Annemieke Olde Hampsink

Annemieke Olde Hampsink - Hema - Blossom in Spain en Thrive in Spain Retreat
Annemieke Olde Hampsink

"De dingen die ik geleerd had in Blossom in Spain wist ik nog wel. Maar ik moest er weer over nadenken hoe ik de dingen wil doen. Ik ging mijn leven toch weer leiden vanuit mijn hoofd en te weinig vanuit mijn hart. En dat is juist wat ik wil, leven vanuit mijn hart!

Dus daarom Thrive in Spain; meer verdieping, leren in-tunen bij mezelf, mijn innerlijke glimlach opzoeken. Omgaan met energie frequenties, achterhalen wat mijn behoeftes zijn en wat voor strategie daarbij komt. Creëren van mijn eigen realiteit. Ik kan het iedereen aanraden, na Blossom in Spain is Thrive in Spain echt een hele waardevolle toevoeging."

Leven vanuit mijn hart

 

Waarom “Thrive in Spain

Waarom “Thrive in Spain”, waarom nog een keer Blossom in Spain? Dat was de vraag die ik van veel in mijn omgeving kreeg toen ik zei dat ik nog een keer naar Mariska in Spanje zou gaan.
En ik heb het me natuurlijk zelf ook afgevraagd, waarom wil ik zo graag nóg een keer.

 

Rust in mijn hoofd!

Blossom in Spain had me zoveel rust gebracht. Rust in mijn hoofd! Ik leerde mezelf te accepteren zoals ik ben. En dat ik van mezelf mag houden.
Ik leerde dingen uit het verleden een plaats te geven. Niet dat ik zulke traumatische dingen had meegemaakt, maar het verleden heeft me toch gevormd en gemaakt tot wie ik ben. Of beter gezegd was. Want ik leerde nee zeggen. En dat ik daardoor niet minder aardig ben, en dat ik me door nee te zeggen ook nergens schuldig over hoefde te voelen.

 

Waarom dan nog een keer?

Omdat er 1 ½ jaar na Blossom in Spain toch weer valkuilen op mijn pad kwamen. Het nee zeggen werd stiekem toch weer steeds vaker ja zeggen.
De dingen die ik geleerd had in Blossom in Spain wist ik nog wel. Maar ik moest er weer over nadenken hoe ik de dingen wil doen. Ik ging mijn leven leiden vanuit mijn hoofd en niet vanuit mijn hart.
En dat wil ik! Leven vanuit mijn hart!
Dus daarom Thrive in Spain; meer verdieping, leren in-tunen bij mezelf, mijn innerlijke glimlach opzoeken. Omgaan met energie frequenties, achterhalen wat mijn behoeftes zijn en wat voor strategie daarbij komt. Creëren van mijn eigen realiteit.

 

En ik denk te kunnen zeggen dat dat gelukt is. Dat ik weer wat dieper bij mezelf ben gegaan. Niet meer 100 dingen willen doen. Maar beter 10 dingen goed en intens.
Zonder al te heftige emoties het beste in mezelf naar boven kunnen halen.
Dat ik best kan leven vanuit mijn hart en dat dat eigenlijk ook helemaal niet zo moeilijk is. Niet allen met een innerlijke maar ook met een uiterlijk glimlach.

 

Maanden later zeg ik nog steeds: “het lukt me!”

En nu ik dit schrijf enkele weken, sorry maanden later. Kan ik nog steeds zeggen dat het me lukt. De ene keer iets minder goed dan een andere keer. Soms moet ik weer even terug pakken naar mijn boekje of mezelf weer even tot “rust manen”
Maar een ding weet ik zeker. In-tunen bij mezelf kan ik heel goed in Spanje. Of op een ander lekker plekje, maar vooral even alléén weg. En weer even tijd voor jezelf in alle opzichten. Ik kan het iedereen aanraden.