Podcast Bites & Business 11,

met Maris van der Meulen

een persoonlijk gesprek met Marijke Krabbenbos, oprichter van Bites & Business

Marijke zegt dit over ons gesprek:

 

“In aflevering 11 spreek ik met Maris van der Meulen. Ze begeleidt hoogopgeleide vrouwen om de regie over hun eigen leven te nemen. Dit doet ze onder andere tijdens het leiderschapscoachingstraject ‘Path to Inner Excellence’, waar ze vrouwen begeleidt om with ease de magnetische leider te zijn van hun leven, team, bedrijf of projecten.

 

Ze gaat binnenkort een tekst op haar arm laten tatoeëren, als permanente spiekbrief. Wat zou daar komen te staan? Een positief verhaal van een enthousiaste vrouw!”

 

Klik op de foto om de podcast te beluisteren of te downloaden.

Interview Bites&Business Marijke Krabbenbos Podcast_11_Mariska van der Meulen - Power to Blossom

(Downloaden doe je door in het zwarte scherm met je rechter muisknop op het bestandje te klikken en vervolgens ‘download video’ te klikken. Dan wordt de mp3 gedownload.)

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om de magnetische leider van je leven, team of bedrijf te zijn? Of dit jouw pad kan zijn? Plan dan een gesprek in.

 

Dan ervaren we direct onze klik. Binnen 5 minuten weten we of jij en ik passen. Mijn expertise en achtergrond lees je hier op de site. Maar juist ons persoonlijke contact vind ik ongelooflijk belangrijk zodat we weten of we alles uit onze samenwerking kunnen halen.