Colette Maas

Colette Maas
Project coördinator, Bex Communicatie

Door haar scherpe vragen, werd ik vaak aan het denken gezet. Ze zorgde ervoor dat ik mij bewuster werd van mijn eigen gedrag

Daadkrachtiger en duidelijker zijn, zelfverzekerder overkomen

Daadkrachtiger en duidelijker zijn, zelfverzekerder overkomen en meer beslis-zekerheid uitstralen. Dat waren een aantal leerdoelen aan het begin van mijn coachingstraject met Maris.

 

Intensieve en open gesprekken

De gesprekken waren intensief en open. Maris is een toegankelijk, warm, vakkundig en eerlijk persoon met veel ervaring. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Door haar scherpe vragen, werd ik vaak aan het denken gezet. Ze zorgde ervoor dat ik mij bewuster werd van mijn eigen gedrag. De oefeningen en opdrachten die ik kreeg, waren praktisch en erg leerzaam. Ze liet mij reflecteren en inzien hoe het komt dat ik anders overkom dan ik zou willen.

 

Positief verrast, dat een coach mij zo goed (en snel) op weg kon helpen

Met concrete handvatten en praktische tips kon ik meteen aan de slag. Ik was echt positief verrast, dat een coach mij zo goed op weg kon helpen.

Collega’s vonden al snel dat er veranderingen zichtbaar waren. Ik ben mij nu bewuster van mijn kwaliteiten, mogelijkheden en valkuilen. Door middel van de tips en handvatten, kan ik zelf aan de slag. Door het te blijven doen en oefenen, kan ik mij ontwikkelen in een nieuwe manier van werken en toch gewoon mezelf blijven.