Bewust leven.

Nieuwe habits.

Herinneren.

 

Ik weet als geen ander dat leven volgens een bepaalde levensstijl betekent dat je bewust kiest hoe je wilt leven, dat je nieuwe habits creëert en dat je jezelf herinnert aan hoe je wilt leven. Daarom heb ik mijn eigen Power to Blossom kledinglijn ontworpen.

 

Voor jou! Omdat comfy kleding en bewust leven perfect samengaan. Welke stijl kies jij? Gewoon lekker voor overdag? Om te cocoonen in huis? Tijdens en na je yoga? Of lekker zwetend tijdens het sporten? Kies wat je het allerleukste vindt. Alles is gemaakt van een prachtige kwaliteit en heerlijk zacht. Geniet!

Wall of Fame

Happy clients:

🧡

“Nogmaals dank voor de prachtige sweaters, ze zijn van hoogstaande kwaliteit. Super zacht, dragen erg prettig en zijn extreem comfortabel en bewegen ook heerlijk mee met alle (sport) activiteiten die ik doe. Maris, zoals destijds je manier coachen (hoogstaande kwaliteit) zijn deze sweaters van dezelfde kwaliteit. Super geweldig!”

Klik hieronder om naar de shop te gaan:

mijn eigen Power to Blossom kledinglijn ontworpen. Voor jou! Omdat comfy kleding en bewust leven perfect samengaan. Welke stijl kies jij? Om te cocoonen in huis? Tijdens en na je yoga? Of lekker zwetend tijdens het sporten? Kies wat je het allerleukste vindt. Alles is gemaakt van een prachtige kwaliteit en heerlijk zacht. Geniet!