Take the Lead sessie

Neem de regie over je leven, waardoor je meer gefocust bent op gelukkig en succesvol zijn, terwijl je volop energie en innerlijke rust voelt

Wordt er aan alle kanten aan je getrokken en heb je het gevoel dat je leven je overkomt? Of heb je juist je leven goed voor elkaar, maar blijf je het gevoel houden dat er iets ontbreekt waardoor je je niet volledig vervuld voelt?

 

Grote kans dat je eigenlijk niet goed weet wat je werkelijk gelukkig maakt. Je hebt ook geen tijd om erover na te denken…

 

Wil je echt de leiding nemen over jouw leven en gaan staan voor jouw waarden? Ik help je om te ontdekken wat je hartsverlangens zijn, om je innerlijke saboteurs te ontmaskeren en rust & ruimte in je leven te creëren, zodat je succesvoller en gelukkiger bent.

Ben je klaar met leven op de automatische piloot?

Eraan toe om je innerlijke saboteurs te ontmaskeren?

Ready om stappen te zetten en de regie te pakken?

 

Boek dan de Take the Lead sessie (online, via Zoom)

Tijdens zo’n Take the Lead sessie

  • Ontdek je je hartsverlangens
  • Leer je herkennen wat je saboteert en hoe je dat stopt
  • Onthul ik je de stappen om bewust te kiezen voor jezelf
  • Krijg je inzicht in wat je kunt doen voor meer innerlijke rust én energie in je leven

 

Je investering bedraagt €97,- (excl btw)

 

Maar omdat ik zoveel vrouwen om me heen zie strugglen in deze bizarre tijd geef ik deze maand 3 Take the Lead sessies cadeau.

 

Gratis! Omdat ik weet hoeveel verschil het maakt als je daadwerkelijk de leiding over je leven gaat nemen. En ik dat iedereen gun.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

 

Ps. Meld je aan en vul de vragenlijst in. Ik laat je zo snel mogelijk weten of je 1 van de 3 vrouwen bent van deze maand met wie ik gratis in gesprek ga.