Download de gratis

Bruisen van energie Guide

In deze guide begeleid ik je met 3 innerlijk leiderschapstools die je direct meer energie geven.

Als je leeft vanuit innerlijk leiderschap

  • Leid je vanuit je authentieke kracht een leven vol vervulling, je trekt aan waar je zo naar verlangt.

 

  • Herken je je intuïtie en volg je haar ook, waarbij je je drukke hoofd gewoon ‘ns even op pauze kunt zetten.

 

  • Voel je precies wanneer je op de rem moet trappen en hoe je je grenzen krachtig en vanuit zachtheid bewaakt.

 

  • Maak je keuzes die goed zijn voor jou, je gaat niet langer mee met wat de ander goed uitkomt.

 

  • Heb je door dat hulp vragen en ontvangen niets te maken hebben met falen of niet sterk genoeg zijn. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

 

  • Je leidt een leven vol flow, innerlijke rust, ruimte en een berg energie.
Guide Bruisen van energie

Wat ze zeggen over de Guide

Anneke Drijver - Improve Your Business English

“Toen ik de guide las, dacht ik, huh, is dit speciaal voor mij geschreven? Alsof iemand mijn gedachten had gelezen. Echt spot-on, in mijn geval omdat ik weet dat ik soms energie weglek in mijn drukke leven als ondernemer. En briljante tips! Thanks Maris, voor deze guide, vooral omdat het zo praktisch en toepasbaar is!”

Jette van Duijn - Fabriek Authentiek

Jette van Duijn, Fabriek Authentiek

“Wat is deze guide van Maris een kadootje!
Een prachtige aanvulling van super effectieve en no-nonsense tools die ik er ieder moment van de dag bij kan pakken. De scherpe vragen helpen om echt weer terug naar de essentie te gaan.
Voor mij heerlijke oefeningen om snel en gemakkelijk een nieuwe routine mee op te bouwen en zo steeds weer te vertragen als ik stiekem weer te hard aan het rennen ben.
Dankjewel voor deze heerlijke Maris-Magic!”

Waarom ik de gratis

Bruisen van Energie Guide

voor jou ontwikkelde

Ik heb deze guide speciaal ontwikkeld voor jou, om je kennis te laten maken met enkele krachtige Innerlijk leiderschapstools. Zo ervaar je direct meer energie, maar ook meer rust en ruimte in je leven en werk.

detail strand

Achterhaal hoe het komt dat het nu te weinig stroomt in je leven

Maris met mijn favoriete kristal

Ontdek waar je naar verlangt

Bruisen van energie

Ervaar direct meer energie, rust & ruimte door de tools in te zetten

Over Maris

Ik ben Maris van der Meulen en ik ben de #1 Innerlijk leiderschapscoach van Nederland voor vrouwelijke leiders en ondernemers. Ik help mijn klanten sinds 1999 precies daarbij: om vanuit hun authentieke (feminine) kracht en purpose hun mooiste leven te leiden. Vanuit innerlijke rust en ruimte, vol energie, om zo een leven vol vervulling te creëren. Zodat je leeft zoals je het liefste leeft en ondertussen plenty energie overhoudt.

Ik geloof dat je het meest gelukkig bent wanneer je vanuit je authentieke kracht leeft. Met je waarden, passie en essentie als leidraad om je leven op jouw manier in te vullen, jij heel bewust aan het stuur van je leven. Met innerlijk leiderschap bereik je die voldoening, rust, energie, overvloed, betekenis, harmonie en vrede. Want door je gevoel en intuïtie te volgen ontdek je wat voor jou de bedoeling is. En door het vervolgens ‘neer te zetten’ met je slimme hoofd kun je vanuit daar je leven en business inrichten, waardoor je ease, flow, lichtheid en joy ervaart.

In mijn 1:1 trajecten en groepsprogramma’s begeleid ik je precies daar naar toe, aan de hand van mijn Power to Blossom-methode.

Creating change from within

 

With love,

Maris van der Meulen

Download de gratis

Bruisen van energie Guide

In deze guide begeleid ik je met 3 innerlijk leiderschapstools die je direct meer energie geven.