True Power online coaching traject

Stop met jezelf saboteren en creëer jouw fijnste leven

Wordt er van alle kanten aan je getrokken terwijl jij teveel borden in de lucht houdt? Wil je stappen zetten (of wordt dat van je verwacht), maar is er iets dat je tegenhoudt? Wil je keuzes maken maar blijf je in kringetjes ronddraaien? Ben je moe, heb je vaak te weinig energie? Wil je je eigen keuzes maken en niet langer het plan van iemand anders leven?

 

Zou je simpelweg gelukkig willen zijn?

 

Zelf de regie nemen

Goed dat je hier bent! Ik begeleid je graag met online coaching, zodat je weer gelukkig in het leven staat, weet waar je heen wilt met je leven en zélf je leven leidt in plaats van je te laten sturen door alles en iedereen.

 

 

Wat mij als coach anders maakt – waardoor jij blijvende resultaten behaalt

Coaching, dat gaat in de eerste plaats om jou! Om wie jij bent, waar je tegenaan loopt, wat je wilt transformeren en vooral waar je naar verlangt, hoe je graag wilt leven.

 

Toch weet ik dat je het belangrijk vindt om de juiste keuze te maken door wie je je laat begeleiden en op welke manier. Dat is belangrijk, het gaat immers om jouw ‘binnenste ik’! Daarom vertel ik je graag wat mij en de manier waarop ik jou begeleid, onderscheidt van anderen.

 

Mijn gave

Ik (en daardoor jij!) heb het geluk dat ik een prachtige gave heb, die ik voor jou inzet. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst. Daarnaast krijg je mijn tomeloze enthousiasme, positiviteit, enorme betrokkenheid, professionaliteit en praktische insteek. Ik werk volgens een uitgekiende sourcecode, maar wel intuïtief en volledig afgestemd op jou.

 

Luisteren op verschillende niveaus

Ik luister naar wat je me vertelt, maar ik luister nog meer naar wat er gehoord mag worden. Naar wat bij jou van binnen speelt, maar wat je niet onder woorden gebracht krijgt. Of waar je niet bij kunt, simpelweg omdat het verscholen zit in je onderbewuste. We bespreken onderwerpen die je met je hoofd niet kon bedenken of waarvan je niet bedacht dat juist dát belangrijk zou zijn voor jouw doorbraak.

 

Veel opleiding, training en 23 jaar ervaring

Naast deze prachtige gave gebruik ik mijn kennis vanuit veel opleiding en training en mijn 23 jaar ervaring als coach en trainer om jou op de beste en meest bij jou passende manier te begeleiden.

 

Snel, diep en blijvend ontwikkelen

Door deze waardevolle combi werken we doelgericht en gestructureerd aan jouw verlangens en dat wat je wilt bereiken, maar halen we ook belangrijke zaken uit je onderbewuste naar boven. Bijvoorbeeld overtuigingen of wensen die je zelf niet kende of onder woorden kon brengen. Doordat we dit in het licht brengen, ontdekken en doorbreken we patronen die je tot nu toe tegenhielden om te groeien. Zo ontwikkel je je sneller, dieper en blijvend. Altijd met twee voeten op de grond, niet zweverig.

Wat heb jij nodig om “ja” te zeggen? Om te beginnen tegen jezelf…

Je bent ongetwijfeld niet voor niets op deze pagina. Het zou zomaar een goed moment kunnen zijn om “ja” te zeggen tegen jezelf. Dan beloof ik je dat ik er samen met jou alles aan doe zodat jij bereikt wat jij wilt.

Online intensieve stappen zetten terwijl je niet hoeft te reizen

 

Ik bied je 2 trajecten waarin we samen online grote stappen zetten.

 

We zien en horen elkaar via zoom (dan kan ik onze sessie opnemen. Zo kun je achteraf terugluisteren en haal je nog meer uit onze sessies) en hebben intensief contact, ook tussen de sessies. Daardoor heeft de coaching in korte tijd veel impact en zie je jezelf al snel grote stappen zetten.

Deep Dive Online Coaching

 

 • 3 maanden lang samen aan de slag, intensief.
 • elke 2 weken plannen we een coachingssessie van 1 uur (totaal 7)
 • de week dat we elkaar niet spreken stuur je me een korte video waarin je me vertelt hoe het loopt en je kunt me je vragen stellen. Ik stuur je mijn reactie terug, natuurlijk ook in video.

 

Je investering bedraagt €1.195 (excl btw)

Fast Forward Online Coaching

 

 • 1 maand super intensief samen aan de slag
 • elke week plannen we een coachingssessie van 1 uur (totaal 4)
 • elke week (precies tussen onze gesprekken in) stuur je me een korte update video waarin je me vertelt hoe het loopt en je kunt me je vragen stellen. Ik stuur je mijn reactie en antwoorden terug, natuurlijk ook in video.

 

Je investering bedraagt €695 (excl btw)

weten of online coaching iets is voor jou? Maak een afspraak!

(klik op de foto hieronder)

Logo swoosh - transparant

Wat levert het je op? Nou, bijvoorbeeld dit:

 

 • je kent je hartsverlangens
 • je ontdekt wat je saboteert en hoe je dat kunt stoppen
 • je leert met gemak en finesse “nee” zeggen omdat je je grenzen voelt
 • je ontdekt hoe je krachtige keuzes maakt die goed voelen
 • je weet je tijd beter te managen
 • je zet negatieve gedachten om in helpende, liefdevolle
 • je krijgt meer energie en meer zin in het leven

 

Je gaat jezelf zien, echt zien voor wat je waard bent, vindt je innerlijke rust en leidt vol vertrouwen je fijnste leven!

Herkenbaar? Neem contact met me op, natuurlijk vrijblijvend. Stuur me je nummer in een mailtje (knop hieronder) en ik bel je. Voor als je meer wilt weten over Online coaching.

Ik ben Maris, Transformation en Leadership Coach en word ook Bewustmaker genoemd. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie. Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie je fijnste leven leidt.

Mariska van der Meulen - Power to Blossom

Wat klanten over mij en de resultaten van coaching zeggen