Annette van den Broek

Annette van den Broek individuele coaching Power to Blossom vk
Annette van den Broek
Accountbeheerder

Ik kwam naar Spanje omdat ik meer ruimte en balans wilde in mijn leven. Ik ervoer op veel vlakken onrust, kwam niet vooruit. En wat een verschil! Ik leerde mijn gebruiksaanwijzing kennen, heb veel inzichten en handvatten gekregen voor nu en in de toekomst. Meer dan ik had kunnen hopen. En dat in een paar dagen in Spanje, heel waardevol.

Een aantal dagen puur focus op ‘IK’

Mariska heeft mij geïnspireerd door haar nieuwsbrieven en door haar open manier van schrijven. Inspiratievol, omdat ik zelf op deze manier de woorden zou willen overbrengen aan een ander. Verder sprak deze manier van coaching in Spanje mij juist aan. In een andere omgeving, geen ruis om me heen, echt even weg van alles en iedereen. Een aantal dagen puur focus op ‘IK’.

 

Natuurlijk heb ik er goed over nagedacht

Er is altijd wel iets wat je kunt verzinnen om iets niet te doen, om geen tijd te nemen voor je eigen ontwikkeling.

In mijn geval was dat dat ik druk ben met heel veel zaken in mijn leven, de afstand en ook het financiële aspect zou mee kunnen spelen. Maar daar wilde ik me allemaal niet door laten tegenhouden. Ik wilde verandering in mijn leven!

 

Veel onrust, ik wilde balans

Ik liep tegen veel onrust aan in mijn leven op diverse vlakken. Ik wilde er graag aan werken om meer balans te vinden in mijn leven. Ook was ik op zoek naar meer ruimte. Ruimte om te kunnen bewegen, om mezelf te ontdekken en mezelf te kunnen zijn. Ik kende mijn eigen gebruiksaanwijzing niet meer.

 

Wat een verschil

Mariska heeft mij enorm op weg geholpen door te kijken naar wat ik wil, welke keuzes ik nu en voor de toekomst wil maken en wat ik zeker niet meer wil. Ik heb duidelijker voor ogen wat mijn behoeftes zijn, nu en voor de toekomst. Tijdens de verschillende 1 op 1 sessies kwam ik erachter waar mijn knelpunten/pijnpunten liggen en ik durf weer stappen te ondernemen om aan mezelf te werken. Ik ken mijn bijlagen steeds beter. En de gebruiksaanwijzingen, die zijn nog lang niet allemaal gelezen, maar de taal waarin ze geschreven zijn is me niet meer onbekend.

 

Waardevol, alles

Ik vond alle aspecten van de coaching waardevol, het programma is goed op elkaar afgestemd. De combinatie van zon, zee, een hele andere omgeving, een ongedwongen sfeer. Ik was op zoek naar meer ruimte. Ik voelde (en weet nu) dat deze vorm van coaching daar heel goed bij aansluit.

 

Over Maris als trainer, ‘reisleider’, coach

Allereerst ben je een heel fijn mens, lief, krachtig. Zeer positief, je ondersteunt op een heel prettige en zeer professionele wijze. Uiteindelijk is het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij degene met wie je de coachingsdagen intensief optrekt. Verder kon ik merken dat je goed voorbereid was, heel fijn.

 

Vraag van Maris: “Als je de coaching in Spanje zou aanbevelen bij anderen, welke woorden zou je dan gebruiken?”

DOEN!

 

Ik durf weer te DROMEN

Mariska is een warme vrouw die mij al snel het gevoel gaf dat ik me thuis kon voelen. Tijdens onze sessies, de problemen waar ik tegenaan liep, kon ze mij goed op weg helpen. Zij heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik ben dankbaar dat ik Mariska heb leren kennen en dat zij mij heeft begeleid in mijn reis. Ze heeft mij veel handvaten aangereikt, hoe ik anders naar dingen kan kijken. Ik durf weer te DROMEN!