When things change inside you, things change around you

“When things change inside you, things change around you”.

Laatst deelde mijn vriendin en business buddy Anneke Drijver een quote die enorm bij haar en haar werk past. Ik deelde de mijne en die vind ik te mooi en waardevol om ‘m niet hier met jou te delen.

Deze quote zegt alles over het meest belangrijke inzicht in mijn werk en op precies dezelfde manier leid ik mijn leven.

Je weet, ik sta voor licht leven. Voor magnetisch leadership with ease. Op een lichte en vervullende manier leiding geven aan je leven, je team, je bedrijf.

Je kunt heel veel doen om de wereld (en mensen) om je heen te veranderen. Er veel effort en energie in stoppen. Maar echte verandering kan pas ontstaan als je van binnen verandert.

Zo vaak spreek ik mensen die hopen dat door iets te veranderen in hun buitenwereld (werkomgeving, soort opdrachten/projecten, stoppen met een relatie, andere gewoontes creëren, etc), hun leven verandert.

Maar nee, het is the other way around. Pas als je de dingen in jezelf waar je tegenaan loopt aanpakt, kan de wereld om je heen daadwerkelijk mee veranderen. En dat gaat automatisch, vloeiend, licht. Hoef je weinig of niets aan te doen.

Wat is jouw favoriete quote die zegt hoe jij in je leven en werk staat?

——

🔥 Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven. Meer weten? Plan hier je vrijblijvende call.