling. Ook kan ik nu veel beter voor mezelf te kiezen. Door de imperfectie te omarmen is er ruimte voor ontwikkeling en groei ontstaan. Ik heb met compassie afscheid genomen van mijn ‘oude ik’. Dit alles zonder oordeel over mezelf en anderen. 

Ik ben nu ruim een maand thuis en spreek Maris nog elke 2 weken een uurtje. Dit is voor mij een mooie ondersteuning, zo kan ik alles wat in Malaga geleerd heb blijven toepassen. Ik ben nog elke dag blij met dit cadeautje aan mijzelf: ik ben een gelukkiger mens! 

Dank je wel Maris!