Jouw weg naar succes – 3 wijze lessen

Jouw weg naar succes – 3 wijze lessen

Hoe gaat het met je? Ben je succesvol in hetgeen je doet of zou je succesvoller willen zijn? Hoe kom je daar? 3 wijze lessen over jouw weg naar succes.

Wat is succes voor jou? Voor iedereen kan dat iets anders zijn. Er zijn mensen die veel geld als ultiem succes zien, anderen veel personeel, veel vrije tijd, waardering of aanzien. Meer algemeen lijkt het erop dat mensen succes en geluk ervaren op het moment dat ze het grootste deel van hun tijd bezig kunnen zijn met de dingen die ze het allerleukst vinden en waar ze goed in zijn. Dus: ontdek wat je het allerleukste vindt in combinatie met waar je goed in bent!

Iets anders: je kunt alleen succesvol zijn als je weet wat je doelstelling is. Vergelijk het met letterlijk op weg zijn met je auto en niet weten waar je naar toe rijdt. Hoe weet je of je aangekomen bent? Als je niet weet wat je wilt bereiken, weet je ook niet of je succesvol bent! Ontdek: Wat is je doel, waar wil je naar toe, wat wil je bereiken? Bedenk het, droom het, voel het, visualiseer het.

Een 3e element op weg naar succes: neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan voor de meeste mensen. Je hebt al gauw de neiging om allerlei dingen buiten jezelf de schuld te geven als iets niet lukt. Bedenk dat je altijd in staat bent om dingen te veranderen, te verbeteren en het gewenste resultaat te behalen. Als iets niet lukt zoals je het in gedachten had, vraag je dan af: “Wat heb ik gedaan, wat heb ik gedacht, wat zei ik en wat kan ik de volgende keer anders doen om het wel te laten slagen”. Dan houd je het in eigen hand en kun je werkelijk in de richting van je doel werken.

Ik wens je veel geluk op weg naar succes. Wil je direct aan de slag om je succes te vergroten? Ik begeleid je graag op jouw weg naar succes.

 

Vergeet niet:

1. Dit artikel te delen. Help je vrienden en relaties door ze op dit artikel te wijzen. Klik hieronder op een of meer social networks van je keuze en laat het ze weten!

2. Een reactie te plaatsen. Wat is succes voor jou? Wat wil jij bereiken? Heb je een andere vraag of opmerking? Laat hieronder je reactie achter en deel het met Power2Blossom en je mede-lezers.Meer balans in je leven?
Ontdek in no time welke gebieden in je leven meer aandacht nodig hebben en (her)vind je balans. Neem zelf de regie over je leven! Vraag nu het gratis ebook met test aan.
Ja, graag!
close-link