Aanmelden voor

het True Power Retreat

in 2021

Super dat je je gaat aanmelden voor het True Power Retreat! Dat betekent dat je “ja” zegt voor jezelf en het bewust creëren van je fijnste leven. Wát een keuze, ik ben zo blij dat je die maakt. En jij ook, dat weet ik zeker!

Zo kun je je aanmelden

Je meldt je aan door het formulier hieronder in te vullen. Hebben we elkaar nog niet gesproken, dan hebben we binnen 2 werkdagen contact met elkaar om kennis te maken (mochten we elkaar nog niet kennen). Daarna ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie en de factuur.

 

Vanaf het moment dat je de bevestigingsmail hebt ontvangen is je aanmelding definitief en vanaf de ontvangst van je aanbetaling is je plek gegarandeerd.

Kies je het True Power Retreat of het True Power Premium Retreat?

Op de Retreat-pagina staat de uitgebreide beschrijving. In het kort is het verschil:

 

Het True Power Retreat is een compleet pakket van 6 dagen life changing coaching, een heerlijk verblijf in de luxe Spaanse villa in je eigen kamer met badkamer, me-time om lekker te ontspannen, heerlijk en gezond eten & drinken, heerlijke wijntjes en fijne verrassingen.

 

Het True Power Premium Retreat heeft alles in zich wat hierboven staat, maar is bovendien een fantastische mogelijkheid om alles wat je geleerd hebt én alles dat je je voorgenomen hebt met mijn hulp moeiteloos en pijlsnel in je leven te integreren.

 

Bovenop het complete Retreat krijg je namelijk het Fast Forward online coaching traject. Dat betekent dat we in de 4 weken na thuiskomst elke week een individuele coachingssessie hebben en daarnaast een video-moment per week. Zo integreer je alle nieuwe inzichten én je nieuwe habits razendsnel in je ‘normale leven’.

Betaalmogelijkheden

Je investering voor het complete pakket in het True Power Retreat (6 dagen training, slapen in een prachtige villa direct aan zee in je eigen kamer met badkamer, heerlijk en gezond eten en drinken in de villa de hele dag door, transfers van en naar vliegveld Malaga, vervoer naar Malaga, allerlei leuke extra’s en belevenissen, etc) bedraagt in 2021 €2.495, maar ik geef je tijdelijk een korting van €500.

Je investering is daarom nu €1995.

Voor het True Power Premium Retreat is je investering nu € 2495 (ipv €2.995)  (beide excl btw).

 

In een ‘normale situatie’ vindt volledige betaling plaats direct na aanmelding. Gezien de Covid-situatie vraag ik je om nu alleen een aanbetaling te doen en zo’n 4 tot 6 weken voorafgaand aan het Retreat, als alles duidelijk is rondom tickets etc, betaal je dan het restbedrag.

 

Wat betreft de betaling:

  1. bij aanmelding doe je een aanbetaling van €500 (excl btw), te betalen binnen drie kalenderdagen na aanmelding
  2. voor het restantbedrag ontvang je een factuur tussen 4 en 6 weken voorafgaand aan het Retreat.

 

Boek je daarna (afhankelijk van de beschikbare plekken…), dan factureer ik je het volledige bedrag direct na aanmelding ineens.

Ik kijk er enorm naar uit om er samen met jou en die andere leuke vrouwen een prachtige tijd van te maken.

Aanmeldformulier True Power Retreat 2021