De Nieuwe Retreats van Power to Blossom

Maak een shift op identiteitsniveau – efficiënter op je werk, gelukkiger in je leven

Tijd voor een frisse wind!

 

Tot en met 2019 heb ik 17 keer het Blossom in Spain Retreat georganiseerd. Wat een fantastische weken waren dit. Zo trots op al die shifts die ik heb mogen meemaken, shifts op identiteitsniveau die het leven van zoveel prachtige vrouwen compleet hebben veranderd.

 

2020 was natuurlijk een bizar jaar, waarin de heerlijke villa hier in Zuid-Spanje helaas niet gevuld werd met de opgewekte stemmen van ‘mijn’ vrouwen. Zelf heb ik dit jaar zowel hard als zacht gewerkt om mezelf weer verder te upgraden, om zelf nieuwe paden te bewandelen. Super belangrijk vind ik dat, mezelf blijven ontwikkelen zodat ik jullie steeds weer het beste van mezelf kan geven.

 

Daarom heb ik ook besloten om te stoppen met de Blossom in Spain Retreats en om een nieuw, vers Retreat te organiseren. Voortbouwend op de successen van Blossom in Spain, maar van heel ander kaliber. Zo exciting! En natuurlijk zou ik het fantastisch vinden als jij mee gaat! Maar voor het zover is ontwikkel ik nog even verder, in het geheim.

 

Vind je het fijn als ik je op de hoogte houdt, natuurlijk helemaal vrijblijvend? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan houd ik je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en kun jij je straks als een van de eersten aanmelden.

Wat mij als coach anders maakt – waardoor jij blijvende resultaten behaalt

Ik (en daardoor jij!) heb het geluk dat ik een prachtige gave heb, die ik voor jou inzet. Ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst. Daarnaast krijg je mijn tomeloze enthousiasme, positiviteit, enorme betrokkenheid, professionaliteit en praktische insteek. Ik werk volgens een uitgekiende sourcecode, maar wel intuïtief en volledig afgestemd op jou.

 

Ik luister naar wat jullie me vertellen, maar ik luister nog meer naar wat er gehoord mag worden. Naar wat er van binnen speelt, maar wat jullie niet onder woorden gebracht krijgen. Of waar je niet bij kunt, simpelweg omdat het verscholen zit in je onderbewuste.

 

Door deze waardevolle combi werken we doelgericht aan je hartsverlangens en gewenste resultaten, maar halen we ook belangrijke zaken uit je onderbewuste naar boven. Bijvoorbeeld overtuigingen of wensen die je zelf niet kende of onder woorden kon brengen. Doordat we dit in het licht brengen, ontdekken en doorbreken we patronen die je tot nu toe tegenhielden om te groeien. Zo ontwikkel je je sneller, dieper en blijvend.

Logo swoosh - transparant 30

WAARDOOR WERKEN DE RETREATS VAN POWER TO BLOSSOM WÉL?

 

Misschien heb je al veel dingen geprobeerd. Boeken, workshops, mindfulness. En vallen de resultaten na korte tijd alweer tegen. In deze video geef ik je 8 redenen waardoor de Retreats van Power to Blossom je leven écht en blijvend veranderen.

Logo swoosh - transparant 30

Kun je niet wachten?

Dat snap ik! 😉

Wil je nu alvast meer weten over de Retreats in de nieuwe vorm? Heb je vragen die je graag met mij persoonlijk bespreekt?

 

Stuur me een WhatsApp (met je telefoon)

Stuur me een email

Of plan direct een belafspraak in mijn online agenda.

Arrow_turq_k links

Weet je dat een Retreat een van de meest waardevolle cadeaus is, die je jezelf kunt geven? Me-time, tijd voor jezelf om uit je dagelijks leven te stappen en alle aandacht op jezelf, naar binnen te richten.

 

Gun het jezelf en stap over al die drempels die je eerder tegenhielden. Je bent het waard. Echt!

Wat de deelnemers aan eerdere Retreats zeggen

Een training in het buitenland is trouwens niet alleen leuk, het heeft veel voordelen.

Je ontwikkelt je heel snel omdat ik je ‘onderdompel’, no escape. Zonder je te overspoelen overigens. Geen afleiding door dingen van thuis of van je werk. Je bent echt weg.

 

Ook de zon, de zee en het buitenleven spelen een belangrijke rol. We zijn de hele dag buiten en de kracht van de natuur werkt ‘helend’. Het leven aan zee draagt bij aan de stappen die je zet en aan het versterken van jezelf.

 

Je leert sneller en diepgaander, je staat meer open om anders naar jezelf te kijken. En tenslotte is het heel veilig om op een onbekende locatie te zijn waar je niemand kent. Daar kun je dingen uitproberen zodat ze al gewoner zijn als je weer terug bent in je vertrouwde omgeving.

 

Hoe vaak ben jij nog meerdere dagen met gelijkgestemde vrouwen op pad? Alleen al het samen zijn, delen en van elkaar leren brengt je veel.

 

Je ziet het terug in de ervaringsverhalen van de deelnemers, het heeft ook hen verrast dat het zoveel verschil maakt.

Ik ben Maris en ik heb de gave om vrouwen echt te zien voor wie ze zijn. Zodat ze eindelijk ook zichzelf gaan zien, hun echte power (h)erkennen, durven te kiezen voor zichzelf en bewust & zelfverzekerd vormgeven aan hun toekomst.

 

Samen gaan we die transformatie aan en creëren we rust & ruimte in jouw drukke leven, brengen je volle hoofd tot rust en tappen we in op jouw gevoel en intuïtie.

 

Zodat jij voor jezelf gaat staan, moeiteloos succesvol bent in je werk en vol energie en innerlijke rust je fijnste leven creëert.

Mariska van der Meulen - Power to Blossom

Zin om mee te gaan?

In de Retreats deel ik al mijn kennis en inzichten van meer dan 20 jaar coachen en trainen met jou. Het is mijn beste en meest complete programma ever! Ik kijk er zo naar uit om al mijn ervaring in te zetten om jou te laten ervaren hoe anders je leven eruit ziet als je jezelf in de hoofdrol zet. Als je leert om voor jezelf te kiezen zonder egoïstisch te zijn.

 

Om dat te doen in het heerlijkste en zonnigste land van Europa, samen met andere prachtige vrouwen, dat is helemaal te gek.

Zal ik je op de hoogte houden over de Nieuwe Retreats?

Laat dan hieronder je gegevens achter en je hoort van me! X

En natuurlijk kunnen we ook even bellen. Hieronder plan je direct een afspraak in mijn online agenda. Makkelijk!

Ik kijk enorm naar je uit!

 

Liefs,

Maris