Interview met Maris van der Meulen van Power to Blossom

Je mag voor jezelf kiezen!

Hier lees je het interview in (het economie katern van) de regionale kranten.

 

Fantastisch verhaal geworden, prachtig verwoord door Irene Stad. Over kiezen voor jezelf. Over succesvol zijn door te doen waar je kwaliteiten en passie liggen. En over mijn enthousiasme voor de Coaching in Spanje waar ik vrouwen begeleid om je meest vervullende leven te creëren, op je eigen voorwaarden.

 

Klik op de foto om het makkelijker te kunnen lezen.

Eenpitter ED Eindhovens Dagblad - interview Power to Blossom Mariska van der Meulen

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, hoe jij voor jezelf kunt kiezen?

Maris van der Meulen Malaga

Maak een afspraak voor een gratis gesprek met me. Direct in mijn online agenda.

Dan maken we online kennis, ontdekken onze klik en bespreken je vragen rondom jouw persoonlijke groei en onze mogelijke samenwerking