Esther Cals

Esther Cals
Human Resources Manager, DSM Nederland

Kort, krachtig en in duidelijke taal levert jouw verhaal een bijdrage aan het zelfbewustzijn van mensen, zowel persoonlijk als professioneel

Prikkelen

Aanleiding is het Cultural Change Program van DSM Nederland. We wilden onze collega’s nu eens via een andere weg prikkelen om na te denken wat kan ik, waar wil ik naar toe, hoe wil ik gezien worden als professional en hoe pak ik dat aan.

 

Maximaal ondersteunen bij persoonlijke en professionele ontwikkeling

De regio organisatie DSM Nederland levert een belangrijke bijdrage aan het succes van DSM in Nederland. Dit kunnen we uitsluitend doen via onze medewerkers. Graag willen wij hun maximaal ondersteunen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Mariska’s authentieke, professionele  aanpak

Het powerblock was kort en krachtig. Het onderwerp werd goed en in duidelijke taal uitgelegd. Mariska connect zeer snel en makkelijk met het publiek. Wat ik het meest waardeerde aan de manier waarop we samenwerkten en de manier waarop ze onze mensen toesprak zijn Mariska’s authentieke, professionele aanpak.

 

Bijdrage aan het zelfbewustzijn van mensen

Het korte termijn resultaat van je inspiratiesessie is dat er awareness is van het belang van personal branding en hoe eenvoudig het eigenlijk is met dit belangrijke onderwerp zelf aan de slag te gaan. Op lange termijn heb je een bijdrage geleverd aan het zelfbewustzijn van mensen, zowel persoonlijk als professioneel.