Aanmelden voor Blossom in Spain Retreat voorjaar 2019

Super dat je je gaat aanmelden voor Blossom in Spain! We gaan naar een fantastische locatie, vlakbij Malaga in Andalusie, Spanje.

 

In het voorjaar van 2019 kun je kiezen uit 2 data

28 april tot en met 3 mei

12 tot en met 17 mei

Zo kun je je aanmelden

Je kunt je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. Binnen 2 werkdagen ontvang je dan een officiële bevestigingsmail met meer informatie en de factuur. Hebben we elkaar nog niet gesproken, dan neem ik binnen die 2 dagen telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

 

Vanaf het moment dat je de officiële bevestigingsmail hebt ontvangen is je aanmelding definitief en vanaf de ontvangst van je betaling is je plek gegarandeerd. Je kunt dan ook direct je vliegticket boeken. In de bevestigingsmail stuur ik je de aanbevolen vliegtijden.

Betaalmogelijkheden

Je investering voor het complete pakket (elke dag trainingen, slapen in een fijne eenpersoonskamer met eigen badkamer, heerlijk en gezond eten en drinken de hele dag door, transfers van en naar vliegveld Malaga, vervoer naar Malaga, allerlei leuke extra’s en belevenissen, etc) bedraagt €1895 voor het Retreat, € 2595 voor het Premium Retreat (beide excl btw).

 

Wat betreft de betaling kun je kiezen uit 2 opties:

  1. het volledige bedrag (€1895,- / €2595 excl btw) ineens betalen binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, of
  2. in 3 gelijke delen betalen: €649 / €879 (excl btw) binnen zeven kalenderdagen na aanmelding, €649 / €879 halverwege de maand volgend op je aanmelding en €649 / €879 medio van de maand daarna. Je betaalt dan iets extra ivm administratieve werkzaamheden. Deze optie van gespreid betalen bied ik alleen bij aanmelden vóór 1 februari 2019.

Boek je vanaf 1 februari 2019, dan factureer ik je het volledige bedrag direct na aanmelding ineens.

Blossom in Spain of Blossom in Spain Premium

Op de Blossom in Spain-pagina staat de uitgebreide beschrijving. In het kort is het verschil:

 

Het Blossom in Spain Retreat is een compleet pakket van 6 dagen life changing training, een heerlijk verblijf in de 5* villa in je eigen kamer met badkamer, me-time om lekker te ontspannen, heerlijk en gezond eten & drinken en fijne verrassingen.

 

Het Blossom in Spain Premium Retreat heeft alles in zich wat hierboven staat, maar daar bovenop hebben we 4 intensieve individuele coachingssessies van 1,5 uur en heb je 3 maanden na thuiskomst de tijd om al je vragen per mail aan me te stellen.

Ik kijk er enorm naar uit om naar Andalusie te vertrekken samen met jou en die andere leuke vrouwen! We gaan er een prachtige tijd van maken.

Aanmeldformulier Blossom in Spain Retreat voorjaar 2019

Toe aan innerlijke rust
en meer energie?
Ontdek je belangrijkste waarden en neem zelf de regie over je leven. Vraag nu het gratis ebook aan!
Ja, graag!
close-link