Exclusief zomeraanbod 2023

Exclusief zomeraanbod

Zeg ‘ns eerlijk: voel je dat je vakantie nodig hebt of heb je zin in de vakantie? Het lijkt een simpele vraag, maar de antwoorden geven een wereld van verschil aan.

Was je eerste reactie ‘heel erg nodig’, dan betekent dat dat je mentaal/fysiek moet herstellen omdat je dat in je dagelijks leven onvoldoende kunt of doet.

Koos je intuïtief voor ‘zin in’, dan wijst dat erop dat je vooral zin hebt om te genieten van rust en doen waar je zin in hebt. En dat je tegelijkertijd rust en ruimte voelt om te reflecteren en vooruit te kijken.

De laatste tijd spreek ik (te)veel vrouwen die het echt nodig hebben om hun batterij op te laden. Luisterend naar hen, allemaal vrouwen op senior- of directieniveau, zijn er best wat dingen die ze echt wel weten van zichzelf, maar waar ze toch steeds in terugvallen:

 

 • Ondanks hun mooie successen en stevige positie merken ze dat ze vaker dan hen lief is twijfelen aan zichzelf, zichzelf niet goed/slim/gevat/mooi/etc. genoeg vinden
 • Steeds weer laten ze zichzelf en anderen over hun grenzen heen gaan
 • Ze kennen momenten van leven en werken vanuit hart en intuïtie, maar mind, ratio en ego nemen het nog te vaak over
 • Ze voelen dat het moeitelozer, lichter moet kunnen, maar blijven toch te vaak hangen in controle, overtuigen en overcompenseren
 • In plaats van magnetisch zijn en de dingen te laten ontstaan, merken ze dat ze nog te vaak pushen en forceren
 • Hoe vaak ze al hebben bedacht dat ze meer willen genieten van het leven, meer rust en ruimte voor zichzelf zouden moeten inbouwen… Toch merken ze dat ze steeds maar doorgaan.


En al deze dingen kosten meer energie dan je lief is…

In welke punten herken jij je?

Stel nou dat er een manier is om dit te transformeren?

Een manier die je helpt om eindelijk volledig de regie over je leven te nemen, zodat je op lichte wijze je volle potentie leeft, je ambities realiseert en voluit geniet van je leven. En geen last meer hebt van al die dingen waar je al zo lang tegenaan loopt…

Geen eindeloos traject maar juist licht en prettig.
En super intensief, zodat we in korte tijd ongelooflijke resultaten bereiken.
En jij je levenslust weer terugkrijgt.

Luisterend naar al die te drukke en overbelaste vrouwen
heb ik een exclusief zomeraanbod gecreëerd.
Omdat juist de zomer het perfecte moment is
om een nieuwe weg in te slaan, te groeien en tot bloei te komen.
Om te reflecteren en vooral vooruit te kijken.

Je weet het vast, ik bied alleen nog leiderschapscoaching aan in trajecten van 6 maanden, voor vrouwen op senior- of directieniveau. Omdat de meeste vrouwen het nodig en prettig vinden om dit onder begeleiding in hun leven te integreren. Het Path to Inner Excellence. Na bijna 25 jaar ervaring in dit vak ben ik ervan overtuigd dat de transformatie in enkele dagen kan plaatsvinden (ik zie het elke keer gebeuren).

“Mijn dagen met Maris in Malaga waren een regelrechte ‘game changer’ voor mij. Ik wilde van mijn faalangst af, ‘lichter’ in het leven staan en aan mijn stressbestendigheid werken. Door de coaching heb ik daadwerkelijk ervaren dat ik zelf de sleutel in handen heb tot een relaxter en gelukkiger leven. Ik kan nu beter omgaan met druk, haal meer uit mezelf terwijl dat minder moeite lijkt te kosten.”

Dit zijn de woorden van Annebelle Wijnen, Global communications manager. Ze kwam bij me in Malaga en was ongelooflijk gelukkig met de veranderingen die ze merkte in haar leven na afloop van haar Inner Intensive in Malaga.

Als je hier klikt lees je de uitgebreide versie van deze en nog veel meer reviews van vrouwen die je voorgingen.

Maar ik weet ook dat er onder jullie vrouwen zijn die terugdeinzen bij ‘6 maanden’. Qua tijd, financieel, ongeduld, of wat dan ook. En daarom heb ik iets exclusiefs ontwikkeld:

Ik heb in mijn agenda in augustus en september ruimte gemaakt om 3 van jullie een transformerend 1 op 1 retreat te laten beleven. Hier, bij mij in Malaga. Met alles erop en eraan. Op een prachtige plek aan zee. Ik regel alles voor je, het enige dat jij hoeft te doen is je ticket boeken en je volledig committen aan jezelf.

Misschien had jij toch al het idee om eens een paar dagen met jezelf op pad te gaan?

Zodat je afstand kunt nemen van je dagelijks leven en wij samen de transformatie kunnen laten gebeuren.

3 dagen leiderschapscoaching, direct en intensief de diepte in.
Alle aandacht exclusief voor jou.

Zowel op bewust als onderbewust niveau loslaten en doorbreken wat je tegenhield.
Jij en ik zorgen er samen voor dat je op alle fronten stevig gaat staan, zodat je je volle potentie gaat leven.
Authentiek, krachtig en in balans.

 

Wat levert het je op als we 3 dagen heel intensief samen aan het werk gaan tijdens deze intensieve coaching in Malaga?

 • Je ontdekt en ervaart hoe je lichter in het leven kunt staan (werk en prive),
 • zodat het licht voelt om te doen wat je te doen hebt, terwijl je ook voluit geniet van je leven.
 • Je creëert een leven vol innerlijke rust, ruimte en een berg energie
 • Je neemt zelf de regie vanuit je authentieke kracht en laat je niet langer leiden door de stem van je ego (of van de buitenwereld).


Om dat te bereiken ontdekken we wat je verlangens en je volle potentie zijn.
We achterhalen je belemmerende patronen en blokkades en doorbreken ze voorgoed.
We nemen afscheid van de verhalen die je jezelf vertelde en waarmee je je tegenhield.
Ik leer je hoe je op een lichte manier vanuit je authentieke kracht voluit kunt leven en leiden.

 

Wat denk je, is dit het moment?
Deze zomer kan de kentering in je leven (werk en privé) zijn.

Spreekt het je aan? Plan dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 15 juli a.s. een vrijblijvende call met me in, voor de periode tussen 15 en 31 juli. Dan vertel ik je er alles over en bespreken we of het bij jou past. En of er nog plek is.

Aanmelden voor dit exclusieve zomeraanbod kan tot en met 31 juli a.s. 23.59 uur.

detail strand

licht leven

Maris met mijn favoriete kristal

je volle potentie leven

Bruisen van energie

voluit genieten van je leven

Over Maris

Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven.

 

Datzelfde geldt voor mij: Ik koos ervoor om alleen nog te leven en leiden op een manier die mij vervulling en energie geeft en precies bij mij past. Vanuit mijn volle potentie en mijn authentieke vrouwelijke kracht. Vol verbinding, krachtig en warm. Ik leef en leid vanuit de combinatie van mijn hart en hoofd. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

Ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft en leidt. Wanneer je de magnetische leider bent die je in je hebt. Met authenticiteit, verbinding, communicatie, charisma, verantwoordelijkheid, helderheid, visie en innerlijke rust als leidraad.

In mijn programma Path to Inner Excellence begeleid ik je precies daar naar toe, geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Magnetic leadership with ease

 

With love,

Maris van der Meulen
Path to Inner Excellence

Wil jij

 • Ontdekken en ervaren hoe je lichter in het leven kunt staan (werk en prive),
 • zodat het licht voelt om te doen wat je te doen hebt, terwijl je ook voluit geniet van je leven?
 • Een leven vol innerlijke rust, ruimte en een berg energie creëren?
 • Zelf de regie nemen vanuit je authentieke kracht en je niet langer laten leiden door de stem van je ego (of van de buitenwereld)?