Individuele coaching

personal coaching (1 op 1)

doorbraak coaching face to face in Spanje of online (via facetime of skype)

Ben je er klaar voor om te leven in plaats van geleefd te worden? Loop je steeds vast en heb je te weinig energie? Wil je je eigen keuzes maken en niet langer het plan van iemand anders leven? Of misschien heb je meer dan genoeg van dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent, dat je meer en beter zou moeten kunnen?

 

Goed dat je hier bent!

 

Ik begeleid je graag en leer je om zelf de regie over je leven te nemen (zakelijk en privé). Vanuit je eigen wijsheid van denken, voelen & intuïtie.

 

In individuele coaching (1 op 1 dus) werken we samen aan jouw specifieke situatie. Ben je er klaar voor om zelf de richting van je leven te bepalen? Kijk je er naar uit om meer rust in je hoofd te hebben en tegelijkertijd vol energie te leven en te werken? Voluit te genieten van je leven?

 

Je bent hier ongetwijfeld niet voor niets. Het zou zomaar een goed moment kunnen zijn om “ja” te zeggen tegen jezelf. Dan help ik je graag om te bereiken wat je wilt.

 

Lees vooral verder en ontdek wat bij jou past: een online coachingstraject over langere tijd verdeeld vanuit je eigen plek of juist een intensief traject van een week in Spanje. Er even helemaal uit, weg van je dagelijkse beslommeringen. Zodat je echt de tijd kunt nemen voor je eigen ontwikkeling.

Wil jij

 

 • de volgende stap zetten in je leven en weet je niet waar je moet beginnen?
 • meer in jezelf geloven, stoppen jezelf klein te maken?
 • ontdekken wie je écht bent en waar je naar verlangt?
 • je leven vormgeven vanuit je verlangens?
 • simpelweg meer (of weer) gelukkig zijn? En begrijpen waarom je het nu niet bent, ondanks dat je misschien wel alles hebt dat je wilt?
 • meer positieve energie in je werk of privé-leven?
 • knopen doorhakken, blijvende keuzes maken over je werk, relatie of wat dan ook?
 • je hoofd leegmaken, uitgebreid van gedachten wisselen met iemand die je vertrouwt?
 • innerlijke rust vinden?
 • naast je slimme hoofd ook je intuïtie leren inzetten?
 • de kritische stem in je hoofd leren beheersen zodat ie je niet langer tegenhoudt?
 • durven vertrouwen op jezelf?
 • authentiek zijn, je vrij voelen om te zijn wie je bent?

 

 

Neem dan contact met me op. Maak een afspraak voor een kennismaking zodat we kunnen overleggen hoe ik je het beste kan begeleiden.

weten of individuele coaching iets is voor jou? Maak een afspraak!

(klik op het plaatje hieronder)

Mariska van der Meulen - Power to Blossom

Ik ben Maris en ik begeleid professionals (ondernemers en in loondienst), naar leven en werken vanuit hun innerlijke kracht en innerlijke wijsheid. Ik leer je om zelf de regie over je leven te nemen en te stoppen je te laten leiden door de buitenwereld – anderen of de omstandigheden. Om krachtige keuzes te maken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen.

 

Na afloop? Je ervaart vrijheid en innerlijke rust en kiest voor jezelf zonder egoïstisch te zijn. Van geleefd worden naar grip hebben op je leven. Precies zoals het bij jou past. Dat is wat ik je gun!

Wat klanten over mij en de resultaten van de coaching zeggen

De verschillende mogelijkheden om je blijvend te ontwikkelen:

Individuele (doorbraak) coaching in Spanje (face to face, 1 op 1, razendsnel en diepgaand ontwikkelen)

Individuele (doorbraak) coaching in Spanje, face to face

 

Dit is een traject van 5 dagen in Zuid-Spanje dat er als volgt uitziet:

Elke dag (5 dagen achter elkaar) 2 uur intensieve coaching op wisselende inspirerende plekken. Na afloop van elk gesprek geef ik je een opdracht mee, waarmee je tot aan de volgende coachingssessie aan de slag kunt. Natuurlijk heb je ook voldoende me-time om te genieten van de heerlijke locatie aan zee en om alles op z’n plek te laten vallen.

 

Vanzelfsprekend kom je (minimaal) een dag vantevoren aan, zodat je al kunt relaxen en acclimatiseren. En ik kan me voorstellen, afhankelijk van je tijd, dat je er 1 of 2 dagen achteraan plakt, zodat je alles nóg dieper kunt laten inzinken.

 

Het is een groot voordeel om Coaching in Spanje te kiezen, ten opzichte van coaching in een uitgestrekt traject: doordat het gecomprimeerd is, is het heel diepgaand. Je ontwikkelt je razendsnel en blijvend.

 

We verblijven op een fijne plek en het is mijn ervaring dat naast de intensiteit van onze gesprekken ook het fijne warme weer, de inspirerende omgeving en de locatie aan zee je helpen om je razendsnel te ontwikkelen. Je bent slechts een week met coaching bezig, maar doordat je niet wordt teruggetrokken naar je normale werk- en privé-situatie gaat je ontwikkeling veel sneller dan normaal.

 

 • we bereiden de week al goed voor, in de vorm van opdrachten en een kennismaking (telefonisch of via skype)
 • we gaan 5 dagen achter elkaar 2 uur per dag intensief samen aan de slag met jouw specifieke ontwikkelpunten
 • na afloop voeren we samen een coachingsgesprek van een uur (na ca 2 weken), telefonisch of via skype. Zo zorgen we ervoor dat je je opgedane inzichten en vaardigheden nog beter kunt borgen en je kunt direct je vragen vanuit ‘het doen in de praktijk’ aan me stellen.

 

Hoeveel is het je waard om je niet langer te laten tegenhouden door (met name) jezelf? Ontdek je authentieke kracht en  stop met je te laten belemmeren. Jij bent in charge!

 

Weet je voldoende en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik dan op de knop en meld je aan (vermeld in ieder geval je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer), dan neem ik binnen 24 uur contact met je op om de data en alles verdere ins and outs te bespreken.

Heb je specifieke wensen, kom je graag langer, korter of nóg intensiever? Laat het me weten. Omdat we met niemand anders rekening hoeven te houden kunnen we kijken naar de optimale invulling voor jou.

Heb je nog vragen over Individuele (doorbraak) coaching, face to face, in Spanje?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om helder te krijgen wat je in jouw situatie nodig hebt en wat het beste bij je past. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets. Stuur me een e-mail en vermeld vooral je telefoonnummer in je e-mail, zodat ik je kan bellen.

Personal coaching online (1 op 1, flexibel, op je eigen (werk)plek zonder reistijd, via facetime of skype)

Personal coaching online (via facetime of skype)

 

In het online traject ontmoeten we elkaar op afstand, via facetime of skype. Elke 2 a 3 weken. We plannen 7 sessies van 1,5 uur waarin ik je uitdaag, vragen stel, adviezen en ideeën geef en jij vanzelfsprekend al je vragen kunt stellen. Je kunt alles met me delen, vanuit volledige vertrouwelijkheid.

 

Tussen elke afspraak zit zo’n 2 a 3 weken tijd. We maken er een aaneengesloten traject van 3 à 4 maanden van, doordat je tussen de sessies door met opdrachten aan de slag gaat.

 

Voor elk gesprek kun je een fijne plek kiezen waar jij je comfortabel voelt. Je bespaart een hoop reistijd doordat je de plek kiest die jou het beste uitkomt. Het is belangrijk dat je een locatie kiest waar je rustig 1,5 of 2 uur kunt zitten, zonder afleiding en zonder de kans op ‘afluisteraars’.

 

Ik werk vanuit mijn intuïtie met je, dat betekent dat ik vaak meer voel of weet dan je me op dat moment kunt zeggen. Ook online werkt dat heel succesvol.

 

Hoeveel is het je waard om je niet langer te laten tegenhouden door (met name) jezelf? Ontdek je authentieke kracht en zet deze in in je leven. Voel het in jezelf en maak het zichtbaar naar buiten!

 

Weet je voldoende en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Klik dan op de knop en meld je aan (vermeld in ieder geval je voor- en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer), dan neem ik binnen 24 uur contact met je op om de data en alles verdere ins and outs te bespreken.

Heb je nog vragen over Personal coaching via facetime of skype?

Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek om helder te krijgen wat je in jouw situatie nodig hebt en wat het beste bij je past. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets. Stuur me een e-mail en vermeld vooral je telefoonnummer in je e-mail, zodat ik je kan bellen.

Meer balans in je leven?
Ontdek in no time welke gebieden in je leven meer aandacht nodig hebben en (her)vind je balans. Neem zelf de regie over je leven! Vraag nu het gratis ebook met test aan.
Ja, graag!
close-link