Hoofdfoto Leadership Program to Inner Power & Alignment

Floreer als leider binnen je leven, je team, je bedrijf. Creëer jouw ultieme leidersrol waarin jij floreert en volledig tot je recht komt.

>> Leadership Program to Inner Power & Alignment <<

Het Leadership Program to Inner Power & Alignment heb ik ontwikkeld voor vrouwelijke leiders en ondernemers met een team die een missie hebben. Die verandering creëren en op een lichtere manier hun dromen en doelen willen waarmaken.

 

Je weet dat er meer in je zit. Je voelt aan alles dat je een magnetische leider wilt én kunt zijn die voorgaat met ease. Die haar leven, team en bedrijf leidt met succes en lichtheid. Met eigenheid. Maar het komt er nog niet voldoende uit. Het vraagt om een nieuwe aanpak. Je wilt dichterbij jezelf staan, je potentie leven en luisteren naar je gevoel. Leiden en leven vanuit je authentieke kracht én zachtheid.

Het Leadership Program to Inner Power & Alignment is een transformatief programma van 6 maanden waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden. We gaan stap voor stap aan de slag, alle tijd en ruimte voor jou en de groep like minded vrouwelijke leiders en ondernemers die samen met jou deelnemen.

 

We starten met het ontdekken van je verlangens, purpose en potentie. Ik leer je je belemmerende patronen en blokkades te achterhalen en ze voorgoed te doorbreken. Leid je naar het creëren van nieuwe (werkende!) habits. En we besteden veel aandacht aan leven en leiden vanuit je authentieke kracht en zachtheid. Aan het leiden van je leven, je team en je bedrijf vanuit ease, vervulling, innerlijke rust & ruimte.

 

We gaan alles uit je werk en leven halen.

Je voelt dat er meer voor jou is en nu is het jouw moment. Hét moment om echt die magnetische leider te worden die in je zit. De leider die authentiek en met ease haar leven, team en bedrijf leidt.

Je voelt al even dat dit het moment is om je leiderschapsrol anders in te vullen. Je wilt je team of bedrijf with ease runnen, jezelf niet langer voorbijlopen. Succesvol en efficiënt leidinggeven, zonder jezelf tekort te doen. Anderen voorgaan, je mensen op een moeiteloze manier meekrijgen, vanuit zelfleiderschap, zonder duwen en trekken.

 

Hoe fijn zou het zijn om de regie te nemen over je leven, team en/of bedrijf vanuit je authentieke kracht, flow en lichtheid? Zonder je overruled en overspoeld te voelen. Om vol innerlijke rust en ruimte al je rollen te kunnen vervullen, terwijl je alles uit jezelf haalt wat je in je hebt. En een leven vol vervulling leidt.

 

 • Je wilt mooie resultaten bereiken en impact hebben vanuit lichtheid, vanuit lucht en ruimte voor jezelf en anderen.

 

 • Je wilt meer gaan leven en leiden vanuit je authentieke vrouwelijke kracht en intuïtie, waarbij je je drukke hoofd gewoon ‘ns even op pauze kunt zetten.

 

 • Je wilt precies voelen waar je grenzen liggen en hoe je ze krachtig en vanuit zachtheid bewaakt. En wilt dat ook je mensen leren.

 

 • Je wilt je plek innemen vanuit je authentieke kracht, ‘m niet meer veroveren.

 

 • Je wilt je team, board en klanten op een moeiteloze manier meekrijgen, zonder overtuigen, overcompenseren en oplossen.

 

 • Je bent gedreven om mooie resultaten te bereiken door vol focus, efficiëntie en productiviteit samen te werken.

 

 • Je wilt een succesvol team bouwen waarin iedereen volledig tot haar/zijn recht komt, inclusief jijzelf. Gebaseerd op potentie, fun & ease, waarin iedereen eigenaarschap neemt.

 

 • Je kijkt uit naar een leven vol innerlijke rust, ruimte en een berg energie. Je wilt je graag weer net zo opgeladen voelen zoals je vroeger deed.

Ik kwam bij je omdat ik niet wist welke keuzes ik wilde maken voor de toekomst. En ik wilde rust. Veel rust. Wat je coaching me heeft opgeleverd is veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, ook in relatie tot anderen. Hoe ik mezelf op nummer 1 kan zetten. Waar ik energie van krijg. Ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.

 

Veel mensen doen alsof ze luisteren maar jij luistert echt. Wat heel leuk is aan jou, is dat je heel erg positief kijkt naar wie voor je zit. Je krijgt al een heel goed gevoel over jezelf als je hier bij jou bent. Dat blijft, dat doe je steeds opnieuw. Het is echt een kracht van je dat je precies doet wat ik nodig heb. Het voelt en is heel natuurlijk, niet ingestudeerd of methodisch.

 

Ik zou het zeker ook anderen aanbevelen, het brengt je veel meer dan een verre dure reis of een flink stel nieuwe kleren. Ik kan me voorstellen dat ik over een poosje weer bij je terugkom, als ik weer nieuwe stappen te zetten heb. Het is voor iedereen interessant, als je het beste uit jezelf wilt halen.

Lees meer

Herkenbaar voor je?

 • Je lijkt het allemaal best op orde te hebben, maar zonder dat veel mensen het doorhebben ga je te vaak over je grenzen heen. Privé moet te vaak wijken voor je zakelijke rol.

 

 • Er veranderde onlangs veel in je (werkende) leven en er wordt een ander beroep op je leiderschap gedaan.

 

 • Je kunt soms zo hard zijn voor jezelf, veroordeelt jezelf veel harder dan dat je bij een ander zou doen. Is dit het nou? Ben ik wel goed genoeg? Inspirerend genoeg? Capabel genoeg? En slaat voor de zoveelste keer door in hard werken. Misschien voelt het zelfs als bewijsdrang…

 

 • Je voelt dat het moeitelozer, lichter moet kunnen, maar blijft toch te vaak hangen in controle, overtuigen en overcompenseren.
 • Je merkt dat je te vaak ad-hoc bezig bent, loopt vaker achter de feiten aan dan je lief is. Je zou het zoveel efficiënter en productiever willen samenwerken.

 

 • Je hebt alles, werk en privé staan behoorlijk op de rit, maar toch voel je je niet gelukkig en vervuld. Maar in vergelijking met de rest van de wereld mag jij niet klagen. Vind jij…

 

 • Je kent momenten van leven en werken vanuit je intuïtie, maar je drukke hoofd neemt het nog te vaak over.

 

 • Je trekt anderen vaak uit de put en mensen tanken graag energie bij jou, maar hoe laad jij jezelf op, wie heb jij om mee te sparren?

Voel je dat dit over jou gaat? Dan nodig ik je graag uit voor mijn Leadership Program to Inner Power & Alignment

Ik ontwikkelde een fantastisch programma voor jou als je nog meer uit je werk en leven wilt halen. Nog meer je potentie wilt benutten en nog meer jouw leidersrol wilt pakken. Waardoor je nóg meer verandering kunt creëren.

 

Voor als je meer innerlijke rust, flow en balans in je leven wilt. Je eigen authentieke kracht én zachtheid wilt voelen en daarop wilt vertrouwen. Als je je leven wilt vormgeven op jouw voorwaarden, waarmee je jezelf én anderen recht doet. 

 

Voor als je het fijn vindt om 1 op 1 door mij gecoacht te worden en het inspirerend vindt om je samen met andere like minded vrouwelijke leiders en ondernemers te ontwikkelen. Of juist als je daar een uitdaging in voelt. Best of both worlds, dus zeg maar. Alles online, vanaf je eigen plek.

 

Je voelt dat het nu jouw moment is. Het is tijd om je leven te creëren zoals het bedoeld is, vol zingeving en vervulling. Zodat jij helemaal tot je recht komt en gigantisch geniet van je leven.

Leadership Program to Inner Power & Alignment 

We gaan stap voor stap aan de slag om jouw mooiste leven vol vervulling te creëren, met alle tijd en ruimte voor jou.

 

Het Leadership Program to Inner Power & Alignment is een transformatief coachingstraject van 6 maanden waarin

 • grote shifts gaan plaatsvinden,
 • we blokkades voorgoed gaan doorbreken,
 • je helderheid krijgt in je droomleven en er direct richting aan geeft, en
 • we ook direct inspired acties gaan formuleren.

 

Inzichten zijn namelijk mooi, maar we gaan verder. We verankeren het in jouw systeem voor blijvende verandering. Sounds good?

 

Het Leadership Program to Inner Power & Alignment bevat het volgende:

Jouw fundament:

 • kennismakingsgesprek waarin we jouw vraag uitgebreid onder de loep nemen en we elkaar leren kennen
 • persoonlijke kickoff waarin we samen door het hele programma lopen, zodat we vanuit flow & ease, relaxed en helder van start gaan

Upgrade your Inner Power Program

Je krijgt toegang tot het uitgebreide Upgrade your Inner Power Program waar je op elk moment uitgebreid in kunt duiken. Je kunt er je eigen planning van maken, of volg het ideale pad dat ik voor je heb uitgestippeld zodat je er optimaal gebruik van maakt.

 

Je vindt er tools om inzichten te krijgen, om te transformeren, om te bestendigen en veel meer dan dat. Aan de hand van het programma neem ik je mee op jouw pad naar je leven vol vervulling vanuit je eigen authentieke kracht.

 

Mijn hart en ziel zitten in dit programma, dat ik voor je ontwikkelde in samenwerking met een onderwijskundige die gespecialiseerd is in transformatieve programma’s. Zodat jij er alles uithaalt wat erin zit. Een heerlijk diep en luchtig programma vol afwisseling van korte stukjes theorie, oefeningen en reflectie.

Inner Upgrade individuele coachingssessies

 • elke maand online 1 op 1 Inner Upgrade coachingssessies aan de hand van de modules in het programma
 • opdrachten tussen onze sessies waar je heel gefocust mee aan de slag kunt, afgestemd op jouw persoonlijke doelen
 • ik stem de sessies af op jou en elke sessie is gericht op persoonlijke doorbraken. Na elke sessie voel je weer een nieuwe inner upgrade.

Inner Upgrade live sessies

We starten het programma met een gezamenlijke kick-off en naast je maandelijkse individuele coachingssessies heb je ook elke maand een live sessie met alle vrouwelijke leiders en ondernemers in de groep. Een inspirerende en interactieve sessie vol inzichten, een Q&A en momenten om te delen.

Inner Upgrade Community

Je krijgt toegang tot de Inner Upgrade Community, waar je al je vragen kwijt kunt bij mij en de like minded vrouwen die met je meereizen in dit programma. Hier stel je je vragen over de modules en over alles wat te maken heeft met jouw Inner Upgrade. Ik ben hier zelf dus ook regelmatig aanwezig en inspireer je hier wekelijks met korte leuke extra content.

 

En waar je bovendien:

 • herkenning voelt bij elkaar
 • leert van elkaars vragen
 • je struggles en successen kunt delen en zo vanuit meerdere perspectieven reacties en ideeën krijgt
 • een netwerk creëert waar je ook na het programma veel plezier van hebt
 • gebruik kunt maken van elkaars kennis, ervaring en inzichten

“Ik heb meer rust, kan meer loslaten en heb een positieve mindset”

Ik was wat sceptisch tegenover het ‘nemen van’ een coach, in de zin van “met mij gaat het toch prima, mij mankeert niets, dus ik heb geen hulp nodig”. Maar mijn keuze was snel gemaakt toen ik de website van Maris las. Ik dacht meteen: “zij begrijpt het, dat is nou precies waar ik als werkende vrouw in een commerciële mannenwereld, met twee kinderen en de drive om altijd alles perfect te willen doen tegenaan loop.” Ik had het gevoel continue en overal duizend ballen tegelijk in de lucht te moeten houden.

 

De coaching heeft me heel veel opgeleverd, direct en indirect. Ik heb meer rust, kan dingen beter loslaten. Maak me er niet meer continue druk over. Daardoor ervaar ik nu een veel positievere mindset. Vreemd genoeg heeft dat ook automatisch een positief effect op alles om me heen, zowel op het werk als in privé.

Marjolijn Velzeboer, advocaat

Lees meer

“Ik kies nu voor mezelf en kan mijn gedachten sturen”

Al een paar jaar liep het met mij niet zo lekker. Geen grote tegenslagen of andere ellende, maar wel stress en onzekerheid. Al na de eerste sessie voelde ik me beter. En na nog een paar weken al sterker.

 

Wat is het geheim? Ik denk dat ik nu eindelijk echt kies voor mezelf. Wie ben ik? Wat wil ik? En wat heb ik nodig? Tijdens onze gesprekken heeft Maris mij meer inzicht gegeven in mijn gedrag en mij concrete handvatten gegeven hoe ik mijn gedachten kan sturen. En dat heeft het verschil gemaakt

Winnie Demilt, HR Businesspartner

Lees meer

Waarom het NU tijd is voor jouw Inner Upgrade

Om te beginnen is er weinig zo inspirerend als leren wat jij te leren hebt van iemand die je is voorgegaan. Iemand die je aanvoelt, snapt waar jij tegenaan loopt en heeft ontdekt hoe het anders kan. I embody what I teach. Leef het!

 

Iemand die vanuit een hoge energiefrequentie en positieve vibe weet om te gaan met het leven dat natuurlijk niet alleen bestaat uit zonneschijn. Die je helpt om vanuit positiviteit en lichtheid te leven in plaats van te blijven hangen in wat niet werkt voor je.

 

Dichtbij wie je zelf bent.

 • Je omringen met like minded vrouwelijke leiders en ondernemers die ook willen floreren als magnetisch leider werkt enorm bekrachtigend. Het is bovendien fijn om te ervaren dat je niet de enige bent die door bepaalde stukken heen gaat. Vanuit het leven vol wijsheid dat jullie hebben opgebouwd inspireer je elkaar. En ja, juist als je je rol in een groep ‘spannend’ vindt is het een goed idee je in deze veilige setting te bewegen.

 

 • Door de intensieve begeleiding blijf je betrokken bij je eigen ontwikkeling en ga je door. Je neemt tijd voor jezelf, waardoor je je dagelijkse omgeving en beslommeringen niet langer laat bepalen hoe je leven verloopt. Jij staat aan het roer!

 

 • 6 maanden is precies de tijd die je nodig hebt om op een relaxte manier oude patronen die je tegenhouden bloot te leggen, te leren hoe het anders kan en je nieuwe patronen in je systeem te integreren. Waardoor je transformaties blijvend zijn!

 

 • Rust en ruimte voor jezelf nemen geeft je zoveel inzicht. 

Maris heeft me geholpen een nieuwe balans te vinden tussen mijn eigen persoonlijkheid en waarden, en die van mijn omgeving. Door een aantal grote veranderingen in mijn leven, heb ik zelf een afwachtende, ondergeschikte houding aangenomen. Ik voelde dat ik me daar niet gelukkig in voel. Ik vond het lastig om bij mezelf te blijven, me niet te verliezen in emoties.

 

Ik voel me nu veel rustiger, bewuster, meer in balans. Ik grijp vaker terug naar mijn eigenwaarde en ga vanuit dat punt veel uitdagingen aan. Ik zou jouw coaching aan aanraden aan een ieder die bewuster wil zijn van zichzelf, eigenwaarde en keuzes, die vanuit een persoonlijke balans meer sturing wil geven aan haar leven.

Lees meer

Maris van der Meulen strand Malaga

Ik ben Maris, Leiderschapscoach en -mentor

 

Ik ben Leiderschapscoach en -mentor voor vrouwen (leiders, leidinggevenden, managers, CEO’s, ondernemers met een team) uit Nederland, die willen floreren als leider binnen hun leven, team, bedrijf. En tegelijkertijd hun mooiste leven vol vervulling willen leiden.

 

Datzelfde geldt voor mij: Ik koos ervoor om alleen nog te leven en leiden op een manier die mij vervulling en energie geeft en precies bij mij past. Vanuit mijn volle potentie en mijn authentieke vrouwelijke kracht. Vol verbinding, krachtig en warm. Ik leef en leid vanuit de combinatie van mijn intuïtie en intelligentie, hart en hoofd. Maakte krachtige keuzes en bold moves en woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

 

Ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft en leidt. Wanneer je de magnetische leider bent die je in je hebt. Met authenticiteit, verbinding, communicatie, charisma, verantwoordelijkheid, helderheid, visie en innerlijke rust als leidraad.

 

In mijn programma’s Path to Inner Excellence en Leadership Program to Inner Power & Alignment begeleid ik je precies daar naar toe, geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

 

Magnetic leadership with ease

 

With love,

Mijn grootste uitdaging was dat ik het goede voorbeeld wil geven aan mijn medewerkers, en ook aan mijn kinderen, maar tegen dingen aanliep die ik niet kon plaatsen. Ik was mezelf voortdurend aan het analyseren, steeds de focus op mezelf waar ik niet blij van werd.

 

Het heeft me heel veel gebracht! Veel inzichten in mezelf. Patronen, ook wie ik wil zijn, dus wie ik daadwerkelijk ben en wat ik wil uitstralen. En vooral hoe ik dat kan doen. Inzichten en handvatten.

 

Je coaching is zowel praktisch als diepgaand. Het is zo’n aanrader om het hier in Spanje te doen, weg van thuis. We hadden hele goede gesprekken, je hebt alle aandacht voor mij en ik voor mezelf, je hebt me ondergedompeld op een fijne manier.

Lees meer

detail strand

Mijn visie op transformatie

Ik geloof dat iedereen uniek is. Dat iedereen hier met haar unieke pakket aan potentie, kwaliteiten en waarden op aarde komt. Dat het de bedoeling is dat je gedurende je reis op aarde ontdekt wat dit voor jou is. En ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit die authentieke kracht leeft. Met je waarden, passie en essentie als leidraad om je leven op jouw manier in te vullen. Jij heel bewust aan het stuur van je leven. Met authentiek magnetisch leiderschap kun je die voldoening, rust, energie, overvloed, betekenis en harmonie bereiken.

 

Je transformatie naar die magnetische leider vindt plaats als er niet alleen op bewust en cognitief niveau iets verandert in je, maar juist op onderbewust niveau. Het gaat dieper dan kennis en ervaren, het is belangrijk om daadwerkelijk in je essentie, in je identiteit uit te wissen wat je tot nu toe tegenhield. Pas dan is de transformatie blijvend en bestendig.

Voor de uitgebreide versie:

Weten of het Leadership Program to Inner Power & Alignment past bij jouw wensen en verlangens?

Maak een afspraak voor een Matchgesprek, direct in mijn online agenda.

Brandende vragen die anderen me stelden

Ik heb eigenlijk alles op de rit maar voel dat er nog veel meer in zit. Is de Inner Upgrade dan voor mij geschikt?

Juist dat is een perfect moment om in te stappen in de Inner Upgrade. Je moest ‘ns weten hoeveel vrouwen zoals jij naar me toe kwamen met precies die vraag. Dat je alles hebt in je leven wat je je ooit wenste betekent niet automatisch dat het ook is wat je nu gelukkig maakt.

 

Het is een prachtig proces om te ontdekken wat je écht gelukkig maakt, waar je graag aan wilt werken omdat het je belemmert in je geluk en om te leren hoe je meer kunt genieten in het nu. Ik ga dat proces heel graag met je aan omdat ik weet hoe mooi zowel het proces als de uitkomst zijn. Gun je het jezelf?

De mensen om me heen vinden het onzin dat ik dit voor mezelf zou doen. Hoe krijg ik het aan ze 'verkocht' dat ik dit nodig heb?

Weet je wat het mooiste antwoord is dat ik je op deze vraag kan geven? Het is een vraag: wil je het leven van anderen (blijven) leven of wil je (leren om) je eigen keuzes keer op keer te maken? Keuzes die bestendig zijn, keuzes die recht uit je hart komen, ondersteund door je slimme hoofd.

 

Het is zo bevrijdend als je voelt dat je de leiding en verantwoordelijkheid over je leven neemt door de keuzes te maken die bij jou passen op dit moment. Los van wat de wereld om je heen ervan vindt. Want weet je… men vindt altijd iets. Gebaseerd over het algemeen op hun eigen situatie (hun eigen angst, gebrek of blinde vlekken) en niet op die van jou.

 

Dus een ander overtuigen? Helemaal niet nodig! Jezelf gunnen om je eigen keuze te (leren) maken. Dat is het enige dat je nodig hebt.

Gaan we eindeloos graven in mijn verleden?

We hoeven niet eindeloos in gesprek te gaan over ‘al je trauma’s’, over alles dat gebeurd is in je verleden. Niet nodig voor grote shifts en transformaties. Door middel van effectieve tools zetten we je transformatie in gang. Zonder te graven en te spitten in wat je in je jeugd overkomen is. En zeker zonder anderen de ‘schuld’ te geven.

 

We bepalen hoe je nu in je leven staat en waar je naar toe wilt. De gap daartussen, dat is ons werkterrein.

Is het de investering wel waard?

Ik snap heel goed dat je je dat afvraagt. Je staat tenslotte op het punt om best een flinke investering te doen in jezelf.  Dat op zich kan al spannend aanvoelen, hoe lang is het geleden dat je zo’n bedrag aan jezelf hebt uitgegeven? Als je dat al ooit gedaan hebt…

 

Eerst dit: het is een zakelijke investering die aftrekbaar is bij de belastingaangifte. Voor jou als ondernemer of voor het bedrijf waarvoor je werkt.

 

De prijs heb ik zorgvuldig bepaald. Het online programma is enorm compleet en alleen dat zou de investering al waard zijn. We hebben samen veel 1 op 1 online sessies en ook elke maand een sessie met de groep prachtige like minded vrouwen.

 

Behalve de begeleiding die ik je bied is natuurlijk de community van vrouwen die zijn zoals jij ongelooflijk waardevol. Op deze manier bouw je een persoonlijk en zakelijk netwerk op dat goud waard is.

 

Maar belangrijker nog dan de investering (de prijs) is wat het je oplevert. Het leiderschapsprogramma zit zo ijzersterk in elkaar dat het je enorm veel gaat opleveren voor de rest van je leven. Je leven kan nooit meer hetzelfde zijn. Niet alleen tijdens de 6 maanden die het programma duurt, maar juist daarna. We zorgen ervoor dat alles zo ingebed raakt in je ‘systeem’ dat er een Jij 3.0 ontstaat. Het is een investering in jezelf die belangrijk is om jezelf te gunnen.

Werkt online wel voor mij?

Vraag je je af of een online transformatietraject wel werkt voor jou? De afgelopen jaren heb ik de proef op de som genomen en heb ik de resultaten van online en offline vergeleken. Ik heb geëvalueerd met mijn klanten. Gechecked bij klanten die me eerst alleen online zagen en vervolgens ook offline ontmoet hebben. Wat blijkt: coaching via zoom is ongelooflijk effectief. Alsof je bij elkaar in de ruimte bent.

 

Bovendien zorgt het online programma dat een belangrijk onderdeel is ervoor dat je ontwikkeling steeds doorgaat. Het zijn niet alleen de momenten waarop we individueel of in de groep bij elkaar zijn die tellen. Nee, juist doordat het online programma als een soort hartslag door onze 6 maanden heen loopt bereik je grootse resultaten.

 

En omdat ik het zo belangrijk vind dat jij echt ALLES uit het programma haalt, heb ik een onderwijskundige in de arm genomen. Zij is gespecialiseerd in transformerende online programma’s en zij heeft me een half jaar lang intensief begeleid om een programma te ontwikkelen dat op alle vlakken bijdraagt aan jouw blijvende transformatie: we werken aan je kennis, houding en gedrag.

Waarom duurt het 6 maanden?

Mooie vraag, ik heb me afgevraagd wat de optimale tijdsduur voor een diepgaand traject als dit is. En de conclusie die ik trek na 23 jaar ervaring in Transformatiecoaching: 6 maanden is precies de periode die nodig is voor jouw blijvende transformatie tot op identiteitsniveau.

 

Daarom heb ik ervoor gekozen om dit fantastisch complete en intensieve 6 maanden-traject te ontwikkelen samen met een ervaren Onderwijskundige, om jou de meest mooie ervaring en de grootste transformaties te kunnen bieden die je leven voor altijd veranderen.

Hoe weet ik dat het met jou als coach wél gaat lukken?

Ik weet natuurlijk niet wat je in het verleden allemaal gedaan hebt aan zelfontwikkeling en waarom het toen niet gelukt is. 🔮

 

Belangrijk uitgangspunt bij de Inner Upgrade is dat we het samen aangaan. Ik doe mijn deel, jij doet het jouwe met alle ondersteuning van mij die je daarbij nodig hebt.

 

Ik werk met mijn bewezen Power to Blossom methode, de methode die ik (door)ontwikkelde sinds ik aan 1999 startte als Leiderschapscoach. In deze methode werk ik volgens een structuur die ik aanpas aan wat jij nodig hebt, we werken met verschillende tools en technieken als gesprekken, oefeningen, checklists, beweging en visualisaties.

 

We spreken je bewuste en onderbewuste aan, zo halen we boven wat je bewust weet en ook wat in de diepe krochten van je systeem zat weggestopt. Zo gaan we de diepte in, waardoor echte transformaties plaatsvinden. Ook de natuur zetten we in om energie uit te putten, rust te ervaren en gebruiken haar in specifieke werkvormen. Tenslotte gebruiken we bewust haar krachtige stroming. 

 

We zorgen ervoor dat je niet alleen weet wat de stappen zijn op weg naar je verlangen, maar dat je ze ook daadwerkelijk zet. Inzichten vullen we namelijk aan met blijvende verandering in je houding en je gedrag. We creëren nieuwe gewoontes waardoor je het ook daadwerkelijk anders voelt en doet in de rest van je leven.

Hoeveel tijd kost het me?

Het Leadership Program to Inner Power & Alignment heb ik zo ontwikkeld, dat het je zo efficiënt mogelijk brengt waar je naar verlangt. Jouw en mijn tijd zijn goud waard. Dat betekent dat we geen tijd besteden aan zaken die niet nodig zijn en we steeds weer checken waar we staan en wat de volgende meest slimme stappen zijn. Dit is een van de redenen dat ik ervoor kies om alleen te werken met vrouwen op een specifiek niveau, zo kunnen we zoveel mogelijk uit onze tijd samen halen en gaat geen tijd verloren.

 

Een concreet antwoord: elke 2 weken heb je een online sessie die 1 a 1,5 uur duurt. De voorbereiding die je ervoor doet bepaalt mede het succes van de sessies. Laten we zeggen dat je daarvoor een half uur gebruikt.

 

Verder is het afhankelijk van je eigen wens naar diepgang hoeveel tijd je aan het online programma zelf besteedt. Ik verwacht dat je met zo’n 1,5 uur per week een heel eind komt. Meer kan natuurlijk altijd! Hoe meer je erin stopt, hoe meer resultaat je eruit haalt.

 

Let wel: het gaat er natuurlijk niet om er zo snel mogelijk doorheen te jagen, maar om de beste resultaten te behalen. Dat zul je met me eens zijn. Laten we de tijd nemen die nodig is en deze zo efficient mogelijk benutten, voor de grootst mogelijke resultaten. Deal?

Voor wie is het Program to Inner Power & Alignment het meest geschikt?

Het Leadership Program to Inner Power & Alignment is vooral geschikt voor jou, vrouwelijke leider of ondernemer, als je klaar bent om te realiseren waar je echt naar verlangt in je werk en je leven. Als je wilt leren om te werken en te leven vanuit jouw authentieke kracht en jouw waarheid, los van alle belemmeringen en beperkingen die je mogelijk in je leven om je heen gebouwd hebt.

 

Het is belangrijk dat je openstaat om te leren en bereid bent om op open wijze van alle kanten naar jezelf en je leven te kijken. Dat je bereid bent om de manier waarop je iets altijd hebt gedaan los te laten, zodat je kunt gaan ontdekken hoe het ook anders kan.

 

Het is niet jouw ding als je liever blijft ‘hangen’ in het leven dat je nu leeft. Als je vantevoren al weet dat je een type bent van “Dat heb ik al geprobeerd, werkt niet bij mij” of de ‘ja maar-stand’ een heerlijke positie vindt.

 

En natuurlijk, wil je graag je leven (en jezelf) transformeren, heb je wel of niet meerdere dingen geprobeerd maar weet je nog niet HOE? Dan ben je hartstikke welkom, ik laat je graag de hoe ontdekken. Mijn commitment, betrokkenheid, hoofd en hart heb je!

Kan ik met iemand spreken die al met je heeft gewerkt?

Ja natuurlijk! Er zijn zoveel vrouwen zoals jij bij me geweest de afgelopen jaren, zoveel happy klanten. Er zijn er veel die uit zichzelf zeiden “als iemand twijfelt of sowieso voor het aanmelden een keer iemand met ervaring wil spreken, laat ze me bellen. Dat doe ik met liefde!”. Let me know dus en ik breng je graag met iemand in contact.

Kan ik je eerst persoonlijk spreken?

Ja, dat kan zeker. Sterker nog, ik vind het superbelangrijk dat we elkaar spreken voordat jij je aanmeldt. Ik wil namelijk dat je alles uit de Inner Upgrade haalt wat maar mogelijk is, daarom wil ik dat je alleen deelneemt als het helemaal bij je past.

 

Je kunt een afspraak maken in mijn online agenda, dan spreken we elkaar en leren we elkaar kennen. Dan bepalen we samen of de Inner Upgrade bij je past en of dit het juiste moment is. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Ik wil me aanmelden, hoe kan ik dat doen?

Fantastisch dat je je wilt aanmelden! Je bent helemaal welkom. Hieronder zie je de button naar het aanmeldformulier staan.

Hebben we elkaar al gesproken en hebben we onze klik ervaren, dan bevestig ik je je deelname direct dezelfde dag en are you in.

 

Hebben we elkaar nog niet eerder gesproken? Dan neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op. Omdat het een persoonlijk traject is waarin we 6 maanden intensief met elkaar optrekken vind ik het belangrijk dat we elkaar leren kennen en voelen dat het klikt tussen ons, voordat ik het je definitief bevestig.

 

Bovendien is het belangrijk dat de groep zo goed mogelijk bij elkaar past. Dat gevoel krijg ik door je persoonlijk (online) te spreken.

Hoe werkt het met betalen?

Bij de bevestiging van je aanmelding ontvang je direct de factuur voor de volledige investering. Mocht het belangrijk voor je zijn om in delen te betalen, dan overleggen we de mogelijkheden.

 

Boek je zakelijk? Goed om te weten dat je de btw niet hoeft voor te schieten (omdat ik een Spaans bedrijf heb) en je kunt het bedrag aftrekken als bedrijfskosten.

Vol verwachting en met een beetje gezonde spanning ben ik dit avontuur aangegaan en in het vliegtuig gestapt. Wat was het een mooie week en wat heeft het me veel gebracht. Met de warme begeleiding en oprechte interesse van Maris is het me gelukt om rust en ruimte te creëren in mijn leven. 

 

Mijn leven is veel fijner geworden, mede doordat ik bewust kies voor me-time (en daar ook geen schuldgevoelens over heb). Ook kan ik nu veel beter voor mezelf te kiezen. Door de imperfectie te omarmen is er ruimte voor ontwikkeling en groei ontstaan. Ik heb met compassie afscheid genomen van mijn ‘oude ik’.

Lees meer