Focussen met intentie

Ontdek je intentie-intentiekaarten

Focussen met intentie

Ik heb je zoiets leuks te vertellen!

Sinds deze week heb ik een heuse ‘shop‘ op mijn website waar je prachtige intentiekaarten kunt kopen. Natuurlijk in een speciale Spanje-editie.

Vers van de pers, met liefde gemaakt. Voor jou, maar natuurlijk oorspronkelijk voor mij.

Zo gaat dat met goede ideeën. Je mist iets, gaat zelf aan de slag en dan merk je dat er veel vraag naar is.

Ik ben er superblij mee. Als je hier klikt ga je direct naar ze toe.

Waarom ik ze zo graag wilde hebben? Dat zal ik je vertellen. Deze week had ik zo’n dag. Je kent ‘m vast. Een volle agenda en volle to-do-list. Ik had een paar uur om het een en ander uit te werken.

En… er gebeurde niets. Er kwam niets uit mijn handen.

Uitstel. Koffie halen. Naar de brievenbus. Mail opruimen. Op de bank zitten. Weer achter de computer. M’n laptop is gestolen (dat verhaal vertel ik je binnenkort), maar daardoor ben ik minder mobiel. Ook dat stoort me.

En ondertussen irriteer ik me dan ongelooflijk aan mezelf.

Herken je dat?

Het duurt meestal even voordat ik het door heb. Maar gelukkig veel sneller dan voorheen.

Weet je waar het in eerste instantie om gaat? Je ervan bewust worden dat je uit balans bent.

Door een volle agenda en dito to-do-list kun je enorm in je hoofd schieten. Blijven malen, pushen, alles wat je moet doen schiet 85 keer door je gedachten. Rondjes draaiend. En ondertussen kom je geen steek verder. Doe je juist niets meer of in ieder geval veel te weinig.

Hoe ik hiermee omga? Ik trek een intentiekaart. Het helpt me om te focussen. Geeft een moment van rust. Laat me bij mezelf komen. In plaats van alle gedachten die door me heen schieten heb ik nu iets om op te focussen.

En zo mooi: je trekt altijd een kaart die bij dat moment past. Magisch!

De kaart ligt sowieso de hele dag binnen handbereik. Meestal trek ik direct ’s ochtends een kaart. Zo bijzonder, die dagen leef en werk ik veel meer in flow. Doe ik het een keer niet, dan merk ik het. En dan doe ik het natuurlijk alsnog.

Terwijl ik dit schrijf ben ik trouwens samen met een collega ondernemer aan het werk. Inspirerend! Wat we doen voordat we aan de slag gaan? Een intentiekaart trekken. Het geeft richting en voer voor mooie gesprekken.

Voorheen gebruikte ik trouwens intentiekaarten van een ander. Maar er waren onderwerpen die ik miste en foto’s die me minder aanspraken. Daarom heb ik mijn eigen set gemaakt.

Ik ben er zo blij mee. En ook heel trots op.

Hieronder zie je de doos, om te proeven. Wil je meer voorbeelden zien? Kijk dan op de speciale intentiekaarten-pagina.
intentiekaarten-ontdek-je-intentie-power2blossom-kkMeer balans in je leven?
Ontdek in no time welke gebieden in je leven meer aandacht nodig hebben en (her)vind je balans. Neem zelf de regie over je leven! Vraag nu het gratis ebook met test aan.
Ja, graag!
close-link