Meet me. Nice to meet you!

Wat goed dat je hier bent om meer over mij te weten te komen!

 

In het kort

Ik ben Maris van der Meulen, Transformation en Leadership Coach. Ik word ook wel Bewustmaker genoemd. Enorme positieveling, betrokken, doelgericht, intuïtief. Vrijheids Freak. Krachtig & zacht. Hoofd & hart.

 

En vragensteller. Meedenker. Raadgever.

 

Ik vind het fantastisch om je te empoweren om je (opnieuw) te verbinden met wie je werkelijk bent. Om zelf de regie over je leven te nemen. Los van de omstandigheden of mensen om je heen. Gewoon zoals het het beste past bij jou.

Het gratis Matchgesprek waarover ik spreek in de video boek je hier, direct in mijn online agenda.

Misschien voel je dat je geleefd wordt. Ik maak je bewust van wat je nu doet en van hoe je jezelf tegenhoudt. En ik leer je wat je zelf kunt doen om het stuur in handen te nemen, om je eigen keuzes te maken. Leer je om gebruik te maken van je innerlijke wijsheid & innerlijke kracht, om te ontdekken hoe je kunt leven vanuit innerlijke rust.

 

Het was ook mijn eigen reis en nu ik weet/voel wat het mij gebracht heeft, ben ik zo gepassioneerd om het enorm veel andere mensen te leren.

Mijn achtergrond

Ik ken ‘t, het gevoel om op zich je leven voor elkaar te hebben, maar toch iets te missen. Zo heb ik veel te lang geleefd. Ik had mooie banen, was succesvol maar het voelde niet goed. Ik werkte en leefde niet vanuit mijn echte kracht, dat voelde ik wel.  Ik was er ongelukkig door, maar op de een of andere manier kwam ik daar niet terecht.

 

Ik heb zelfs 2 keer een burn-out gehad. Het gevolg van mezelf voorbij lopen, doordat ik puur vanuit mijn hoofd leefde en absoluut geen rekening hield met mijn behoeften of gevoelens. Daar kon ik ook helemaal niet bij, geen idee hoe ik moest voelen…

 

 

Ontdekt wat ik van binnen al jaren wist

Pas op het moment dat ik onder begeleiding van een coach leerde dat mijn behoeften ertoe doen én hoe ik die behoeften en gevoelens kon leren kennen, ging het hard. Eindelijk leerde ik om keuzes te maken die niet alleen verstandig waren maar ook goed voelden. Zonder dat ik het wist was dat de ontbrekende sleutel naar bewust leven, met bezieling.

 

Ik werd zelfstandig ondernemer en ging door met wat ik al jaren deed: professionals coachen en begeleiden. Maar dan volledig op mijn manier, gebaseerd op mijn eigen ervaringen en jarenlang opgebouwde kennis.

 

In de loop der jaren heeft mijn bedrijf zich ontwikkeld, ik doe wat helemaal bij mij past: ik help vrouwen om hun eigen kracht te ontdekken, uit te vinden wat hen tegenhoudt om voluit te leven en samen hun manier te vinden om krachtig en authentiek in het leven te staan. Echt, puur, helemaal zichzelf. Zodat ze zelf de richting van hun leven bepalen en niet meer geleefd worden door de omstandigheden of hun omgeving.

 

 

Ervaringsdeskundige

Het is mijn weg geweest, ik ben ervaringsdeskundige en juist daarom zijn de programma’s die ik samen met mijn klanten doorloop zo enorm succesvol.

 

 

Veel vrouwen zoals ik

Inmiddels weet ik dat er heel veel vrouwen zijn zoals ik was, steengoed in hun werk maar toch twijfelen ze aan hun capaciteiten. Ze willen hun eigen keuzes kunnen maken en hun grenzen kunnen aangeven. Ze willen meer uit het leven halen maar weten niet hoe. Voelen soms of zelfs regelmatig de angst dat het niet goed genoeg is. Of dat ze zelf niet goed genoeg zijn (welke woorden je er ook aan geeft). Zo’n 65% van de vrouwen heeft er last van, echt een enorm aantal…

 

 

Balans, innerlijke wijsheid en doelgerichte kracht

Ik heb de laatste 20 jaar grote stappen kunnen zetten door heel veel trainingen, persoonlijke coaching en intervisie te doen. Ik blijf groeien en ontdekken, dat vind ik belangrijk. Zo weet ik inmiddels wat mijn levensmissie is: De mensheid helpen in harmonie te komen, door zoveel mogelijk mensen te inspireren vanuit hun innerlijke kracht en innerlijke wijsheid te leven. Balans tussen hoofd en hart. Vanuit liefde & positiviteit leven en niet vanuit angst. En natuurlijk, dat begint bij mezelf! Ik werk er hard aan om zelf in die balans te leven. Het geeft mij harmonie, in mezelf en naar buiten.

 

 

Datzelfde gun ik jou ook

Het werkt trouwens aanstekelijk, als jij zo leeft kan de wereld om je heen niet anders dan met je meedoen. Voor mij betekent dat mensen wakker schudden om te leven en te werken met empathie, verbinding en innerlijke wijsheid vanuit je hart, en tegelijkertijd met focus en doelgerichte kracht vanuit je hoofd.

In de pers:

(klik om te kijken, lezen of luisteren)

Leiderschap over je leven

Juist als iedereen, zowel vrouwen als mannen, zich privé en zakelijk laat zien vanuit die balans tussen vrouwelijke en mannelijke kracht, dan creëren we zo’n ontzettend gave plek om met elkaar te leven! Daarom vind ik het zo belangrijk om je te leren leven vanuit je innerlijke wijsheid en innerlijke kracht, zodat je echt leiderschap over je eigen leven neemt. Met jezelf als uitgangspunt, niet de buitenwereld.

Mijn kracht

Mijn hele leven tot nu toe (ik ben nu 50 jaar) ben ik bezig geweest om mensen te begrijpen, met ze mee te lopen, te bedenken wat een goede volgende stap zou zijn voor hem of haar. Intuïtief stel ik precies die vragen die jou verder helpen. Ik zie je, ik voel je en ik weet. Het intrigeert me waarom iemand doet wat ze doet, zegt wat ze zegt of waarom ze uit balans is. M’n hele leven al.

 

 

Getraind door de grootste trainers op mijn gebied

Na mijn studie Communicatie ben ik getraind door de grootste trainers op mijn vakgebied zoals Anthony Robbins, Jack Canfield, Brian Tracy en Brendon Burchard. Ik heb enorm veel trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset, je intuïtie gebruiken, voelen, etc. Ik ben dan ook gecertificeerd coach, mentor en begeleider. Daarnaast ben ik Masterpractitioner in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). En de boeken die ik heb verslonden over deze onderwerpen zijn ontelbaar. Bijzonder inspirerend vind ik de boeken van Napoleon Hill, Jan Bommerez, Tara Mohr, Danielle Laporte en Marie Miyashiro.

 

 

Kennis, wijsheid & passie

Waarom ik dit vertel? Om je te laten weten dat ik dit werk niet alleen vanuit passie doe. Natuurlijk, de start is vanuit passie, eigenlijk kon het niet anders dan dat ik dit werk zou doen. Maar ik vind het enorm belangrijk om mijn eigen wijsheid aan te vullen met kennis, met beproefde methoden. En natuurlijk heb ik enorm veel geleerd door het in de praktijk te brengen! Sinds 1993 ben ik werkzaam op het gebied van communicatie, sinds 1999 als trainer, coach en begeleider en sinds 2010 als ondernemer.

Mijn gereedschapskist- Power2Blossom

Mijn gereedschapskist voor jou

Ik zie het als een gereedschapskist die ik voor je ter beschikking heb, een toolbox. Het is heel persoonlijk wat jij nodig hebt om je obstakels te overwinnen en je optimale jij te worden. Ik gebruik mijn kennis van al mijn opleidingen, 28 jaar werkervaring, mijn 50 jaar levenservaring (en die is uitgebreid, geloof me) en mijn intuïtie om jou het beste te bieden. Daardoor is elk traject, of het individueel is of in een groep, toegespitst op jou.

Sparringpartner van kaliber

Als mens beschrijven zowel klanten als vrienden me als warm en toegankelijk, open, krachtig, betrokken, wijs en authentiek. En zegt letterlijk iedereen dat ik ongelooflijk veel positiviteit uitstraal. Het is makkelijk om je verhaal tegen me te vertellen. Verder ben ik een sparringpartner van kaliber.

 

 

Ik praat niet met je mee

Ik begrijp je en belicht vanuit dat standpunt ook de andere kanten van een medaille, praat niet met je mee. Ik kan je een visie geven op jouw pad. Ik confronteer je liefdevol, dat is net zo mooi als het klinkt, ik laat je in de spiegel kijken. Maar ook ben ik intuïtief, ik weet dingen zonder dat ik ze eerder heb gehoord of gezien. Zonder zweverig te zijn overigens. Ik leef en werk juist met 2 benen op de grond en erg gestructureerd. Zo gestructureerd dat ik mijn eigen Power to Thrive-methode heb ontwikkeld die ik inmiddels al heel wat jaren met veel succes hanteer.

 

 

Herken jij je in mijn verhaal?

Wil je het kwijt, dat gevoel niet alles uit je leven te halen of niet goed genoeg te zijn? De patronen en overtuigingen kwijtraken die je belemmeren om de beste versie van jezelf te zijn? Naast je slimme hoofd ook leren voelen en je innerlijke wijsheid in te zetten?

Boek dan een Take the Lead sessie

 

Wordt er aan alle kanten aan je getrokken en heb je het gevoel dat je overwhelmed bent? Ik help je om te ontdekken wat je hartsverlangens zijn, rust en ruimte in je leven te creëren en prioriteiten te stellen, zodat je succesvoller en gelukkiger bent.

 

Lees hier meer en boek direct jouw sessie.

Take the lead sessie

Leuk om over me te weten

Ik ben stapelgek op

 

 • Spanje, daarom woon ik er sinds begin 2018, a dream come true! Én omdat ontwikkelen hier zoveel sneller en moeitelozer gaat, ontvang ik je met open armen tijdens VIP coaching in Spanje. Of ik laat je tijdens het True Power online coaching traject naar de rustgevende zee op de achtergrond luisteren. 
 • zon en zee, kijken & luisteren naar de golven
 • droge witte wijn (maar geen chardonnay)
 • mooie schrijfboekjes (zonder lijntjes!)
 • pittig eten, fijne tapas en sushi
 • salsa en bachata dansen
 • boeken op mijn vakgebied en voor mijn persoonlijke ontwikkeling
 • de natuur in zijn algemeen, smalle wegen door de weilanden in de lentezon. Zoveel mooie metaforen voor het leven vind je daar!
 • mijn geheime liefdes zijn de horeca (daar had ik ook mijn eerste baantjes), binnenhuisarchitectuur (bijna had ik daar mijn vak van gemaakt) en de Koninklijke Luchtmacht. Tijdens mijn eerste baan was ik er officier en gaf ik voorlichting.

Ook weten waar ik niet van houd?

 

 • ik leef comfortabel maar ben geen luxepaard. Grote 5-sterren hotels, sterrenrestaurants of dure flessen wijn om maar iets te noemen zijn niet aan mij besteed
 • ik heb een hekel aan kleine plagerige beestjes
 • ik lust bijna alles, maar waar ik niet blij van word zijn komijn, nootmuskaat en orgaanvlees
 • ik gruwel van kou, sneeuw en regen, doe mij maar de zon en het hele jaar minstens 25 graden
 • waar ik echt niet tegen kan zijn onrechtvaardigheid, ruzie en onbalans. En dingen niet uitpraten, ook zoiets.

En dan nog iets wat (bijna) niemand van me weet… Al weer heel wat jaartjes geleden heb ik gezellig zitten borrelen met onze Koning (toen nog Kroonprins) op zijn hotelkamer na een gezellig feest met alle collega-officieren van Vliegbasis Eindhoven. Ik ben zelfs trending topic op het journaal geweest terwijl ik hem al kussend feliciteerde. Zo, dat is eruit…

Willem-Alexander en Mariska- Power2Blossom