Hedi Egelmeers

Hedi Egelmeers

Wat ik zo fijn vind is dat het me vooral inzicht in mezelf heeft opgeleverd waardoor ik nu bewust ergens voor kan kiezen of ermee kan spelen

Meest sterke punten

Ik wilde helder krijgen wat nu precies mijn voornaamste kwaliteiten zijn. Ik ging ervan uit dat Maris mij de tools zou bieden om te achterhalen wat mijn meest sterke kanten zijn en waarop ik me het beste kan focussen. En die tools heeft ze zeker geboden. Ik vond het heel lastig om diep naar mezelf te kijken en te achterhalen wat ik nu echt leuk vind en daar hielp ze me bij.

 

Helemaal mezelf zijn

Ik vond het heel waardevol om te merken dat ik helemaal mezelf kon zijn en ook mij bekende minpunten direct op tafel kon leggen. Aan deze minpunten/verbeterpunten/valkuilen hebben we gewerkt en dit heeft mij veel inzicht verschaft in mezelf. Hiermee kan ik situaties beter sturen.

 

Inzicht in mezelf

Ik zet mijn kwaliteiten nu meer bewust in en check mijn ‘richting’ aan mijn waarden. Op deze manier blijf ik de juiste (lees: plezierige voor mij en beste resultaat voor de klant) koers varen.¬†Wat ik zo fijn vind is dat het me vooral inzicht in mezelf heeft opgeleverd waardoor ik nu bewust ergens voor kan kiezen of ermee kan spelen.

 

Juiste vragen stellen en spiegel voorhouden

De manier waarop Maris me heeft gecoacht vond ik erg prettig. Ze is erg betrokken bij datgene wat je doormaakt, ze is kundig in het stellen van de juiste vragen/spiegel voorhouden (ik liep vaak vast en met steeds weer andere vragen kwamen we er samen wel). Ze is flexibel in de aanpak die op dat moment ‘nodig’ is ;), ze is altijd vrolijk en gaat uit het positieve en dat is prettig op momenten dat je het zelf moeilijk hebt. Bovendien legt ze de nadruk op je kwaliteiten waardoor je meerwaarde altijd het uitgangspunt is.¬†Maris is een warme persoonlijkheid die veel extra’s doet als de situatie erom vraagt. Ze gaf me echt steun en dat vond ik heel prettig.

 

Maris, nogmaals bedankt!