Blossom in Spain Retreat

Kom tot bloei in Spanje!

Van geleefd worden naar grip op je leven – ontdek hoe, tijdens het Blossom in Spain Retreat

Kijk jij uit naar positieve verandering in je leven? Naar je rugzak leegmaken, je batterijen opladen, naar keuzes maken die echt bij jou passen, zonder eerst te denken aan alles en iedereen? Naar durven te vertrouwen en weten dat het goed is wie je bent en wat je doet?

Voorjaar 2018 hebben we een jubileum gevierd, 10 keer Blossom in Spain Retreat! Inmiddels zijn we alweer 4 Retreats verder. Voorjaar 2019 gaan we op 28 april (schoolvakantie!) en op 12 mei. Wacht niet te lang, we gaan met een kleine groep en elk Retreat is lang vantevoren vol.

 

Heb je interesse? Klik hier en stuur me een email of stuur me een WhatsApp (met je telefoon)

Wat denk je, komt dit je bekend voor?

Je werkt hard – of te hard – en moet alle zeilen bijzetten om je klussen te klaren. Je doet wat je denkt dat nodig is, maar je hebt niet eens de tijd om daar even op te reflecteren. Of je de goede dingen doet die echt bij je passen, weet je niet; eerst maar eens die volgende deadline halen. En dan die eeuwige twijfel: heb je wel voldoende kwaliteit in huis? Doe ik het wel goed? Ondertussen put je jezelf uit als je niet oppast.

En als het ook zó zou kunnen…

 • vrijheid & rust in je hoofd en meer energie
 • leven vanuit je eigen kracht
 • van geleefd worden naar grip op je leven
 • echt je éigen keuzes leren maken
 • je grenzen kennen en (leren) aangeven
 • bewust zelf je verantwoordelijkheid nemen en loslaten waar je geen invloed op hebt
 • simpelweg gelukkiger zijn doordat je je niet meer laat tegenhouden door de omstandigheden en je eigen overtuigingen en gedachten

Hoe zou dat voor je zijn? Het kan namelijk!

 

Ik creëer de plek voor je om dit in een paradijselijke omgeving te leren, te ervaren en te beleven. Diepgaand en ontspannen. Ondertussen geniet je uitgebreid van authentieke Spaanse gerechten, gezond en vers bereid door onze privé-kok(s). Natuurlijk onder het genot van heerlijke wijnen uit de streek.

Blossom in Spain beoordeeld met 9,3
Witte-swoosh-03

Blossom in Spain Retreat voorjaar 2019

 

28 april tot en met 3 mei

12 tot en met 17 mei

 

Passen de data niet of kom je liever alleen voor een 1 op 1 Retreat? Neem contact met me op (email, WhatsApp of telefonisch).

Altijd in een kleine groep gelijkgestemden.

Wees er dus snel bij want het exclusieve aantal plekken is beperkt!

WAARDOOR WERKT BLOSSOM IN SPAIN RETREAT WÉL?

 

Misschien heb je al veel dingen geprobeerd. Boeken, workshops, mindfulness en vallen de resultaten na korte tijd alweer tegen. In deze video geef ik je 8 redenen waardoor het Blossom in Spain Retreat je leven écht en blijvend verandert.

Meer informatie?

Wil je snel meer weten of je vragen met mij persoonlijk bespreken?

 

Stuur me een WhatsApp (met je telefoon)

of plan direct een belafspraak in mijn online agenda.

En natuurlijk kun je me ook gewoon een email sturen.

Zet jezelf in de hoofdrol

 

Tijdens deze week, die volgens de eerdere deelnemers onvergetelijk en echt life-changing is, begeleid ik je om te resetten en rust in je hoofd te krijgen. Ik geniet er elke keer zo van als ik het kwartje zie vallen dat je zelf je leven in de hand hebt. Dat je zelf kunt bepalen hoe je met de gebeurtenissen in je leven omgaat.

 

Het geeft je ongelooflijk veel rust en ruimte als je zelf de regie neemt en stopt met je te laten leiden door de omstandigheden of door anderen. Of dat stemmetje in je eigen hoofd.

 

Ik leer je om voor jezelf te kiezen en je eigen grenzen aan te geven – zonder egoïstisch te zijn. Vanuit je eigen (innerlijke) kracht, authentiek. Om niet meer alleen je hoofd te gebruiken, maar ook de wijsheid van je hart te ontdekken en erop te durven vertrouwen. Om grip te hebben op je leven.

 

We zijn deze week op een geweldige en heerlijk zonnige locatie in Zuid-Spanje (direct aan zee!). Je bent hier samen met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen die net als jij willen ontdekken wat er écht toe doet in hun leven, zodat ze voluit kunnen leven. Op de manier die bij hen past.

 

Heb je het gevoel dat het iets voor jou is? Zet dan de eerste stap! Kiezen voor het Blossom in Spain Retreat is bewust kiezen voor jezelf en voor het leven waar jij naar verlangt. Je merkt dat er al dingen gaan veranderen zodra je besluit om mee te gaan. Magisch is dat! En elke keer gebeurt het weer.

 

Natuurlijk kun je hier ook mee wachten, maar waarom zou je? Je kunt in het leven alles uitstellen, er is altijd wel een reden om het niet te doen. Maar dat gaat je niet helpen.

Hoe lang ga je nog door met een leven dat je niet (écht) gelukkig maakt?

Weet je dat een Retreat een van de meest waardevolle cadeaus is, die je jezelf kunt geven? Me-time, tijd voor jezelf om uit je dagelijks leven te stappen en alle aandacht op jezelf, naar binnen te richten.

 

Gun het jezelf en stap over al die drempels die je eerder tegenhielden. Je bent het waard. Echt!

Wat de deelnemers zeggen

Wat gaan we doen?

Op 28 april 2019 en op 12 mei 2019 gaan we weer, met een groep prachtige vrouwen naar een fantastische plek in Andalusië, Zuid-Spanje.

 

Ik heb een villa gehuurd, een 5* landhuis (cortijo) met zwembad, direct aan zee! Daar gaan we heel hard, geïnspireerd en liefdevol werken aan jou, maar ook enorm genieten.

 

We werken aan de hand van het IMPACT stappenplan. Ik heb het zelf ontwikkeld, op basis van trainen en coachen van honderden mensen zoals jij. Met het stappenplan begeleid ik je heel persoonlijk en doelgericht naar de uitkomsten die voor jou belangrijk zijn.

Mariska van der Meulen - Power to Blossom

Ik ben Mariska en ik nodig je graag uit om tot bloei te komen in Spanje!

 

Ik begeleid ondernemende professionals (met een fijne functie of mooi bedrijf), naar leven en werken vanuit hun innerlijke kracht en innerlijke wijsheid. Ik leer je om zelf de regie over je leven te nemen en te stoppen je te laten leiden door de buitenwereld – anderen of de omstandigheden. Om krachtige keuzes te maken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen.

 

Na afloop? Je ervaart vrijheid en innerlijke rust en kiest voor jezelf zonder egoïstisch te zijn. Van geleefd worden naar grip hebben op je leven. Precies zoals het bij jou past. Dat is wat ik je gun!

Waar gaan we precies aan werken?

identiteit

We halen je verlangens boven water en je krijgt in beeld hoe jouw ideale leven eruit ziet. Dat is de belangrijke eerste stap om het leven te leiden, dat er voor jóu toe doet.

mindset

Ik laat je zien hoe je mindset werkt en hoe je ‘m vóór je kunt laten werken. Als je je gedachten leert besturen gaat letterlijk de wereld voor je open. Dan heb je zelf de regie in handen.

patronen

Je ontdekt welke patronen en overtuigingen je tegenhouden om je mooiste leven te leven. En je krijgt de tools om je daar niet langer door te laten tegenhouden. Je transformeert ze.

authenticiteit

Je versterkt het vertrouwen in jezelf en ontdekt hoe je de kracht van je innerlijk vertrouwen inzet. Je herstelt de verbinding met jezelf, waardoor je weet én voelt welke keuzes jij wilt maken.

communiceren

Het grootste deel van het Retreat is gericht op jou, maar we gaan ook uitgebreid in op hoe je alles in je leven kunt implementeren en hoe je communiceert met de mensen om je heen.

toekomst

Het hele programma is erop gericht om terug in Nederland te ervaren dat je leven echt veranderd is. De week zit boordevol tools die je helpen om je nieuwe inzichten tot leven te brengen.

Welk Retreat kies jij?

 • Life changing Retreat in Spanje (1 week)

  • 〉6 dagen, elke dag een afwisselende training vanuit mijn IMPACT-methode
  • 〉intensief en praktisch aan de slag met allerlei inspirerende werkvormen als schrijfopdrachten, inzicht-gevers, creatieve oefeningen, visualisaties en graaf-oefeningen
  • 〉tools en handvatten waar je thuis mee verder kunt
  • 〉inzichten opdoen, ontdekken, beleven, ervaren, leren, goede gesprekken voeren en genieten met elkaar
  • 〉‘me-time’ die je zelf invult, om je inzichten te laten bezinken, te relaxen en te genieten van de rust
  • 〉een mooi vormgegeven werkboek voor al je nieuwe inzichten, antwoorden en ervaringen
  • 〉we verblijven in een 5* landhuis met zwembad, direct aan zee
  • 〉5 overnachtingen in je eigen kamer met badkamer
  • 〉alle gezonde maaltijden en drankjes in de villa, de gezamenlijke transfers van en naar het vliegveld
  • 〉veel fijne verrassingen die het Retreat nóg leuker maken
  • 〉Blossom in Spain Revival, een afsluitend gesprek 1 op 1 met mij (online) als je een tijdje terug in Nederland bent

€1895

excl btw

Goed om te weten dat je je investering kunt aftrekken bij je belastingaangifte. Zakelijk als bedrijfskosten, of alleen in 2018 nog privé als scholingskosten.

Bovendien kun je (als je je op tijd aanmeldt) ook in delen betalen. Vraag me vooral naar de mogelijkheden.

 • Life changing Retreat in Spanje (1 week) & intensieve 1-op-1 coaching (live of online)

  • 〉6 dagen, elke dag een afwisselende training vanuit mijn IMPACT-methode
  • 〉intensief en praktisch aan de slag met allerlei inspirerende werkvormen als schrijfopdrachten, inzicht-gevers, creatieve oefeningen, visualisaties en graaf-oefeningen
  • 〉tools en handvatten waar je thuis mee verder kunt
  • 〉inzichten opdoen, ontdekken, beleven, ervaren, leren, goede gesprekken voeren en genieten met elkaar
  • 〉‘me-time’ die je zelf invult, om je inzichten te laten bezinken, te relaxen en te genieten van de rust
  • 〉een mooi vormgegeven werkboek voor al je nieuwe inzichten, antwoorden en ervaringen
  • 〉we verblijven in een 5* landhuis met zwembad, direct aan zee
  • 〉5 overnachtingen in je eigen kamer met badkamer
  • 〉alle gezonde maaltijden en drankjes in de villa, de gezamenlijke transfers van en naar het vliegveld
  • 〉veel fijne verrassingen die het Retreat nóg leuker maken

  &

  • 〉1 coachingssessie voordat je naar Spanje komt (1,5 uur voor jou alleen, online)
  • 〉3 individuele coachingssessies na terugkomst (3 keer 1,5 uur voor jou alleen, online, verspreid over maximaal 3 maanden, waarbij ik je help om alles wat je geleerd hebt sneller te implementeren in je dagelijks leven)
  • 〉na terugkomst 3 maanden lang de gelegenheid om me onbeperkt vragen te stellen per mail
  • 〉Blossom in Spain Revival, een afsluitend gesprek 1 op 1 (online) met mij, na afloop van de coachingsgesprekken

€2595

excl btw

Goed om te weten dat je je investering kunt aftrekken bij je belastingaangifte. Zakelijk als bedrijfskosten, of alleen in 2018 nog privé als scholingskosten.

Bovendien kun je (als je je op tijd aanmeldt) ook in delen betalen. Vraag me vooral naar de mogelijkheden.

informatiepakket Blossom in Spain Retreat

Download (vrijblijvend) het Blossom in Spain Informatiepakket! Daarin lees je alle ins and outs.

Wat de deelnemers zeggen

Een training in het buitenland is trouwens niet alleen leuk, het heeft veel voordelen.

Je ontwikkelt je heel snel omdat ik je ‘onderdompel’, no escape. Zonder je te overspoelen overigens. Geen afleiding door dingen van thuis of van je werk. Je bent echt weg.

 

Ook de zon, de zee en het buitenleven spelen een belangrijke rol. We zijn de hele dag buiten en de kracht van de natuur werkt ‘helend’. Het leven aan zee draagt bij aan de stappen die je zet en aan het versterken van jezelf.

 

Je leert sneller en diepgaander, je staat meer open om anders naar jezelf te kijken. En tenslotte is het heel veilig om op een onbekende locatie te zijn waar je niemand kent. Daar kun je dingen uitproberen zodat ze al gewoner zijn als je weer terug bent in je vertrouwde omgeving.

 

Hoe vaak ben jij nog meerdere dagen met gelijkgestemde vrouwen op pad? Alleen al het samen zijn, delen en van elkaar leren brengt je veel.

 

Je leest het terug in de ervaringsverhalen van de deelnemers, het heeft ook hen verrast dat het zoveel verschil maakt.

Zin om mee te gaan?

In dit Retreat deel ik al mijn kennis en inzichten van bijna 20 jaar coachen en trainen met jou. Het is mijn beste en meest complete programma ever! Ik kijk er zo naar uit om al mijn ervaring in te zetten om jou te laten ervaren hoe anders je leven eruit ziet als je jezelf in de hoofdrol zet. Als je leert om voor jezelf te kiezen zonder egoïstisch te zijn.

 

Om dat te doen in het heerlijkste land van Europa, samen met andere prachtige vrouwen, dat is helemaal te gek.

Misschien heb je al vaker op het punt gestaan om je aan te melden of misschien is het helemaal nieuw. Hoe dan ook, je bent helemaal welkom om mee te gaan!

 

Voordat je aanmelding definitief is spreken we elkaar eerst telefonisch of persoonlijk. Niet iedereen kan namelijk mee. Ik vind het belangrijk om te weten dat het Retreat echt bij je past zodat je er alles uit gaat halen. En ik vind het belangrijk dat je past in de groep. Om elkaar te stimuleren en met zoveel mogelijk nieuwe ervaringen en inzichten weer naar huis te gaan. Bovendien gaan we met een kleine groep, er zijn per Retreat maar een paar plekken beschikbaar.

Meer informatie?

Wil je snel meer weten of wil je mij persoonlijk spreken?

 

Laten we bellen! Je kunt direct plannen in mijn online agenda.

En natuurlijk kun je me ook een email sturen!

Veel gestelde vragen

Ik heb al eerder met je gewerkt, is het dan toch interessant voor mij?

Jazeker! Een voordeel is dat je al hebt kennisgemaakt met mijn manier van zijn en wijze van empoweren, maar de inhoud van deze training is gloednieuw! Het is een prachtige aanvulling op onze eerdere samenwerking.

Ik heb nog niet eerder met je gewerkt, kan ik dan toch mee?

Jazeker, deze training staat op zichzelf. Essentieel is dat je openstaat om te ontwikkelen, om naar jezelf te kijken en te delen met de andere vrouwen die meegaan. Dat weet ik al van mensen die eerder met me hebben gewerkt, maar nog niet van jou (als we nog niet eerder hebben samengewerkt).

Gaan er zowel mannen als vrouwen mee?

Nee, helaas voor de mannen, deze Retreat heb ik speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Omdat wij nou eenmaal anders in het leven staan, op een andere manier naar dingen kijken en onze eigen ontwikkelpunten hebben. En verder geloof ik erg in vrouwenkracht, hoe vaak komt het voor dat je een paar dagen alleen met vrouwen bent? Heerlijk!

Wat zijn dat eigenlijk voor vrouwen, die meegaan?

Natuurlijk is iedereen anders, dat staat voorop! De gemene deler is dat jullie allemaal fijne vrouwen zijn (dat is nog in geen enkel Retreat anders geweest!), graag willen ontwikkelen en meer uit het leven willen halen dan dat nu het geval is. Jullie willen genieten, leven vanuit innerlijke kracht & innerlijke wijsheid en de balans en rust (terug)vinden in je leven. En je staat ervoor open om zichzelf te ontwikkelen, samen met anderen.

 

Voor alle deelnemers gaat het om hun eigen ontwikkeling!

 

De meeste vrouwen waarmee ik werk hebben al stappen gezet in hun leven en hebben een mooie carrière of zijn zelfstandig ondernemer. Dat zie je natuurlijk ook terug in de vrouwen die meegaan naar Blossom in Spain.

Ik zie op tegen het delen van mijn verhaal in een groep

Zie je er tegenop om je ziel & zaligheid op tafel te leggen in een groep? Dat heeft iedereen vooraf!

 

Wat belangrijk is om te weten: je vertelt alleen wat jij wilt delen. En weet dat het volledig veilig is, we spreken heel expliciet af dat alles bij ons blijft, niets naar buiten gaat. What happens in Spain, stays in Spain.

 

En weet je wat zo gaaf is? Er zijn al veel prachtige vriendschappen voor het leven ontstaan en zonder uitzondering zegt elke deelnemer achteraf: “ik zag op tegen de groep, het delen van mijn verhaal, of ik niet buiten de boot zou vallen. Maar wat ben ik blij met de andere mooie vrouwen die ik heb leren kennen. Dat maakt het Retreat juist éxtra waardevol!”

Hoeveel van die leuke vrouwen gaan mee?

Maximaal 8 vrouwen. Met mij erbij zijn we met z’n 9-en in de villa.

Hoe werkt het met de vliegreis?

Iedereen boekt haar eigen vlucht, maar het heeft mijn voorkeur dat iedereen dezelfde vlucht neemt. Simpelweg omdat we dan met elkaar van en naar de luchthaven kunnen reizen en we optimaal gebruik kunnen maken van de tijd.

 

De tijd van de vluchten laat ik je weten in de bevestigingsmail die je van me krijgt, zodat je meteen kunt boeken.

Neem bij voorkeur alleen lekker veel handbagage mee. Wil je ook graag een koffer meenemen, dan is dat geen enkel probleem. Laat het me svp even weten, dan kan ik er rekening mee houden i.v.m. de transfers.

 

Vlieg je met de geadviseerde vluchten of ben je op dat tijdstip op het vliegveld, dan regel ik de transfer naar en van de villa. Kom je eerder aan of vertrek je later, dan regel je het vanzelfsprekend zelf en is het voor eigen rekening.

Kan ik het vliegtuig al boeken, gaat het zeker door?

Ja, het gaat zeker door. Boek zo snel als je kunt zodra je mijn bevestiging hebt gekregen. Over het algemeen geldt: hoe eerder hoe goedkoper, hoe dichterbij, hoe duurder.

Hoe werkt de transfer naar de villa?

Kom je aan en/of vertrek je op of rond de tijden die ik je adviseer in de bevestigingsmail, daarvoor regel ik de gezamenlijke transfer. Deze is bij de prijs inbegrepen. Reis je op een ander moment (wat ik zeker niet adviseer!), dan doe je de transfer op eigen gelegenheid en voor eigen rekening.

Kan ik ook eerder aankomen of later vertrekken?

Natuurlijk kun je eerder aankomen of later vertrekken als je langer wilt genieten van Andalusie. Ik vind het zelfs een aanrader! Je kunt dan helaas niet in onze villa verblijven, die wordt alleen in z’n geheel verhuurd (wij hebben ‘m op de genoemde dagen.) Via airbnb.nl kun je hele leuke logeermogelijkheden vinden om je verblijf wat langer te maken. Als je eerder aankomt, zorg er dan wel voor dat je op de genoemde aankomsttijd op het vliegveld bent, dan kun je mee met de transfer.

Wat is het programma?

Op de aankomstdag kom je rustig binnen, je frist je op, we eten wat lekkers en maken kennis met elkaar. Dat is direct de start van de week, hier leggen we de basis. En natuurlijk beginnen we ook de eerste dag direct met trainen, no time to waste!

 

Elke dag starten met een gezamenlijk gezond ontbijt. Spanjaarden eten hun ‘zwaarste’ maaltijd in de middag, dat doen wij ook. Uitgebreid! En in de loop van de avond volgt er een lichtere maaltijd zodat je niet met een volle buik naar bed hoeft.

 

Na het ontbijt starten we met een training, tot aan de uitgebreide lunch. Daarna is het tijd voor siesta, heb je tijd om de training van die dag te laten zakken of kun je lekker genieten van het zwembad of het strand en het Spaanse leven. Fijn tijd voor jezelf dus om bij te komen van je drukke leven. Alleen of met anderen. Je krijgt dan nog een opdracht van me voor verdieping.

 

Een middag en avond (na de training van die dag) gaan we met z’n allen naar Malaga om daar rond te dolen door kleine straatjes, te shoppen en te genieten van het stadse leven in Andalusië. Bovendien werk je daar aan een opdracht die je stappen verder brengt in je ontwikkeling.

 

De laatste training vindt plaats op de ochtend van vertrek waarna we ons klaarmaken voor de terugreis.

Wanneer kan ik beter niet meegaan?

Wanneer je beter niet mee kunt gaan? Dit super waardevolle Retreat is niks voor jou als je geen commitment wilt of kunt geven, als je er eigenlijk geen zin in hebt om écht met jezelf aan de slag te gaan of open te staan voor mij en de anderen.

 

Het Retreat is niet jouw ding als je liever blijft ‘hangen’ in het leven dat je nu leeft. Als je vantevoren al weet dat je een type bent van “Dat heb ik al geprobeerd, werkt niet bij mij” of de ‘ja maar-stand’ een heerlijke positie vindt.

 

En natuurlijk, wil je graag je leven (en jezelf) transformeren maar weet je nog niet HOE? Dan ben je hartstikke welkom, ik laat je graag de hoe ontdekken. Mijn commitment heb je!

Ik heb speciale (di)eet wensen, hoe ga je daarmee om?

Laat het me weten bij je aanmelding en we gaan proberen er rekening mee te houden bij het verzorgen van de maaltijden. Bedenk wel dat Spanje een ander land is wat dat betreft, maar ik weet zeker dat er veel mogelijk is.

Wat moet ik meenemen?

Voor alles rondom de training en het verblijf zorg ik. Dus ook voor schrijfmateriaal bijvoorbeeld. Wat jij mee kunt nemen, dat is alles wat je normaal gesproken meeneemt als je naar een zonnig land gaat (zonnebrand creme, zonnebril, badhanddoek en badkleding), maar vergeet ook niet een lekker warm vest, lange broek en sokken mee te nemen. Voor- en najaar zijn tenslotte geen hoogzomer! De rest mail ik je t.z.t.

 

Beddengoed en handdoeken voor onder de douche zijn aanwezig in de villa.

 

 

Verder zorg ik voor lekkere (en gezonde) dingen tijdens een ‘snackmoment’ eind van de ochtend en eind van de middag. Snoep je graag of heb je specifieke wensen, neem dat dan gerust zelf mee.

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door hier te klikken en het formulier in te vullen. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een officiële bevestigingsmail met meer informatie. Kennen we elkaar nog niet, dan neem ik ook binnen die 2 dagen telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking. Daarna kun je pas definitief boeken.

 

Vanaf de ontvangst van de eerste (of enige) betaling is je aanmelding definitief en is je plek gegarandeerd.

 

Je investering voor het Blossom in Spain Retreat in 2019 is €1895 voor Blossom in Spain, het complete pakket van trainingen, overnachtingen, eten & drinken in de villa en alle leuke en inspirerende extra’s.
Kies je voor Blossom in Spain Premium, dan is je investering €2595 voor alles van Blossom in Spain en daarbij 4 coachingssessies van 1,5 uur en 3 maanden lang onbeperkt de mogelijkheid om me per mail je vragen te stellen (natuurlijk met fair use, dat spreekt voor zich).
Hoe werkt het met betalen?

Nadat ik je ingevulde aanmeldingsformulier heb ontvangen ontvang je binnen 2 werkdagen een officiële bevestigingsmail met meer informatie, ondermeer over de betaling. Op het aanmeldingsformulier kun je aangeven hoe je wilt betalen. Ik stuur je de passende factuur die volgt op jouw keuze.

 

Je investeert voor het Blossom in Spain Retreat in 2019 €1895 voor het complete pakket van trainingen, overnachtingen, eten & drinken in de villa en veel fijne extra’s. Kies je voor het Blossom in Spain Premium Retreat, dan betaal je €2595 voor het complete pakket van trainingen, overnachtingen, eten en drinken in de villa en alle fijne extra’s, met daarbij de 4 coachingssessies van 1,5 uur en 3 maanden onbeperkt de gelegenheid om je vragen per mail aan me te stellen (bedragen excl btw).

 

Wat betreft de betaling kun je kiezen uit 2 opties:

 1. het volledige bedrag (€1895,- / €2595 excl btw) ineens betalen binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, of
 2. in 3 gelijke delen betalen: €649 / €879 (excl btw) binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, €649 / €879 halverwege de maand volgend op je aanmelding en €649 / €879 medio van de maand daarna. Je betaalt dan iets extra i.v.m. extra administratieve werkzaamheden en kosten. Deze optie van gespreid betalen bied ik alleen bij aanmelden vóór 1 februari 2019.

 

Boek je vanaf 1 februari 2019, dan factureer ik je het volledige bedrag direct na aanmelding ineens.

 

Vanaf de ontvangst van je eerste (of enige) betaling is je aanmelding definitief en is je plek gegarandeerd.

 

Goed om te weten dat je het bedrag kunt aftrekken bij je belasting aangifte. Zakelijk als bedrijfskosten, of privé alleen in 2018 nog als scholingskosten.

Kun je de factuur ook naar mijn werkgever sturen, op naam van het bedrijf?

Jazeker, dat kan ik voor je regelen. Onder een voorwaarde, en dat is dat jij met je werkgever afspreekt dat mijn betalingstermijnen gerespecteerd worden. Voor de betalingstermijnen, zie ‘Hoe werkt het met betalen’.

 

Wil of kan je werkgever mijn voorwaarden niet nakomen, dan is het belangrijk dat jij het voorschiet en met je werkgever afspreekt dat je het terugkrijgt. Op de factuur kan ik dan alsnog de gegevens van je werkgever zetten, dat is geen probleem.

Is annuleren mogelijk?

Ik heb graag dat je meegaat! Als je toch wilt annuleren zijn dit de voorwaarden:

 

 • Bij annulering tot 12 weken voor de startdatum van het Retreat waarvoor je je hebt aangemeld ben je het bedrag van €300 verschuldigd. Het bedrag dat je al hebt overgemaakt wordt teruggestort, met aftrek van €300.
 • Bij annulering tot 8 weken voor de startdatum van het Retreat waarvoor je je hebt aangemeld ben je het bedrag van €600 verschuldigd. Het bedrag dat je al hebt overgemaakt wordt teruggestort met aftrek van €600.
 • Bij annulering tot 4 weken voor de startdatum van het Retreat waarvoor je je hebt aangemeld ben je het bedrag van €800 verschuldigd. Het bedrag dat je al hebt overgemaakt wordt teruggestort met aftrek van €800.
 • Bij annulering binnen 4 weken voor de startdatum van het Retreat waarvoor je je hebt aangemeld is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
 • Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

 

Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten deelnemen, alleen in overleg met en ter goedkeuring van Mariska van der Meulen.

Mijn vraag staat er niet tussen!

Heb je een andere vraag, wil je iets weten wat hier beschreven staat? Neem dan contact met me op, en ik beantwoord je vraag.

Welk Retreat kies jij?

 • Life changing Retreat in Spanje (1 week)

  • 〉6 dagen, elke dag een afwisselende training vanuit mijn IMPACT-methode
  • 〉intensief en praktisch aan de slag met allerlei inspirerende werkvormen als schrijfopdrachten, inzicht-gevers, creatieve oefeningen, visualisaties en graaf-oefeningen
  • 〉tools en handvatten waar je thuis mee verder kunt
  • 〉inzichten opdoen, ontdekken, beleven, ervaren, leren, goede gesprekken voeren en genieten met elkaar
  • 〉‘me-time’ die je zelf invult, om je inzichten te laten bezinken, te relaxen en te genieten van de rust
  • 〉een mooi vormgegeven werkboek voor al je nieuwe inzichten, antwoorden en ervaringen
  • 〉we verblijven in een 5* landhuis met zwembad, direct aan zee
  • 〉5 overnachtingen in je eigen kamer met badkamer
  • 〉alle gezonde maaltijden en drankjes in de villa, de gezamenlijke transfers van en naar het vliegveld
  • 〉veel fijne verrassingen die het Retreat nóg leuker maken
  • 〉Blossom in Spain Revival, een afsluitend gesprek 1 op 1 met mij (online) als je een tijdje terug in Nederland bent

€1895

excl btw

Goed om te weten dat je je investering kunt aftrekken bij je belastingaangifte. Zakelijk als bedrijfskosten, of alleen in 2018 nog privé als scholingskosten.

Bovendien kun je (als je je op tijd aanmeldt) ook in delen betalen. Vraag me vooral naar de mogelijkheden.

 • Life changing Retreat in Spanje (1 week) & intensieve 1-op-1 coaching (live of online)

  • 〉6 dagen, elke dag een afwisselende training vanuit mijn IMPACT-methode
  • 〉intensief en praktisch aan de slag met allerlei inspirerende werkvormen als schrijfopdrachten, inzicht-gevers, creatieve oefeningen, visualisaties en graaf-oefeningen
  • 〉tools en handvatten waar je thuis mee verder kunt
  • 〉inzichten opdoen, ontdekken, beleven, ervaren, leren, goede gesprekken voeren en genieten met elkaar
  • 〉‘me-time’ die je zelf invult, om je inzichten te laten bezinken, te relaxen en te genieten van de rust
  • 〉een mooi vormgegeven werkboek voor al je nieuwe inzichten, antwoorden en ervaringen
  • 〉we verblijven in een 5* landhuis met zwembad, direct aan zee
  • 〉5 overnachtingen in je eigen kamer met badkamer
  • 〉alle gezonde maaltijden en drankjes in de villa, de gezamenlijke transfers van en naar het vliegveld
  • 〉veel fijne verrassingen die het Retreat nóg leuker maken

  &

  • 〉1 coachingssessie voordat je naar Spanje komt (1,5 uur voor jou alleen, online)
  • 〉3 individuele coachingssessies na terugkomst (3 keer 1,5 uur voor jou alleen, online, verspreid over maximaal 3 maanden, waarbij ik je help om alles wat je geleerd hebt sneller te implementeren in je dagelijks leven)
  • 〉na terugkomst 3 maanden lang de gelegenheid om me onbeperkt vragen te stellen per mail
  • 〉Blossom in Spain Revival, een afsluitend gesprek 1 op 1 (online) met mij, na afloop van de coachingsgesprekken

€2595

excl btw

Goed om te weten dat je je investering kunt aftrekken bij je belastingaangifte. Zakelijk als bedrijfskosten, of alleen in 2018 nog privé als scholingskosten.

Bovendien kun je (als je je op tijd aanmeldt) ook in delen betalen. Vraag me vooral naar de mogelijkheden.

informatiepakket Blossom in Spain Retreat

Download (vrijblijvend) het Blossom in Spain Informatiepakket! Daarin lees je alle ins and outs.

Toe aan innerlijke rust
en meer energie?
Ontdek je belangrijkste waarden en neem zelf de regie over je leven. Vraag nu het gratis ebook aan!
Ja, graag!
close-link