Elke Lubse

Elke Lubse
Business Improvement Manager, CRH Mobile Fencing & Security

Mariska straalt enthousiasme en rust uit. Ze is open en eerlijk en laat zaken meteen in praktijk toepassen

Allerlei elementen komen op een verrassende manier aan bod

Mijn collega’s en ik hebben tijdens een serie van een aantal trainingen geleerd dat je een standaard/saaie presentatie of training om kan buigen naar een interessante/leuke en professionele presentatie/training. Waarin allerlei elementen op een verrassende manier aan bod komen. Elementen waar ik eigenlijk nooit eerder bij stil gestaan heb.

 

Ik ben zelfverzekerder geworden door de training

Wat ik persoonlijk heb geleerd is om een stevige houding aan te nemen, rust te behouden en een goede houding aan te nemen. Daarnaast ben ik zelfverzekerder geworden door de training. Leerzaam was ook de feedback van mijn collega’s. Dat vragen we elkaar nu veel gemakkelijker.

 

Hoe ik iets kan overbrengen op een leuke en verrassende manier

Ik ben veel bezig met projecten en hierin kan ik meteen het geleerde in praktijk toepassen. Ik denk ook veel ruimer/opener. Hoe kan ik iets (training/doel project) goed overbrengen op een leuke en verrassende manier zodat je deelnemers gefocust en enthousiast blijven.

 

Veel resultaat op korte en lange termijn

Ook op de lange termijn gaan de trainingen me veel opleveren. Door bescheidenheid ontkracht ik soms ideeën/aanpakken of ga ik iets afraffelen. Hiervan ben ik me nu bewust geworden, ik ga er dan ook de komende tijd mee aan de slag.

 

Door je enthousiasme en rust voelde ik me direct op m’n gemak

Toen ik voor het eerst bij je binnenkwam voelde ik me meteen op m’n gemak. Je straalt enthousiasme en rust uit. Je bent open en eerlijk en laat zaken meteen in praktijk toepassen door de opdrachten die je gaf. Daarnaast door huiswerk (opdracht) en herhaling ga je er meteen iets mee doen. Dit mag van mij nog wel meer in je trainingen.

 

Bruikbare tips en handvatten waarmee je ook echt iets kunt

Wat ik zou zeggen tegen iemand die zich wil ontwikkelen qua zelfvertrouwen en/of communicatie: Mariska is een fijn persoon, waar je je meteen op je gemak voelt. Hierdoor voel je je ook niet geremd om je open te stellen. Ze geeft je bruikbare tips en handvatten waarmee je ook echt iets kunt.