Voel je dat je geleefd wordt? Neem in 6 stappen de regie (terug) over je leven

Suzanne Beukema interviewt Maris van der Meulen van Power to Blossom

In dit interview deel ik 6 stappen met je die jij zelf kunt zetten om de regie over je leven (terug) te nemen.

 

Opnieuw in balans

Ik vertel je mijn verhaal en deel 6 stappen met je, om je te inspireren om je leven in eigen hand te nemen. Terug naar je kern, jezelf herontdekken. Zodat je de balans (terug)vindt en je leven leeft vol energie. Van moeten naar willen, waardoor je duidelijke en bewuste keuzes gaat maken. Je kiest dan niet vanuit angst, maar juist vanuit liefde of geluk.

 

Hoe fijn is het als je je niet langer laat belemmeren door die kritische stemmetjes in je eigen hoofd, maar dat je negatieve gedachten omgezet worden in positiviteit. Dat merk je in je eigen geluk, in alle facetten van je leven voel je het verschil: zakelijk, privé en sociaal. Ogenschijnlijk heb je je leven prima voor elkaar, maar jij weet wel beter. Jij weet dat je het eigenlijk anders zou willen…

voorkant ebook Ontdek je belangrijkste waarden

Klik op de knop en leer om zelf de regie over je leven te nemen:

Rust, regie & resetten

Een paar jaar geleden werd steeds duidelijker dat het mijn droom is om in Spanje te wonen en hier steeds (Nederlandse) vrouwen en mannen te ontvangen, in een groep of individueel. Om hen te helpen bewust te leven en zelf de regie over hun leven te nemen. Even een moment van rust te bieden om terug bij jezelf te komen en te resetten.

 

En jij?

Wat voel jij? Word je geleefd in je drukke bestaan en loop je jezelf al jaren voorbij? Ben je je geluksgevoel kwijt en raakt je energie op en wil je niet langer dit leven leiden? Kies dan opnieuw voor jezelf of elkaar. Gun jij jezelf ook een blijvende verandering van je leven? Ik begeleid je graag.

Ps. Direct weten hoe ik jou persoonlijk kan helpen om zelf de regie over je leven te nemen? Natuurlijk vrijblijvend. Klik hier om een gratis en vrijblijvende Call in te plannen.

voorkant ebook Ontdek je belangrijkste waarden

Klik op de knop en leer om zelf de regie over je leven te nemen: