VIP coaching in Spanje

Verander je identiteit, verander je leven

Wordt er van alle kanten aan je getrokken terwijl jij teveel borden in de lucht houdt? Wil je stappen zetten (of wordt dat van je verwacht), maar is er iets dat je tegenhoudt? Wil je keuzes maken maar blijf je in kringetjes ronddraaien? Ben je moe, heb je vaak te weinig energie? Wil je je eigen keuzes maken en niet langer het plan van iemand anders leven?

 

Zou je simpelweg gelukkig willen zijn?

 

Zelf de regie nemen

Goed dat je hier bent! Ik ben Transformation en Leadership Coach en word ook wel Bewustmaker genoemd, ik begeleid je graag met personal coaching, life coaching of executive coaching. In Spanje! Zodat je weer gelukkig in het leven staat, weet waar je heen wilt met je leven en zélf je leven leidt in plaats van je te laten sturen door alles en iedereen.

 

 

Wat mij als coach anders maakt – waardoor jij blijvende resultaten behaalt

Coaching, dat gaat in de eerste plaats om jou! Om wie jij bent, waar je tegenaan loopt, wat je wilt transformeren en vooral waar je naar verlangt, hoe je graag wilt leven.

 

Toch weet ik dat je het belangrijk vindt om de juiste keuze te maken door wie je je laat begeleiden en op welke manier. Dat is belangrijk, het gaat immers om jouw ‘binnenste ik’! Daarom vertel ik je graag wat mij en de manier waarop ik jou begeleid, onderscheidt van anderen.

 

Mijn gave

Ik (en daardoor jij!) heb het geluk dat ik een prachtige gave heb, die ik voor jou inzet. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst. Daarnaast krijg je mijn tomeloze enthousiasme, positiviteit, enorme betrokkenheid, professionaliteit en praktische insteek. Ik werk volgens een uitgekiende sourcecode, maar wel intuïtief en volledig afgestemd op jou.

 

Luisteren op verschillende niveaus

Ik luister naar wat je me vertelt, maar ik luister nog meer naar wat er gehoord mag worden. Naar wat bij jou van binnen speelt, maar wat je niet onder woorden gebracht krijgt. Of waar je niet bij kunt, simpelweg omdat het verscholen zit in je onderbewuste. We bespreken onderwerpen die je met je hoofd niet kon bedenken of waarvan je niet bedacht dat juist dát belangrijk zou zijn voor jouw doorbraak.

 

Veel opleiding, training en ruim 22 jaar ervaring

Naast deze prachtige gave gebruik ik mijn kennis vanuit veel opleiding en training en mijn ruim 22 jaar ervaring als coach en trainer om jou op de beste en meest bij jou passende manier te begeleiden.

 

Snel, diep en blijvend ontwikkelen

Door deze waardevolle combi werken we doelgericht en gestructureerd aan jouw verlangens en dat wat je wilt bereiken, maar halen we ook belangrijke zaken uit je onderbewuste naar boven. Bijvoorbeeld overtuigingen of wensen die je zelf niet kende of onder woorden kon brengen. Doordat we dit in het licht brengen, ontdekken en doorbreken we patronen die je tot nu toe tegenhielden om te groeien. Zo ontwikkel je je sneller, dieper en blijvend. Altijd met twee voeten op de grond, niet zweverig.

 

Intensief doorbraken creëren in Spanje

Coaching in Spanje is een intensief traject van enkele dagen in Spanje. Ook dat is anders dan anders. Er even helemaal uit, weg van je dagelijkse beslommeringen. Zodat je echt de tijd kunt nemen voor je eigen ontwikkeling en niet wordt teruggetrokken naar je gebruikelijke valkuilen en patronen in je thuis- en werksituatie. Doordat je hier in Spanje ‘erin’ blijft, je niet kunt verstoppen of verschuilen, kom je snel veel dieper.

 

Omdat hier alles nieuw en anders is, is het bovendien veel makkelijker om je eigen patronen te zien en te doorbreken. Maar ook het de hele dag buiten zijn aan zee versnelt je groei enorm. De energie van de zee helpt je daarbij. Je hebt vast zelf eerder ervaren hoe anders je je voelt aan zee.

Jouw specifieke verlangens, knelpunten en handvatten

We werken samen diepgaand, doelgericht en praktisch aan jouw specifieke situatie. Nemen je verlangens als uitgangspunt, komen te weten wat je tegenhoudt (qua denken en doen, bewust en onbewust) en ontdekken de mindset en tools die jou moeiteloos naar je gewenste resultaten brengen.

 

Innerlijke rust, ruimte en energie

Ben je er klaar voor om zelf de richting van je leven te bepalen? Kijk je er naar uit om meer innerlijke rust te voelen en tegelijkertijd vol energie te leven en te werken? Je mooiste leven te leven? Echt gelukkig te zijn en voluit te genieten van je leven?

 

Wat heb jij nodig om “ja” te zeggen? Om te beginnen tegen jezelf…

Je bent ongetwijfeld niet voor niets op deze pagina. Het zou zomaar een goed moment kunnen zijn om “ja” te zeggen tegen jezelf. Dan beloof ik je dat ik er samen met jou alles aan doe zodat jij bereikt wat jij wilt.

Weten of VIP Coaching in Spanje past bij jouw wensen en verlangens?

Onze klik ervaren?

Maak een afspraak voor een Matchgesprek, direct in mijn online agenda.

Take the lead sessie
Logo swoosh - transparant

Waarom anderen bij me kwamen, wellicht herkenbaar voor jou:

 

 • (weer) helemaal jezelf zijn, jij in al je authentieke kracht
 • next level gaan, de volgende stap zetten in je leven maar je weet niet waar je moet beginnen of hebt steun in de rug nodig
 • leren voelen, zodat je naast je slimme hoofd ook je gevoel en intuïtie kunt inzetten
 • krachtige keuzes maken over je werk, relatie of wat dan ook, knopen doorhakken
 • je grenzen leren voelen en weten hoe je ze zowel zelf kunt naleven, als ze overeind houden naar anderen
 • geloven in jezelf, stoppen jezelf klein te maken (Calimero!)
 • ontdekken wie je werkelijk bent & waar je naar verlangt en vanuit daar je leven vormgeven
 • simpelweg meer (of weer) gelukkig zijn. En begrijpen waarom je het nu niet bent, ondanks dat je misschien wel alles hebt dat je wilt
 • met meer (positieve) energie leven en werken
 • je hoofd leegmaken, uitgebreid van gedachten wisselen met iemand die je vertrouwt
 • innerlijke rust vinden
 • de kritische stem in je hoofd leren beheersen zodat ie je niet langer tegenhoudt bij alles wat je wilt
 • durven vertrouwen op jezelf
 • authentiek zijn, je vrij voelen om te zijn wie je bent

 

 

Herkenbaar? Laten we elkaar spreken. Plan je Matchgesprek in en we zoomen in op jouw situatie. Natuurlijk vrijblijvend

Ik ben Maris, Transformation en Leadership Coach en word ook Bewustmaker genoemd. Ik heb de gave om vrouwen (en mannen) echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie. Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie je fijnste leven leidt.

Wat klanten over mij en de resultaten van coaching zeggen

Hoe ziet het eruit, VIP coaching in Spanje:

VIP Coaching in Spanje

VIP coaching in Spanje (individueel)

 

Dit is een compact traject van enkele dagen met veel impact in Zuid-Spanje. Het ziet er als volgt uit:

 

We spreken elkaar dagelijks een aantal uren (het precieze aantal dagen/uren coaching is afhankelijk van wat je wilt bereiken en hoeveel tijd je hebt) voor intensieve coaching. Elke keer op wisselende inspirerende plekken. We werken doelgericht aan wat je wilt bereiken en ik stem intuïtief af op wat op dat moment het meest nodig is cq de meeste resultaten oplevert.

 

Na afloop van elk gesprek krijg je een passende opdracht (of meerdere 😉), waarmee je tot de volgende coachingssessie aan de slag kunt. Natuurlijk heb je ook voldoende me-time om te genieten van de heerlijke locatie aan zee en om alles op z’n plek te laten vallen.

 

Acclimatiseren en bezinken

Een dag vantevoren kom je aan, zodat je voordat de coaching start kunt acclimatiseren en al even kunt relaxen. Afhankelijk van je tijd raad ik je aan er na afloop 1 of 2 dagen aan vast te plakken, zodat je alles nóg dieper kunt laten inzinken.

 

Compact, diepgaand en praktisch

VIP coaching in Spanje heeft een groot voordeel ten opzichte van coaching in een uitgestrekt traject: doordat het gecomprimeerd is, is het heel diepgaand. Je ontwikkelt je razendsnel en blijvend doordat je enkele dagen weg bent uit je vertrouwde omgeving. Je ontwikkeling krijgt een enorme boost en gaat continu door. Je wordt immers niet teruggetrokken naar de valkuilen en patronen in je thuis- of werksituatie. Dat waardoor je niet verder komt… Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat het licht en praktisch is zodat je vanaf het eerste moment de resultaten merkt.

Je ontwikkeling gaat razendsnel

Je verblijft op een fijne plek in Malaga en het is mijn ervaring dat naast de intensiteit van onze gesprekken ook het warme weer, de inspirerende omgeving en de locatie aan zee je helpen om je razendsnel te ontwikkelen. Je bent slechts enkele dagen met coaching bezig, maar doordat je niet wordt teruggetrokken naar je normale werk- en privé-situatie gaat je ontwikkeling veel sneller dan normaal. Bijna magisch!

 

 • we bereiden de coaching al goed voor, in de vorm van opdrachten en een kennismaking (telefonisch of via skype)
 • dagelijks gaan we een aantal uren intensief samen aan de slag met jouw specifieke ontwikkelpunten
 • tijdens de intake bespreken we het aantal uren waarin ik verwacht dat we jouw gewenste resultaten behalen
 • ca 2 weken na afloop, terwijl jij je dagelijks leven weer leeft, spreken we elkaar online. Zo zorgen we ervoor dat je je opgedane inzichten en vaardigheden nog beter kunt borgen en je kunt direct je vragen vanuit de praktijk aan me stellen.

 

Accommodatie – regel je het zelf of zal ik het voor je doen?

Laat me weten of je het liefst zelf je accommodatie regelt of dat je graag hebt dat ik dat voor je regel. Ik ontzorg je graag en ken de leukste plekken hier!

 

Hoeveel is het je waard?

Hoeveel is het je waard om je niet langer te laten tegenhouden door (met name) jezelf? Ontdek je authentieke kracht en stop met je te laten belemmeren. Jij bent in charge!

 

Ga je ervoor?

Weet je voldoende en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik dan op de knop en meld je aan (vermeld in ieder geval je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer), dan neem ik binnen 24 uur contact met je op om de data en alles verdere ins and outs te bespreken.

Heb je specifieke wensen, laat het me weten. Omdat we met niemand anders rekening hoeven te houden kunnen we kijken naar de optimale invulling voor jou.

Heb je vragen over VIP coaching in Spanje of jouw persoonlijke situatie?

Plan een Matchgesprek in via een van de knoppen hier op de pagina en laten we kennismaken. Dan beantwoord ik je vragen en krijgen we direct helder wat je in jouw situatie nodig hebt en wat het beste bij je past. Natuurlijk vrijblijvend! 

[/vc_row]