Download gratis de

Bruisen van energie Guide

In deze guide begeleid ik je met 3 innerlijk leiderschapstools die je direct meer energie geven.

Waarom ik de Bruisen van Energie Guide voor jou ontwikkelde

Ik heb deze guide speciaal ontwikkeld voor jou, om je kennis te laten maken met enkele krachtige Innerlijk leiderschapstools. Zo ervaar je direct meer energie, maar ook meer rust en ruimte in je leven en werk.

detail strand

Achterhaal hoe het komt dat het nu te weinig stroomt in je leven

Maris met mijn favoriete kristal

Ontdek waar je naar verlangt

Bruisen van energie

Ervaar direct meer energie, rust & ruimte door de tools in te zetten

Wat ze zeggen over de Guide

Anneke Drijver - Improve Your Business English

“Toen ik de guide las, dacht ik, huh, is dit speciaal voor mij geschreven? Alsof iemand mijn gedachten had gelezen. Echt spot-on, in mijn geval omdat ik weet dat ik soms energie weglek in mijn drukke leven als ondernemer. En briljante tips! Thanks Maris, voor deze guide, vooral omdat het zo praktisch en toepasbaar is!”

Jette van Duijn - Fabriek Authentiek

Jette van Duijn, Fabriek Authentiek

“Wat is deze guide van Maris een kadootje!
Een prachtige aanvulling van super effectieve en no-nonsense tools die ik er ieder moment van de dag bij kan pakken. De scherpe vragen helpen om echt weer terug naar de essentie te gaan.
Voor mij heerlijke oefeningen om snel en gemakkelijk een nieuwe routine mee op te bouwen en zo steeds weer te vertragen als ik stiekem weer te hard aan het rennen ben.
Dankjewel voor deze heerlijke Maris-Magic!”

Als je leeft vanuit innerlijk leiderschap

  • Leid je vanuit je authentieke kracht een leven vol vervulling, je trekt aan waar je zo naar verlangt.

 

  • Herken je je intuïtie en volg je haar ook, waarbij je je drukke hoofd gewoon ‘ns even op pauze kunt zetten.

 

  • Voel je precies wanneer je op de rem moet trappen en hoe je je grenzen krachtig en vanuit zachtheid bewaakt.

 

  • Maak je keuzes die goed zijn voor jou, je gaat niet langer mee met wat de ander goed uitkomt.

 

  • Heb je door dat hulp vragen en ontvangen niets te maken hebben met falen of niet sterk genoeg zijn. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

 

  • Je leidt een leven vol flow, innerlijke rust, ruimte en een berg energie.
Guide Bruisen van energie

Over Maris

Als Leiderschapscoach en -mentor begeleid ik vrouwen op senior- of directieniveau om op lichte wijze hun volle potentie te leven of ambities te realiseren en tegelijkertijd voluit te genieten van hun leven.

 

Datzelfde geldt voor mij: Ik koos ervoor om alleen nog te leven en leiden op een manier die mij vervulling en energie geeft en precies bij mij past. Vanuit mijn volle potentie en mijn authentieke vrouwelijke kracht. Vol verbinding, krachtig en warm. Ik leef en leid vanuit de combinatie van mijn hart en hoofd. Maakte krachtige keuzes en bold moves, van officier bij de Koninklijke Luchtmacht tot de coach en mentor die ik nu ben. Ik woon & werk sinds begin 2018 in Malaga in Zuid-Spanje. Een droom die ik al 30 jaar had.

Ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft en leidt. Wanneer je de magnetische leider bent die je in je hebt. Met authenticiteit, verbinding, communicatie, charisma, verantwoordelijkheid, helderheid, visie en innerlijke rust als leidraad.

In mijn programma Path to Inner Excellence begeleid ik je precies daar naar toe, geholpen door een enorme dosis levenservaring, stevige opleidingen en mijn ervaring als coach, mentor en trainer sinds 1999.

Magnetic leadership with ease

 

With love,

Download gratis de

Bruisen van energie Guide

In deze guide begeleid ik je met 3 innerlijk leiderschapstools die je direct meer energie geven.