Aanmelden voor Blossom in Spain Retreat voorjaar 2019

Hé wat leuk dat je hier bent aangekomen! Dat betekent dat je oprecht interesse hebt en dat je meewilt.

 

Ik ga graag met je in gesprek (als we elkaar nog niet gesproken hebben) om te kijken of dit echt bij je past. We gaan altijd met een op elkaar afgestemde groep. Ik denk zeker dat jij erbij past, laten we elkaar even spreken. Je krijgt van mij altijd een eerlijk advies of dit nu voor jou het juiste moment is.

Hier plan je ons telefoongesprek in.

 

In het voorjaar van 2019 kun je kiezen uit 2 data

28 april tot en met 3 mei

12 tot en met 17 mei

Zo kun je je aanmelden

Je meldt je aan door het formulier hieronder in te vullen. Binnen 2 werkdagen ontvang je van mij een bevestigingsmail met meer informatie, de aanbevolen vliegtijden en de factuur. Vanaf dat moment is je aanmelding definitief en je kunt dan ook direct je vliegticket boeken.

Betaalmogelijkheden

Je investering voor het complete pakket (elke dag trainingen, slapen in een fijne eenpersoonskamer met eigen badkamer, heerlijk en gezond eten en drinken de hele dag door, transfers van en naar vliegveld Malaga, vervoer naar Malaga, allerlei leuke extra’s en belevenissen, etc) bedraagt €1895 voor het Retreat, € 2595 voor het Premium Retreat (beide excl btw).

 

Wat betreft de betaling kun je kiezen uit 2 opties:

  1. het volledige bedrag (€1895,- / €2595 excl btw) ineens betalen binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, of
  2. in 3 gelijke delen betalen: €649 / €879 (excl btw) binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, €649 / €879 halverwege de maand volgend op je aanmelding en €649 / €879 medio van de maand daarna. Je betaalt dan iets extra ivm administratieve werkzaamheden. Deze optie van gespreid betalen bied ik alleen bij aanmelden vóór 1 februari 2019.

Boek je vanaf 1 februari 2019, dan factureer ik je het volledige bedrag direct na aanmelding ineens.

Blossom in Spain of Blossom in Spain Premium

Op de Blossom in Spain-pagina staat de uitgebreide beschrijving. In het kort is het verschil:

 

Het Blossom in Spain Retreat is een compleet pakket van 6 dagen life changing training, een heerlijk verblijf in de 5* villa in je eigen kamer met badkamer, me-time om lekker te ontspannen, heerlijk en gezond eten & drinken en fijne verrassingen.

 

Het Blossom in Spain Premium Retreat heeft alles in zich wat hierboven staat, maar daar bovenop hebben we 4 intensieve individuele coachingssessies van 1,5 uur en heb je 3 maanden na thuiskomst de tijd om al je vragen per mail aan me te stellen.

Ik kijk er enorm naar uit om naar Andalusie te vertrekken samen met jou en die andere leuke vrouwen! We gaan er een prachtige tijd van maken.

Aanmeldformulier Blossom in Spain Retreat voorjaar 2019

Meer balans in je leven?
Ontdek in no time welke gebieden in je leven meer aandacht nodig hebben en (her)vind je balans. Neem zelf de regie over je leven! Vraag nu het gratis ebook met test aan.
Ja, graag!
close-link