Aanmelden voor Blossom in Spain Retreat najaar 2020

Super dat je je gaat aanmelden voor Blossom in Spain! Dat betekent dat je bewust “ja” zegt tegen jezelf en je eigen groei serieus neemt. Wát een keuze, daar mag je trots op zijn.

 

In het najaar van 2020 kun je kiezen uit 2 data

14 tot en met 19 september

27 september tot en met 2 oktober

Zo kun je je aanmelden

Je meldt je aan door het formulier hieronder in te vullen. Binnen 2 werkdagen ontvang je dan een bevestigingsmail met meer informatie en de factuur. Hebben we elkaar nog niet gesproken, dan neem ik binnen die 2 dagen telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking.

 

Vanaf het moment dat je die bevestigingsmail hebt ontvangen is je aanmelding definitief en vanaf de ontvangst van je betaling is je plek gegarandeerd. Je kunt dan ook direct je vliegticket boeken. In de bevestigingsmail stuur ik je de aanbevolen vliegtijden.

Betaalmogelijkheden

Je investering voor het complete pakket (6 dagen training, slapen in een prachtige villa direct aan zee in je eigen kamer met badkamer, heerlijk en gezond eten en drinken in de villa de hele dag door, transfers van en naar vliegveld Malaga, vervoer naar Malaga, allerlei leuke extra’s en belevenissen, etc) bedraagt in 2020 €1995 voor het Retreat, € 2695 voor het Premium Retreat (beide excl btw).

 

Wat betreft de betaling kun je kiezen uit 2 opties:

  1. het volledige bedrag (€1995,- / €2695 excl btw) ineens betalen binnen vier kalenderdagen na aanmelding, of
  2. in 3 gelijke delen betalen: €682 / €915 (excl btw) binnen vier kalenderdagen na aanmelding, €682 / €915 halverwege de maand volgend op je aanmelding en €682 / €915 medio van de maand daarna. Je betaalt dan iets extra ivm administratieve werkzaamheden. Deze optie van gespreid betalen bied ik je bij aanmelden vóór 15 juni 2020.

Boek je vanaf 15 juni 2020, dan factureer ik je het volledige bedrag direct na aanmelding ineens.

Kies je Blossom in Spain of Blossom in Spain Premium

Op de Blossom in Spain-pagina staat de uitgebreide beschrijving. In het kort is het verschil:

 

Het Blossom in Spain Retreat is een compleet pakket van 6 dagen life changing training, een heerlijk verblijf in de 5* villa in je eigen kamer met badkamer, me-time om lekker te ontspannen, heerlijk en gezond eten & drinken en fijne verrassingen.

 

Het Blossom in Spain Premium Retreat heeft alles in zich wat hierboven staat, maar daar bovenop hebben we 4 intensieve individuele coachingssessies van 1,5 uur en heb je 3 maanden na thuiskomst de tijd om al je vragen per mail aan me te stellen.

Ik kijk er enorm naar uit om er samen met jou en die andere leuke vrouwen een prachtige tijd van te maken.

Aanmeldformulier Blossom in Spain Retreat najaar 2020