VIP coaching in Spanje

Verander je identiteit, verander je leven

Wordt er van alle kanten aan je getrokken terwijl jij teveel ballen in de lucht houdt? Wil je stappen zetten (of wordt dat van je verwacht), maar is er iets dat je tegenhoudt? Wil je keuzes maken maar blijf je in kringetjes ronddraaien? Ben je moe, heb je vaak te weinig energie? Wil je je eigen keuzes maken en niet langer het plan van iemand anders leven?

 

Zou je simpelweg gelukkig willen zijn?

 

Zelf de regie nemen

Goed dat je hier bent! Ik ben Transformation en Leadership Coach en word ook wel Bewustmaker genoemd, ik begeleid je graag met personal coaching, life coaching of executive coaching. In Spanje! Zodat je weer gelukkig in het leven staat, weet waar je heen wilt met je leven en zélf je leven leidt in plaats van je te laten sturen door alles en iedereen.

 

 

Wat mij als coach anders maakt – waardoor jij blijvende resultaten behaalt

Coaching, dat gaat in de eerste plaats om jou! Om wie jij bent, waar je tegenaan loopt, wat je wilt transformeren en vooral waar je naar verlangt, hoe je graag wilt leven.

 

Toch weet ik dat je het belangrijk vindt om de juiste keuze te maken door wie je je laat begeleiden en op welke manier. Dat is belangrijk, het gaat immers om jouw ‘binnenste ik’! Daarom vertel ik je graag wat mij en de manier waarop ik jou begeleid, onderscheidt van anderen.

 

Mijn gave

Ik (en daardoor jij!) heb het geluk dat ik een prachtige gave heb, die ik voor jou inzet. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst. Daarnaast krijg je mijn tomeloze enthousiasme, positiviteit, enorme betrokkenheid, professionaliteit en praktische insteek. Ik werk volgens een uitgekiende sourcecode, maar wel intuïtief en volledig afgestemd op jou.

 

Luisteren op verschillende niveaus

Ik luister naar wat je me vertelt, maar ik luister nog meer naar wat er gehoord mag worden. Naar wat bij jou van binnen speelt, maar wat je niet onder woorden gebracht krijgt. Of waar je niet bij kunt, simpelweg omdat het verscholen zit in je onderbewuste. We bespreken onderwerpen die je met je hoofd niet kon bedenken of waarvan je niet bedacht dat juist dát belangrijk zou zijn voor jouw doorbraak.

 

Veel opleiding, training en ruim 22 jaar ervaring

Naast deze prachtige gave gebruik ik mijn kennis vanuit veel opleiding en training en mijn ruim 22 jaar ervaring als coach en trainer om jou op de beste en meest bij jou passende manier te begeleiden.

Snel, diep en blijvend ontwikkelen

Door deze waardevolle combi werken we doelgericht en gestructureerd aan jouw verlangens en dat wat je wilt bereiken, maar halen we ook belangrijke zaken uit je onderbewuste naar boven. Bijvoorbeeld overtuigingen of wensen die je zelf niet kende of onder woorden kon brengen. Doordat we dit in het licht brengen, ontdekken en doorbreken we patronen die je tot nu toe tegenhielden om te groeien. Zo ontwikkel je je sneller, dieper en blijvend. Altijd met twee voeten op de grond, niet zweverig.

 

Intensief doorbraken creëren in Spanje

VIP Coaching in Spanje is een intensief traject van enkele dagen in Spanje. Ook dat is anders dan anders. Er even helemaal uit, weg van je dagelijkse beslommeringen. Zodat je echt de tijd kunt nemen voor je eigen ontwikkeling en niet wordt teruggetrokken naar je gebruikelijke valkuilen en patronen in je thuis- en werksituatie. Doordat je hier in Spanje ‘erin’ blijft, je niet kunt verstoppen of verschuilen, kom je snel veel dieper.

 

Omdat hier alles nieuw en anders is, is het bovendien veel makkelijker om je eigen patronen te zien en te doorbreken. Maar ook het de hele dag buiten zijn aan zee versnelt je groei enorm. De energie van de zee helpt je daarbij. Je hebt vast zelf eerder ervaren hoe anders je je voelt aan zee.

Jouw specifieke verlangens, knelpunten en handvatten

We werken samen diepgaand, doelgericht en praktisch aan jouw specifieke situatie. Nemen je verlangens als uitgangspunt, komen te weten wat je tegenhoudt (qua denken en doen, bewust en onbewust) en ontdekken de mindset en tools die jou moeiteloos naar je gewenste resultaten brengen.

 

Innerlijke rust, ruimte en energie

Ben je er klaar voor om zelf de richting van je leven te bepalen? Kijk je er naar uit om meer innerlijke rust te voelen en tegelijkertijd vol energie te leven en te werken? Je mooiste leven te leven? Echt gelukkig te zijn en voluit te genieten van je leven?

 

Wat heb jij nodig om “ja” te zeggen? Om te beginnen tegen jezelf…

Je bent ongetwijfeld niet voor niets op deze pagina. Het zou zomaar een goed moment kunnen zijn om “ja” te zeggen tegen jezelf. Dan beloof ik je dat ik er samen met jou alles aan doe zodat jij bereikt wat jij wilt.

Weten of VIP Coaching in Spanje past bij jouw wensen en verlangens?

Onze klik ervaren?

Maak een afspraak voor een Matchgesprek

Maris van der Meulen strand Malaga
Logo swoosh - transparant

Waarom anderen bij me kwamen, wellicht herkenbaar voor jou:

 

 • (weer) helemaal jezelf zijn, jij in al je authentieke kracht
 • next level gaan, de volgende stap zetten in je leven maar je weet niet waar je moet beginnen of hebt steun in de rug nodig
 • leren voelen, zodat je naast je slimme hoofd ook je gevoel en intuïtie kunt inzetten
 • krachtige keuzes maken over je werk, relatie of wat dan ook, knopen doorhakken
 • je grenzen leren voelen en weten hoe je ze zowel zelf kunt naleven, als ze overeind houden naar anderen
 • geloven in jezelf, stoppen jezelf klein te maken (Calimero!)
 • ontdekken wie je werkelijk bent & waar je naar verlangt en vanuit daar je leven vormgeven
 • simpelweg meer (of weer) gelukkig zijn. En begrijpen waarom je het nu niet bent, ondanks dat je misschien wel alles hebt dat je wilt
 • met meer (positieve) energie leven en werken
 • je hoofd leegmaken, uitgebreid van gedachten wisselen met iemand die je vertrouwt
 • innerlijke rust vinden
 • de kritische stem in je hoofd leren beheersen zodat ie je niet langer tegenhoudt bij alles wat je wilt
 • durven vertrouwen op jezelf
 • authentiek zijn, je vrij voelen om te zijn wie je bent

 

 

Herkenbaar? Laten we elkaar spreken. Plan je Matchgesprek in en we zoomen in op jouw situatie. Natuurlijk vrijblijvend

Ik ben Maris, Innerlijk leiderschapscoach

 

Ik heb ook op het punt gestaan waar jij nu hoogstwaarschijnlijk staat. Stond voor iedereen klaar, ik leefde vooral het leven van anderen en vergat mijn eigen leven en purpose. Paste me aan en had afgeleerd om te voelen, dat was te pijnlijk. Ik cijferde mezelf weg, het ging niet om mij, niet om mijn behoeften. Waardoor ik totaal niet tot mijn recht kwam.

 

Breekpunt was een opeenstapeling van life events. Ik gooide daarom het roer om, het moest anders. Vanaf toen zette ik mezelf op de 1e plaats in mijn leven en koos er vanaf dat moment alleen nog voor te doen wat mij energie geeft en het op mijn manier te doen, vanuit mijn volle potentie. Leef vanuit mijn intuïtie. Niet dat ik er niet meer voor anderen wilde zijn. Nee, ik help anderen nog steeds op een superkrachtige manier, maar nu zonder mezelf te verliezen. En daardoor dus nog beter!

 

De uitkomst van kiezen voor mezelf: ik woon op een magische plek, heb een bloeiend bedrijf, mooie liefde, werk met de leukste klanten. Door mijn inner upgrade kreeg ook mijn leven een enorme upgrade. Mijn omgeving is letterlijk met me mee veranderd. Ik leef nu mijn mooiste leven. Precies zoals ik het ooit droomde, dat is nu mijn werkelijkheid!

 

Met deze levenservaring en mijn 23 jaar ervaring als coach en trainer help ik nu andere vrouwen om dit ook te bereiken.

Maris van der Meulen

Wat klanten over mij en de resultaten van coaching zeggen

Wilma van Oel

Ik kwam bij je omdat ik niet wist welke keuzes ik wilde maken voor de toekomst. En ik wilde rust. Veel rust. Wat je coaching me heeft opgeleverd is veel inzicht in mezelf en hoe ik in het leven sta, ook in relatie tot anderen. Hoe ik mezelf op nummer 1 kan zetten. Waar ik energie van krijg. Ik heb geleerd om keuzes te maken die bij mij passen.

 

Veel mensen doen alsof ze luisteren maar jij luistert echt. Wat heel leuk is aan jou, is dat je heel erg positief kijkt naar wie voor je zit. Je krijgt al een heel goed gevoel over jezelf als je hier bij jou bent. Dat blijft, dat doe je steeds opnieuw. Het is echt een kracht van je dat je precies doet wat ik nodig heb. Het voelt en is heel natuurlijk, niet ingestudeerd of methodisch.

 

Ik zou het zeker ook anderen aanbevelen, het brengt je veel meer dan een verre dure reis of een flink stel nieuwe kleren. Ik kan me voorstellen dat ik over een poosje weer bij je terugkom, als ik weer nieuwe stappen te zetten heb. Het is voor iedereen interessant, als je het beste uit jezelf wilt halen. – Wilma van Oel

Lees meer

Ik was wat sceptisch tegenover het ‘nemen van’ een coach, in de zin van “met mij gaat het toch prima, mij mankeert niets, dus ik heb geen hulp nodig”. Maar mijn keuze was snel gemaakt toen ik de website van Maris las. Ik dacht meteen: “zij begrijpt het, dat is nou precies waar ik als werkende vrouw in een commerciële mannenwereld, met twee kinderen en de drive om altijd alles perfect te willen doen tegenaan loop.” Ik had het gevoel continue en overal duizend ballen tegelijk in de lucht te moeten houden.

 

De coaching heeft me heel veel opgeleverd, direct en indirect. Meer rust, ik kan dingen beter loslaten. maak me er niet meer continue druk over. Daardoor ervaar ik nu een veel positievere mindset. Vreemd genoeg heeft dat ook automatisch een positief effect op alles om me heen, zowel op het werk als in privé. Marjolijn Velzeboer, advocaat

Lees meer

Al een paar jaar liep het met mij niet zo lekker. Geen grote tegenslagen of andere ellende, maar wel stress en onzekerheid. Al na de eerste sessie voelde ik me beter. En na nog een paar weken al sterker.

 

Wat is het geheim? Ik denk dat ik nu eindelijk echt kies voor jezelf. Wie ben ik? Wat wil ik? En wat heb ik nodig? Tijdens onze gesprekken heeft Maris mij meer inzicht gegeven in mijn gedrag en mij concrete handvatten gegeven hoe ik mijn gedachten kan sturen. En dat heeft het verschil gemaakt – Winnie Demilt, HR Businesspartner

Lees meer

Linda van de Ven

Maris heeft me geholpen een nieuwe balans te vinden tussen mijn eigen persoonlijkheid en waarden, en die van mijn omgeving. Door een aantal grote veranderingen in mijn leven, heb ik zelf een afwachtende, ondergeschikte houding aangenomen. Ik voelde dat ik me daar niet gelukkig in voel. Ik vond het lastig om bij mezelf te blijven, me niet te verliezen in emoties.

 

Ik voel me nu veel rustiger, bewuster, meer in balans. Ik grijp vaker terug naar mijn eigenwaarde en ga vanuit dat punt veel uitdagingen aan. Ik zou jouw coaching aan aanraden aan een ieder die bewuster wil zijn van zichzelf, eigenwaarde en keuzes, die vanuit een persoonlijke balans meer sturing wil geven aan haar leven. – Linda van de Ven

Lees meer

Linda Jacobs

Mijn grootste uitdaging was dat ik het goede voorbeeld wil geven (aan mijn medewerkers, aan mijn kinderen) maar tegen dingen aanliep die ik niet kon plaatsen. Ik was mezelf voortdurend aan het analyseren, steeds de focus op mezelf waar ik niet blij van werd.

 

Het heeft me heel veel gebracht! Veel inzichten in mezelf. Patronen, ook wie ik wil zijn, dus wie ik daadwerkelijk ben en wat ik wil uitstralen. En vooral hoe ik dat kan doen. Inzichten en handvatten.

 

Je coaching is zowel praktisch als diepgaand. Het is zo’n aanrader om het hier in Spanje te doen, weg van thuis. We hadden hele goede gesprekken, je hebt alle aandacht voor mij en ik voor mezelf, je hebt me ondergedompeld op een fijne manier. – Linda Jacobs

Lees meer

Ingrid Janssen vkt

Vol verwachting en met een beetje gezonde spanning ben ik dit avontuur aangegaan en in het vliegtuig gestapt. Wat was het een mooie week en wat heeft het me veel gebracht. Met de warme begeleiding en oprechte interesse van Maris is het me gelukt om rust en ruimte te creëren in mijn leven. 

 

Mijn leven is veel fijner geworden, mede doordat ik bewust kies voor me-time (en daar ook geen schuldgevoelens over heb). Ook kan ik nu veel beter voor mezelf te kiezen. Door de imperfectie te omarmen is er ruimte voor ontwikkeling en groei ontstaan. Ik heb met compassie afscheid genomen van mijn ‘oude ik’. – Ingrid Janssen

Lees meer

Hoe ziet het eruit, VIP coaching in Spanje:

VIP Coaching in Spanje

VIP coaching in Spanje (individueel)

 

Dit is een compact traject van enkele dagen met veel impact in Zuid-Spanje. Het ziet er als volgt uit:

 

We spreken elkaar dagelijks een aantal uren (het precieze aantal dagen/uren coaching is afhankelijk van wat je wilt bereiken en hoeveel tijd je hebt) voor intensieve coaching. Elke keer op wisselende inspirerende plekken. We werken doelgericht aan wat je wilt bereiken en ik stem intuïtief af op wat op dat moment het meest nodig is cq de meeste resultaten oplevert.

 

Na afloop van elk gesprek krijg je een passende opdracht (of meerdere 😉), waarmee je tot de volgende coachingssessie aan de slag kunt. Natuurlijk heb je ook voldoende me-time om te genieten van de heerlijke locatie aan zee en om alles op z’n plek te laten vallen.

 

Acclimatiseren en bezinken

Een dag vantevoren kom je aan, zodat je voordat de coaching start kunt acclimatiseren en al even kunt relaxen. Afhankelijk van je tijd raad ik je aan er na afloop 1 of 2 dagen aan vast te plakken, zodat je alles nóg dieper kunt laten inzinken.

 

Compact, diepgaand en praktisch

VIP coaching in Spanje heeft een groot voordeel ten opzichte van coaching in een uitgestrekt traject: doordat het gecomprimeerd is, is het heel diepgaand. Je ontwikkelt je razendsnel en blijvend doordat je enkele dagen weg bent uit je vertrouwde omgeving. Je ontwikkeling krijgt een enorme boost en gaat continu door. Je wordt immers niet teruggetrokken naar de valkuilen en patronen in je thuis- of werksituatie. Dat waardoor je niet verder komt… Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat het licht en praktisch is zodat je vanaf het eerste moment de resultaten merkt.

Je ontwikkeling gaat razendsnel

Je verblijft op een fijne plek in Malaga en het is mijn ervaring dat naast de intensiteit van onze gesprekken ook het warme weer, de inspirerende omgeving en de locatie aan zee je helpen om je razendsnel te ontwikkelen. Je bent slechts enkele dagen met coaching bezig, maar doordat je niet wordt teruggetrokken naar je normale werk- en privé-situatie gaat je ontwikkeling veel sneller dan normaal. Bijna magisch!

 

 • we bereiden de coaching al goed voor, in de vorm van opdrachten en een kennismaking (telefonisch of via skype)
 • dagelijks gaan we een aantal uren intensief samen aan de slag met jouw specifieke ontwikkelpunten
 • tijdens de intake bespreken we het aantal uren waarin ik verwacht dat we jouw gewenste resultaten behalen
 • ca 2 weken na afloop, terwijl jij je dagelijks leven weer leeft, spreken we elkaar online. Zo zorgen we ervoor dat je je opgedane inzichten en vaardigheden nog beter kunt borgen en je kunt direct je vragen vanuit de praktijk aan me stellen.

 

Accommodatie – regel je het zelf of zal ik het voor je doen?

Laat me weten of je het liefst zelf je accommodatie regelt of dat je graag hebt dat ik dat voor je regel. Ik ontzorg je graag en ken de leukste plekken hier!

 

Hoeveel is het je waard?

Hoeveel is het je waard om je niet langer te laten tegenhouden door (met name) jezelf? Ontdek je authentieke kracht en stop met je te laten belemmeren. Jij bent in charge!

 

Ga je ervoor?

Weet je voldoende en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik dan op de knop en meld je aan (vermeld in ieder geval je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer), dan neem ik binnen 24 uur contact met je op om de data en alles verdere ins and outs te bespreken.

Heb je specifieke wensen, laat het me weten. Omdat we met niemand anders rekening hoeven te houden kunnen we kijken naar de optimale invulling voor jou.

Heb je vragen over VIP coaching in Spanje of jouw persoonlijke situatie?

Plan hieronder een Matchgesprek in, direct in mijn online agenda en laten we kennismaken. Ik beantwoord je vragen en we krijgen direct helder wat je in jouw situatie nodig hebt en wat het beste bij je past. Natuurlijk vrijblijvend!